Pa šta da radiš kada si u takvoj situaciji? Hoće li nervoza pomoći? Sedi, čekaj i prekrati vreme nečim.
Grčka
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Grčka
Nije bilo ni Ajfona. Sada je doživljaj još boljiSaša napisao: Naravno, skroz drugačije je bilo nekada u autu bez klime, vozili smo i noću da se izbegne vrelina i gužve...

Ljudi, Saša je pecaroš. Ako neko ovde ima strpljenja za čekanje, to je on.
TapaT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koji god red da odabereš ovek je onaj red pored brži.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I ja isto ne mogu da smislim to cekanje na granici ali i to je zivot nazalost. Moj brat je sad poceo da leti iz Kraljeva za Solun i put mu traje duze nego meni koji idem direkt kolima. Prespava u Cacku kod zeninih i onda sledeci dan nastavi putOMP napisao:Bez obzira i na klimu i tamna stakla ne mogu da uzivam nikako cekajuci u koloni na granici ili bilo gde, pogotovo sa decom je problem, mnogi kazu i to je sastavni deo odmora ali meni nije, meni odmor pocinje kad stignem i raspremim se u sobi

Sent from my iPhone using Tapatalk
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Pokušavam da dopunim Cosmote karticu za internet, preko one njihove What's UP app..
Sve ide lepo, al na kraju izbaci " something went wrong", posle ubacivanja sms koda intese..
Jel neko uspeo uspešno da dopuni?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sve ide lepo, al na kraju izbaci " something went wrong", posle ubacivanja sms koda intese..
Jel neko uspeo uspešno da dopuni?
Mislim da je blokirala inteza njih za transakcije. Morao bi ili da zoveš intezu da odobre transakciju ili da probas preko PayPal-a. Tako mi je bilo za plaćanje za pia vpn. Sa PayPal - om odmah prošlo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nalepnice imaju odštampane. Eno jedna i na Ceed-u, ali ne na staklu. Slikam sutra.meidling napisao:Trojke pod hitno da se odstampaju Garaza nalepnice za zadnju soferku.Pa kad vidim na granici odma da begam u drugu traku
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Pošaljem ti jednu ako hoćeš da budeš Brand ambasador Garaže.
Posetite www.garaza.rs !
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
U pravu si, izgleda da je do intese.sebekkg napisao:Mislim da je blokirala inteza njih za transakcije. Morao bi ili da zoveš intezu da odobre transakciju ili da probas preko PayPal-a. Tako mi je bilo za plaćanje za pia vpn. Sa PayPal - om odmah prošlo.
Sa drugom karticom sam odmah uspeo.
Ne znam samo otkud to da ih blokiraju?
Ako idem za Pargu preko prelaza Niki, sta mi je najbolje za autoput? Za Grcku cu naruciti njihov tag, a za Makedoniju? Imam tag za Srbiju koji je na firmu, pa ne moze da se konfigurise za Makedoniju.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nema već par godina onih gužvi na rampama u Makedoniji kakve su bile nekada. Proširili su prelaze, ima i ljudi sa tagovima. Ionako je čep na granici, pa samim tim ni ne može ogromna količina kola da se pojavi odjednom. Vozi regularno, platiš karticom da se ne bi zezao sa denarima. Tag je tu više pitanje komfora nego što je baš neophodan.