Dobro veče
Re: Dobro veče
Vidim da ima kondom da ga zastiti od vode al ne kontam kako da znas kad treba da mu stavis
kisa i poplava mogu neocekivano da te zadese a ako ces svaki put kad parkiras tu da mu navlacis kesu onda da ga ebem bolje parkiraj na bezbednom

Mnogi Fordovi imaju diskretne položaje - svega 5 ili 7, recimo. Tako da kada stoji na 90, on je zapravo u opsegu 85-110. Proveravao na bordu.TheWickerMan napisao: 11 Jul 2024, 08:03 To jeste. Jbg navikao sam na italijanima da kazaljka uvek bude zakucana na pola iako temperatura nije uvek 90°C.
Zato me jako nerviraju Fordovi jer im je radna temperatura za debljinu kazaljke pre polovine skale.
Radne temperature, obzirom da je sistem sa natpritiskom i nije punjen vodom, su sada znatno više od nekada standardnih 87.
Po standardu - valjda se ovih 25 godina nije menjao - temperatura se meri nad travnatom površinom u zasenčenom i provetrenom prostoru na visini 1,75-1,8 m.ljubitelj napisao: 13 Jul 2024, 13:21Kod mene aplikacija kaže da je napolju 39,2C a subjektivni osećaj 49C, merna stanica par kilometara udaljena.
Možda jeste nerealistično, ali je samo tako moguće dobiti temperaturu vazduha koja je upotrebljiva u smislu uporedivosti.
Zvanična merna stanica, valjda RHMZ ili ko već meri zna kako se to pravilno radi.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Realističnije je da se meri negde u gradu, u kakvoj debeloj hladovini. Šta meni znači podatak za Novi Sad ako znam da se to meri na Rimskim šančevima, 10 km van grada? Razlika u temperaturi tamo i u sred ove rerne od betona i asfalta je nebo i zemlja. Zato treba verovati samo sopstvenom termometru.
U Beogradu se meri u gradu na više mesta, i ova kod mene je jedna merna stanica iz te grupe.
Oko mene je 4 merne stanice u blizini pa lako mogu da proverim medjusobno podatke i uskladjenost.
Moj termometar se uglavnom slaže, možda ima 1 C odstupanja ali mislim da je to i očekivano plus moj termometar je onaj opšti kupovni, nije baždaren.
U aplikaciji možeš da biraš koju mernu stanicu pratiš, data je tačna lokacija i ima gomila parametara po svakoj.
Za N Sad ne znam, valjda i tamo ima po gradu rasporedjeno.
Oko mene je 4 merne stanice u blizini pa lako mogu da proverim medjusobno podatke i uskladjenost.
Moj termometar se uglavnom slaže, možda ima 1 C odstupanja ali mislim da je to i očekivano plus moj termometar je onaj opšti kupovni, nije baždaren.
U aplikaciji možeš da biraš koju mernu stanicu pratiš, data je tačna lokacija i ima gomila parametara po svakoj.
Za N Sad ne znam, valjda i tamo ima po gradu rasporedjeno.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Može li predlog preko čega je najbolje i najpouzdanije tražiti povoljne letove?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Google Flights
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Takodje
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
A ja se zahvaljujem! 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja sam oduvek gledao SkyScanner
Takođe SkyScanner.
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Jedno dva, tri puta sam poredio Skyscanner, Expediu i Google Flights i uvek mi je potonji pokazivao najviše rezultata. Pritom, prva dva su najčešće izostavljala cheap flight kompanije.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Astra >> Lambo
Samo da podsetim...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...