No Duke nooooo

No Duke nooooo
Ta cena od 53-56 ( sa opcijama ) za Kodiaqa 2,0 TDI deluje visoko "na prvu", ali, danas je to u svetu nepremijuma u Srbiji sasvim normalna "početna cena" za tu veličinu kola. Na žalost, došlo je takvo vreme. To je cena za veoma dobro opremljen Rafale, X-Trail, CR-V, RAV-4.Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 13:51 Sve je to individualno.
Jako je dobar novi Kodiaq i moze bilo kom konkurentu na crtu i da ga dobrano postidi.
Kad registrujemo vozilo, mozes isprobati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa, šta je razlika opreme onog oglašenog od 56.800 u odnosu na one od oko 53 hiljade ( ako taj od 53 hiljade ima i "ventilaciju sedista, masazu, kozu", a onaj od 50 ima "vece felne, matrix i panoramu" ) ?Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 14:52 Kodiaq je prilicno dobro opremljen u startu. Dodati vece felne, matrix i panoramu i na 50k si za TDI 4x4.
A ko zeli ventilaciju sedista, masazu, kozu itd taj ce platiti 52-3k.
Ne vidim zasto bi DSG bio neka mana?
Edit: (Sad vidim da nisi naveo kao manu nego prednost)
Saša napisao: 06 Avg 2024, 14:53 Malo se promeškoljim u sedištu i odvojim leđa povremeno od naslona da se osuše - i eto ti masaže i ventilacije.![]()
NE-DAM toliko para za auto i tačka.![]()
Pa verovatno svasta nesto od opreme.pedalaš napisao:Pa, šta je razlika opreme onog oglašenog od 56.800 u odnosu na one od oko 53 hiljade ( ako taj od 53 hiljade ima i "ventilaciju sedista, masazu, kozu", a onaj od 50 ima "vece felne, matrix i panoramu" ) ?Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 14:52 Kodiaq je prilicno dobro opremljen u startu. Dodati vece felne, matrix i panoramu i na 50k si za TDI 4x4.
Hoce li to biti osnovni motor?pedalaš napisao: 05 Avg 2024, 14:18 Ako sam dobro čuo ( od jednog drugara ), od oktobra ili novembra kod nas će u "trojci" i CX-30 biti dostupan novi motor, 2,5 MHEV sa 138Ks i 238 Nm.
I ja ne dam jer nemam ali da me rata za taj automobil opterećuje 5% mesečno uzeo bih itekako.Saša napisao: 06 Avg 2024, 14:53 Malo se promeškoljim u sedištu i odvojim leđa povremeno od naslona da se osuše - i eto ti masaže i ventilacije.![]()
NE-DAM toliko para za auto i tačka.![]()
Ja sam veoma uzdržano štiklirao opcije, skoro pa "isposnički" i stigao sam "samo" do 58.683 €Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 15:50Pa verovatno svasta nesto od opreme.pedalaš napisao:Pa, šta je razlika opreme onog oglašenog od 56.800 u odnosu na one od oko 53 hiljade ( ako taj od 53 hiljade ima i "ventilaciju sedista, masazu, kozu", a onaj od 50 ima "vece felne, matrix i panoramu" ) ?Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 14:52 Kodiaq je prilicno dobro opremljen u startu. Dodati vece felne, matrix i panoramu i na 50k si za TDI 4x4.
Ima gomilu opcija za stiklirati u konfiguratoru a postoje i opcije koje se mogu poruciti a nisu navedene tamo.
Skoro sam za klijenta porucio auto sa svim mogucim opcionalima sem treceg reda i cena je 62k.
Ne znam. Ali, ne bi mi bilo logike da zadrže i G122 i G150 ( oba su MHEV na 24V ) i da uz njih ide paralelno i taj MHEV od 2,5 litra ( koji će, verujem, biti MHEV zasnovan na tehnologiji od 48V ).Darko napisao: 06 Avg 2024, 17:07Hoce li to biti osnovni motor?pedalaš napisao: 05 Avg 2024, 14:18 Ako sam dobro čuo ( od jednog drugara ), od oktobra ili novembra kod nas će u "trojci" i CX-30 biti dostupan novi motor, 2,5 MHEV sa 138Ks i 238 Nm.
Bas su carevi. Svi snizili/snizavaju kubikazu, oni dizu.
Kao npr 3.3d u cx60. Totalno neocekivan motor u momentu pojavljivanja.
Kad se već skreće s teme, ja bih za te pare uzeo nekog Hiluxa, okovao ga onim cevima i blatobranima sa svih strana, pa nek biju vratima ovi degenerici koliko im volja.pedalaš napisao: 06 Avg 2024, 17:31Ja sam veoma uzdržano štiklirao opcije, skoro pa "isposnički" i stigao sam "samo" do 58.683 €Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 15:50Pa verovatno svasta nesto od opreme.pedalaš napisao:Pa, šta je razlika opreme onog oglašenog od 56.800 u odnosu na one od oko 53 hiljade ( ako taj od 53 hiljade ima i "ventilaciju sedista, masazu, kozu", a onaj od 50 ima "vece felne, matrix i panoramu" ) ?Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 14:52 Kodiaq je prilicno dobro opremljen u startu. Dodati vece felne, matrix i panoramu i na 50k si za TDI 4x4.
Ima gomilu opcija za stiklirati u konfiguratoru a postoje i opcije koje se mogu poruciti a nisu navedene tamo.
Skoro sam za klijenta porucio auto sa svim mogucim opcionalima sem treceg reda i cena je 62k.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()