Hrvatska
Re: Hrvatska
Da, moras na njihovu naplatu tog koncesionara da ti provedu uređaj kroz sustav i napravus uplatu. Nije potreban poseban ENC za svakog koncesionara, ali su iskomplicirali jer imas 3 računa.
Onače, ti koji rade to nisu na svim naplatnim kućicama nego samo na nekim i to su kancelarije obično u sklopu upravne zgrade na nekoj od naplata.
Radno vrijeme je njima Bogom dano tako da to treba provjeriti unaprijed (ne rade svaki dan , a neki samo ujutro)
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Onače, ti koji rade to nisu na svim naplatnim kućicama nego samo na nekim i to su kancelarije obično u sklopu upravne zgrade na nekoj od naplata.
Radno vrijeme je njima Bogom dano tako da to treba provjeriti unaprijed (ne rade svaki dan , a neki samo ujutro)
Znaci mora fizicki, nema online varijanta?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mislim da ne može. Moze se jedino napraviti nadoplata.Kabal napisao:Jel moze za Istru online da se doda enc?
Koliko se sjećam djelatnik fizički mora ENC provući preko nekog čitača.
Provjeriti ću telefonski ako želiš.
Haha, onaj post je bio odgovor za post iznad tvogKabal napisao:Znaci mora fizicki, nema online varijanta?

Paketi koji se nude da sad ne prepričavam. Idealna opcija je ovo s vremenskim ograničenjem pa se podijeli sa svima koji idu i u 3 mjeseca se sve potroši i prođe najjeftinije
https://bina-istra.com/wip/cestarina-2/ ... c-paketi-3
https://bina-istra.com/wip/cestarina-2/ ... c-paketi-3
Može se online naručiti paket koji želiš pa ti pošalju ENC, ali postojeći ENC od HAC-a treba povezati na prodajnom mjestu...
U svakom slučaju se isplati jer ono je deranje na tunelu Učka... ali samo još nekih 80 godina jer je dana koncesija Francuzima na 99 godina pa mogu raditi što hoće
https://bina-istra.com/wip/cestarina-2/ ... -a-skupina
U svakom slučaju se isplati jer ono je deranje na tunelu Učka... ali samo još nekih 80 godina jer je dana koncesija Francuzima na 99 godina pa mogu raditi što hoće

https://bina-istra.com/wip/cestarina-2/ ... -a-skupina
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Saša napisao: 03 Avg 2024, 13:41 Nijedan Englez, Nemac ili Francuz nas ne mrzi (ili ne voli) baš toliko da bi nam vandalizovao automobil samo zato što je na njemu srpska tablica. A u Hrvatskoj takvih ima jako puno, veruj mi.
Ja ne sporim da nas ne vole, ali mislim da se u pretnjama vandalizmima preteruje. Moguće je da ima više i manje rizičnih područja, ali ja već 20 godina ne gledam i ne razmišljam gde ću parkirati i da li će me neko izgrebati. Idu i moji prijatelji i nisam još čuo za neki incident. Koliko god je događaj tužan, kod @shandu90 u temi je događaj koji je legao kao kec na deset u ovoj raspravi. Eno, u sred Novog Sada su mu iscrtali auto i šta nam sad to govori?
U svakom slučaju, složićemo se da rasprava nema poente, a najžalosnije je što se na obe strane lože i mrze klinci koji nisu bili ni rođeni kada je rat bio. To je poraz za oba društva...
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Ja nocas krecem za cres(prvoi put
na ljetovanje u U
od devedesete).
na ljetovanje u U

@DukeNS
Tko je Gari?
Tko je Gari?
Gdje na Cres? Cres je prekrasan, super plaze. Martinšćica ima nestvarne uvale.Sinisa G. napisao:Ja nocas krecem za cres(prvoi put
na ljetovanje u Uod devedesete).
Moj jedan prijedlog: obavezno posjetiti mjesto Lubenice na Cresu. Ako imaš priliku, onda otići i s morske strane na plažu ispod Lubenica (moguće samo barkom ili planinarenjm s Lubenica po padini)
S Lubenica se vidi dio Kvarnera, Istre, čak Italije ako je vidljivost dobra, Velebit
Ako se odlučiš za takav izlet koji nećes požaliti , cesta je jako uska, ima se šta voziti u brdo, ali se isplati

Uzmi dvogled

Sretno !
Poslednja izmena od LAV-LAV u 03 Avg 2024, 18:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Gari, zna ga ceo Novi SadLAV-LAV napisao:@DukeNS
Tko je Gari?

AjojKabal napisao:Gari, zna ga ceo Novi SadLAV-LAV napisao:@DukeNS
Tko je Gari?
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalkma to je uzrecica u NS za ortaka drugara

Tek sad kužim hahahh
- Sinisa G.
Cres na cresu, lunenica u planu.LAV-LAV napisao: 03 Avg 2024, 18:09Gdje na Cres? Cres je prekrasan, super plaze. Martinšćica ima nestvarne uvale.Sinisa G. napisao:Ja nocas krecem za cres(prvoi put
Moj jedan prijedlog: obavezno posjetiti mjesto Lubenice na Cresu. Ako imaš priliku, onda otići i s morske strane na plažu ispod Lubenica (moguće samo barkom ili planinarenjm s Lubenica po padini)
S Lubenica se vidi dio Kvarnera, Istre, čak Italije ako je vidljivost dobra, Velebit
Ako se odlučiš za takav izlet koji nećes požaliti , cesta je jako uska, ima se šta voziti u brdo, ali se isplati![]()
Uzmi dvogled
Sretno !
- Sinisa G.
Sinisa G. napisao: 03 Avg 2024, 18:51Cres na cresu, lubenica u planu.LAV-LAV napisao: 03 Avg 2024, 18:09Gdje na Cres? Cres je prekrasan, super plaze. Martinšćica ima nestvarne uvale.Sinisa G. napisao:Ja nocas krecem za cres(prvoi put
Ako se odlučiš za takav izlet koji nećes požaliti , cesta je jako uska, ima se šta voziti u brdo, ali se isplati![]()
Uzmi dvogled
Sretno !
@Sinisa G.
Pretpostavljam da ćeš istražiti otok. Na Cresu ima divnih plaža, a preporučio bih i kamp Punta Križu. Parkiraš ispred ulaza u kamp (besplatno) i uredno ušetaš kraj rampe 20 metara, plaza je bijeli pijesak u moru, vani borova šuma.
Inače , ako ti netko kaže da ne možeš u kamp samo reci da ideš na plažu na ulazu jer je to POMORSKO DOBRO i nitko ti ne smije zabraniti pristup moru.
Znači , bijeli pijesak kao u Oceaniji, top

A usput imaš i safari jer je otok pun srndaća i jelena lopatara.
Znači , jedu ti iz ruke.
Zato pripazi u vožnji.
I vrlo važna stavka je da Cres i Lošinj jedini nemaju zmija otrovnica (Rab ima neku koja je poluotrovna ,ali te ne moze ugristi jer su joj zubi otraga) tako da si bez brige.
I preporučujem plazu Galboka u Nerezinama (Lošinj)... Cres i Lošinj dijeli pokretni most pa guglaj kada se taj most diže (mislim da je u 9 h ujutro i 17 h popodne da propusti barke na otvoreno more).
Galboka je
Ne znam kako dolazis na Cres ,ali preporuka je preko Krka jer se most ne naplaćuje pa nema smisla ići na prostanište Brestova.
Pretpostavljam da ćeš istražiti otok. Na Cresu ima divnih plaža, a preporučio bih i kamp Punta Križu. Parkiraš ispred ulaza u kamp (besplatno) i uredno ušetaš kraj rampe 20 metara, plaza je bijeli pijesak u moru, vani borova šuma.
Inače , ako ti netko kaže da ne možeš u kamp samo reci da ideš na plažu na ulazu jer je to POMORSKO DOBRO i nitko ti ne smije zabraniti pristup moru.
Znači , bijeli pijesak kao u Oceaniji, top

A usput imaš i safari jer je otok pun srndaća i jelena lopatara.
Znači , jedu ti iz ruke.
Zato pripazi u vožnji.
I vrlo važna stavka je da Cres i Lošinj jedini nemaju zmija otrovnica (Rab ima neku koja je poluotrovna ,ali te ne moze ugristi jer su joj zubi otraga) tako da si bez brige.
I preporučujem plazu Galboka u Nerezinama (Lošinj)... Cres i Lošinj dijeli pokretni most pa guglaj kada se taj most diže (mislim da je u 9 h ujutro i 17 h popodne da propusti barke na otvoreno more).
Galboka je

Ne znam kako dolazis na Cres ,ali preporuka je preko Krka jer se most ne naplaćuje pa nema smisla ići na prostanište Brestova.