Hrvatska
Re: Hrvatska
Ovde imamo situaciju da član iz Hrvatske hejtuje Hrvatsku 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pa to, to je retko videti, moramo da čuvamo to zlato.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
I da članovi iz Srbije zahtevaju da povede računa jer na srpskom forumu blati Hrvatskujaksa napisao:Ovde imamo situaciju da član iz Hrvatske hejtuje Hrvatsku

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslednja izmena od 123456 u 07 Avg 2024, 11:03, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Neki kazu da je montaza.
Da li brisaci ovako izgledaju kad su u servisnom modu kod Skode?
Ako je retrovizor elektrican,da li je ovim suprotnim preklapanjem zavrsio karijeru?
Da li brisaci ovako izgledaju kad su u servisnom modu kod Skode?
Ako je retrovizor elektrican,da li je ovim suprotnim preklapanjem zavrsio karijeru?
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2024-08-07-11-04-23-159_com.facebook.katana.jpg (54.69 KiB) Pogledano 526 puta
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Trebamo se malo ostaviti te teme, a pivo nek nam se ladi.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Ftj
Mene uopste ne zanima kako se ti osecas ali na pitanje nekog clana moze li se u dalmaciju sa bg tablama i sl .niko normalan ne moze reci ..Supeer cvece, prolece, 100 % prolazis kao omiljen turista.
Zadrska postoji i kraj ...nema to veze sa mojim iskustvom.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Mene uopste ne zanima kako se ti osecas ali na pitanje nekog clana moze li se u dalmaciju sa bg tablama i sl .niko normalan ne moze reci ..Supeer cvece, prolece, 100 % prolazis kao omiljen turista.
Zadrska postoji i kraj ...nema to veze sa mojim iskustvom.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
S ovim se apsolutno ne slažem. Netko je iznad napisao da je dobro da nemamo svi isto mišljenje što podržavam, a ti to zoves krivi imenom.jaksa napisao:Ovde imamo situaciju da član iz Hrvatske hejtuje Hrvatsku
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Ne blatim Hrvatsku.123456 napisao:I da članovi iz Srbije zahtevaju da povede računa jer na srpskom forumu blati Hrvatskujaksa napisao:Ovde imamo situaciju da član iz Hrvatske hejtuje Hrvatsku.
Samo imam dovoljno životnog iskustva gdje sam svasta vidio i doživio tako da mogu prepoznati i razlikovati što je dobro, a što nije.
Nemam problem da to napisem na ovom forumu u najboljoj namjeri.
Tko razumije, razumije. Uvažavam sva mišljenja.
Da se u HR smije to pisati, pisalo bi se ,ali nikako nije poželjno.
Upravo tako123456 napisao:Šta da se hitno moderiše?
Iznose se različita iskustva ljudi koji su bili ili koji žive u Hrvatskoj, znači ne iz medija, i ko je koga time uvredio?
Trebamo svi da imamo isti stav i onda je kao super.

Samo čekam da me netko upozori da ne smijem pisati na kojoj plazi ima ježeva ili izvora jer je to u suprotnosti s florom i faunom .
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Bilo bi lepo da napises kratki rezime svog pisanja do sada.
Podrzavas dolazak srba ili ne?
Kapiram da ti je sa tvoje distance tesko da das jasan odgovor jer zivis u okruzenju koje ne gleda blagonaklono na tebe. Nije isto ziveti i biti turista.
Ja sam konkretno prosle i ove godine prvi put letovao u hr (ne racunajuci istru). Iz cisto prakticnih razloga. Moj odmor traje 6, 7 dana. Da se za taj kratak period akam do grcke, cekam na granicama, itd, mi se ne isplati.
Primera radi od NS do crikvenice sam ove godine stigao i vratio se oba pravca za 5:30. Cekanje na granicama po par minuta (radni dan) laganini skroz. Krenes u 6 ujutru i u podne si vec na plazi. Nikakve nocne voznje i cimanje.
Pored toga utisci su mi top. Uredne plaze, cisto more.. Kad negde sednem uvek razmenim par recenica sa konobarima itd. Svi su bili pozitivni, cesto se pokrene tema novog sada, exita, balasevica i slicno. Sto ne znaci da nekad necu imati i lose iskustvo.
Podrzavas dolazak srba ili ne?
Kapiram da ti je sa tvoje distance tesko da das jasan odgovor jer zivis u okruzenju koje ne gleda blagonaklono na tebe. Nije isto ziveti i biti turista.
Ja sam konkretno prosle i ove godine prvi put letovao u hr (ne racunajuci istru). Iz cisto prakticnih razloga. Moj odmor traje 6, 7 dana. Da se za taj kratak period akam do grcke, cekam na granicama, itd, mi se ne isplati.
Primera radi od NS do crikvenice sam ove godine stigao i vratio se oba pravca za 5:30. Cekanje na granicama po par minuta (radni dan) laganini skroz. Krenes u 6 ujutru i u podne si vec na plazi. Nikakve nocne voznje i cimanje.
Pored toga utisci su mi top. Uredne plaze, cisto more.. Kad negde sednem uvek razmenim par recenica sa konobarima itd. Svi su bili pozitivni, cesto se pokrene tema novog sada, exita, balasevica i slicno. Sto ne znaci da nekad necu imati i lose iskustvo.
Ne bih se ponavljao. Ali sad vidim da zapravo ovi sto me kritikuju nisu pročitali ni dio onoga što sam napisao pa se izvlaci iz konteksta.
Ali ti si mi VIP kritičar pa ću ti odgovoriti
Naravno da podrzavam da zapravo masovno dolaze ljudi iz SRB, da se ovdasnja populacija privikne na to i da se što prije srpska tablica u svim HR gradovima postane najnormalnija pojava kao i svaka druga. Onda će se sve manje obraćati pažnja na to i biti će sve manja mogućnost nekakvog problema.
Mislim da sam bio dovoljno jasan, ali ako treba VIP kritičarima ću ponavljati dok mi se ne izbrišu slova na ovoj digitalnoj tipkovnici
Ali ti si mi VIP kritičar pa ću ti odgovoriti

Naravno da podrzavam da zapravo masovno dolaze ljudi iz SRB, da se ovdasnja populacija privikne na to i da se što prije srpska tablica u svim HR gradovima postane najnormalnija pojava kao i svaka druga. Onda će se sve manje obraćati pažnja na to i biti će sve manja mogućnost nekakvog problema.
Mislim da sam bio dovoljno jasan, ali ako treba VIP kritičarima ću ponavljati dok mi se ne izbrišu slova na ovoj digitalnoj tipkovnici

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Kolega i ja bili do Iloka u subotu da natočim ED pred Grčku. Svratili u centar u kafić "Thug life", popili kafu. Nisam se osećao neprijatno, bilo je ugodno, račun je bio takođe prijatan, častio konobaricu i tako. Posle otišli u Konzum prekoputa, kupili Kraš napolitanke i Osječko pivo i nazad kući. Izlazak 8/10.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Koja je cena goriva u Iloku?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
1. 41 € bi.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koliko si ustedeo tacno?srdjanyo napisao: 07 Avg 2024, 13:02 Kolega i ja bili do Iloka u subotu da natočim ED pred Grčku. Svratili u centar u kafić "Thug life", popili kafu. Nisam se osećao neprijatno, bilo je ugodno, račun je bio takođe prijatan, častio konobaricu i tako. Posle otišli u Konzum prekoputa, kupili Kraš napolitanke i Osječko pivo i nazad kući. Izlazak 8/10.
Na 60 litara to je 2100 din.
Koliko je kostao put do tamo i nazad?
Ako si isao zbog izleta onda zaboravi pitanje