ovo je jos i dobra cena obzirom da paraflu ide i preko 900din u radnjama, ne znam sto je tako skup, antifriz ko antifriz moze bilo koji jeftinjii g12 nego ajde kao dil sa fiatom kao i za selenia ulje. I filter vazduha je prilicno skup za te novije fiate za moj auto ne prelazi 1000din i to u kvalitetu ovi prosecniji su 500-700din...skoro mi covek kaze za novu pandu i 500 1.0 hibrid filter vazduha kosta 5000din u ovl. i samo tamo ima da se nadje, u nemackoj je 70e neki aftermarket, pa od cega je majku mu , obicno izgleda kao i svaki filter ne kontam cemu ta retkost i cena.ljubitelj napisao: 03 Jul 2024, 00:33
A cena je baš jaka, vidjam oko 400-500 dinara da je G12 koncentrat litar.
Cena servisa
Re: Cena servisa
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Civic 2.2d, ovlasceni u HU, Mali servis, ulje, svi filteri, 330e. Od toga usluga 100e.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
BMW 320d 184hp 2012.god. Odrađeno u BMW Radić:
motorno ulje 90e
filter ulja 20e
filter goriva 35e
filter vazduha 35e
filter klime 40e
prednje pčočice + indikator 210e
kočiono ulje 60e
ulje diferencijala 90e
antifriz 50e
ulje menjača 45e
rad 100e
---------------
775e
motorno ulje 90e
filter ulja 20e
filter goriva 35e
filter vazduha 35e
filter klime 40e
prednje pčočice + indikator 210e
kočiono ulje 60e
ulje diferencijala 90e
antifriz 50e
ulje menjača 45e
rad 100e
---------------
775e
passat b6 1.9 dizel
uradjen mali servis, ulje castrol sa filterima
sve ukupno 9200dinara
uradjen mali servis, ulje castrol sa filterima
sve ukupno 9200dinara
Passat B7 2.0 TDI 140ks:
- Ravenol VMP 5w-30 (bila akcija na satu, 6800 rsd 5l)
- filteri 5200 rsd
- ruke 2500 rsd
- Ravenol VMP 5w-30 (bila akcija na satu, 6800 rsd 5l)
- filteri 5200 rsd
- ruke 2500 rsd
Сад му није ништа...
Ja skoro uradih na puntu, Wolf PI C3 5w40 3000din 4l, filter ulja Mahle 800din, filter vazduha Filtron 1000din, ruke 0
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ima li neko iskustva sa Autokomerc servisom?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Videh Borko izbacio shorts na yt sa cenama delova za njegov 135i. Malo proširen veliki servis + mali servis + zamena svih fluida + pločice skoro 3k eura (samo delovi).
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Meni su tu mnogo interesantnije "ruke", cena radova. Koliko to košta i koliko je tu radnih časova?
Kako videh neku nedavnu fakturu kod "Radulovića", u ovl. servisu BMW-a ti je jedinica mere za ruke "5 minuta"
Kako videh neku nedavnu fakturu kod "Radulovića", u ovl. servisu BMW-a ti je jedinica mere za ruke "5 minuta"

Jeste, 5 minuta im je jedinica mere a cena je 780 dinara = 1 radni sat - 80€.
Pet minuta kod mehaničara kao čas kod profesora 

I koliko "radnih sati" ima u onome što je radjeno na onom 135i?
Ne šalim se sa pitanjem. Mnogo je tamo posla bilo. Deo i zbog samih specifičnosti vozila i veoma "gustog pakovanja" u motornom prostoru. Pri čemu to može i još gore da bude. Gušće.
Generalno, zna Švabo zašto sledećem vlasniku ostavlja zamenu seta razvoda. A o eventualnoj zameni letećih ležajeva radilice da i ne govorim.
Ne šalim se sa pitanjem. Mnogo je tamo posla bilo. Deo i zbog samih specifičnosti vozila i veoma "gustog pakovanja" u motornom prostoru. Pri čemu to može i još gore da bude. Gušće.
Generalno, zna Švabo zašto sledećem vlasniku ostavlja zamenu seta razvoda. A o eventualnoj zameni letećih ležajeva radilice da i ne govorim.
Ne znam na ovom primeru, ali za mali servis na BMW X7 je Radulović obračunao 1 sat i 45 minuta što je oko 16k dinara, ostalih 85k su delovi bili.
Džabe 
Mali servis XC60 sa zamenom kočne tečnosti 70k din. Moguće da je bio još neki fluid, pitaću za vikend. 4 godine staro vozilo.

Mali servis XC60 sa zamenom kočne tečnosti 70k din. Moguće da je bio još neki fluid, pitaću za vikend. 4 godine staro vozilo.
Nedavno smo radili dva mala servisa, žena i ja, na našim sitroenima u AC Boban. Cena radnog sata je 4800, 1 radni sat se računa za mali servis. Plus delovi tj ulja i filteri, naravno.