NFL Američki fudbal fantasy

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
bobo008
Reactions:
Pridružio se: 28 Apr 2024, 10:11
Garaža: Jeep Compass MJet 1.6/130 KS

NFL Američki fudbal fantasy

Post od bobo008 »

Pošto vidim da se ovde već dugih niz godina strastveno igra famtasy, reših da predložim fantasy takmičenje u NFL Američkom fudbalu, naravno ako ima zainteresovanih i onih koji prate ovaj sport.

Američki fudbal pratim dugi niz godina i igram fantasy svake sezone. Mislim da je sam sport sa svojim pravilima, iako deluje grub na prvi pogled, daleko sofisticiraniji a samim tim i fantasy igra je daleko zanimljivija od običnog fudbala. U NFL fantasy-ju je osnovna razlika što se igrači draftuju uživo on-line, tako da ekipe u istoj ligi ne mogu imati iste igrače. No, ko poznaje ovaj sport to sigurno već zna.

Ako ima zainteresovanih, javite se, lige nisu veće od 12-14 igrača, pa ćemo videti, zavisno od broja zaineresovanih kako ćemo formirati lige i sistem takmičenja.

Pozdrav svima.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: NFL Američki fudbal fantasy

Post od pedja »

Prvi Fantasy koji sam igrao, pre dvadesetak godina. Beše na Yahoo-u.

I dana se sećam prelomnog trenutka prve sezone. Ubacivanje Prista Holmsa u ekipu, kada ga skoro niko (uopšteno) nije imao. Liga osvojena, samo tako :D

Odavno ne igram, a slabo i pratim pravi NFL, ali ga definitivno pamtim kao bolji Fantasy u odnosu na PL fudbal.

TapaT

bobo008
Reactions:

Post od bobo008 »

Sada se NFL fantasy igra na oficijenom sajtu NFL-a https://fantasy.nfl.com/ , iako postoji još uvek i na yahoo-u Opcije su podesive da budu po ukusu igrača (raznovrsna bodovanja svih akcija, poentiranja, bacanja, hvatanja, trčanja, može se bodovati odbrana, obaranja, i još mnogo opcija). Prosto je neuporediv po zanimljivosti sa fudbalskim fantazijem. Draft je poseban doživljaj i samo je 1/3 posla, prave menadžerske sposobnosti dolaze tokom sezone jer su povrede brojne i mora se pratiti pomno cela sezona. Prenosi su na Arena sportu a postoje i druge platforme za gledanje i brojni podcasti...jednostavno igra velkih uzbuđenja i velikih rivalstava (igra se isključivo head to head).
bobo008
Reactions:

Post od bobo008 »

Sad vidim da sam pogrešno postavio temu u odeljak GARAŽA. Izvinjavam se i molim administratore da je premeste u odeljak KAFE GARAŽA ili gde već pripada.
Odgovori