Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Nisam siguran šta si mislio ovim komentarom, pozitivno ili negativno za Tasos 
Trajekti idu na nekih 45min, ni ne tempiraš trajekt ni ne kupuješ kartu unapred. Ako stigneš malo ranije pojedeš sladoled i to je to. Kažem, kad stigneš do Keramotija odmor je praktično počeo, nije drama kao za neka ostrva gde trajekti idu ređe, karte se kupuju unapred i moraš da stigneš u određeno vreme.

Trajekti idu na nekih 45min, ni ne tempiraš trajekt ni ne kupuješ kartu unapred. Ako stigneš malo ranije pojedeš sladoled i to je to. Kažem, kad stigneš do Keramotija odmor je praktično počeo, nije drama kao za neka ostrva gde trajekti idu ređe, karte se kupuju unapred i moraš da stigneš u određeno vreme.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bukvalno na pola sata krece.
Ovo mi je bio ko zna koji put, mozda 6-7 na Tasosu i dalje mi je prelep. Manja guzva nego pre par godina sto me raduje, doduse najvise smo bili na hotelskoj plazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo mi je bio ko zna koji put, mozda 6-7 na Tasosu i dalje mi je prelep. Manja guzva nego pre par godina sto me raduje, doduse najvise smo bili na hotelskoj plazi.
Brzine idu u H-a !!!

Tako je, na ravno pola sata idu, mi smo stigli i odmah stali u red za karte a bili na trajektu kroz max 5 minuta.Day Walker napisao: 09 Avg 2024, 17:05 Bukvalno na pola sata krece.
Vožnja trajektom taman malo posluži da se protegnu noge, nahrane golubovi, deci zanimljivo...
A Tasos i meni delovao praznjikav što mi nikako nije minus, baš smo uživali.
Sad sam bacio pogled na booking, 800e noćenje za dvoje odraslih i jedno dete

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tako je.Heinz napisao:Makryammos?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Odlican je kompleks, bungalovi (bar nas je bio odlican), mada mu fali jos koji kvm iznutra. Terasa je ogromna.
Plaza je top, za malu decu idealna, plicak je fazon 100m dugacak.
Dorucak, ‘nako. Mrsav.
Vecera je dobra. Svako drugo vece imaju raspaljen rostilj pa prave ribu/cevape/suvlaki itd.
Kafu prave bas dobru, a mi to gotivimo, tako da sam uzivao u istoj.
Priroda je prelepa, ima gomila paunova, srna itd.
Sve je cisto, uredno.
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Platani plaža, Stavros.

Dosta prirodnog hlada. Ljudi sede i leže na sve strane, po travi, pesku. Zanimljivo mada plaža nije sve pesak, ima i kamenja i nije baš zgodno za decu. Gužva je.
Sutra ako nas vreme posluži idemo da obiđe o i Babylon plažu.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Dosta prirodnog hlada. Ljudi sede i leže na sve strane, po travi, pesku. Zanimljivo mada plaža nije sve pesak, ima i kamenja i nije baš zgodno za decu. Gužva je.
Posetite www.garaza.rs !
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Meni jedna od boljih plaža na Tasosu.Day Walker napisao:Tako je.Heinz napisao:Makryammos?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Odlican je kompleks, bungalovi (bar nas je bio odlican), mada mu fali jos koji kvm iznutra. Terasa je ogromna.
Plaza je top, za malu decu idealna, plicak je fazon 100m dugacak.
Dorucak, ‘nako. Mrsav.
Vecera je dobra. Svako drugo vece imaju raspaljen rostilj pa prave ribu/cevape/suvlaki itd.
Kafu prave bas dobru, a mi to gotivimo, tako da sam uzivao u istoj.
Priroda je prelepa, ima gomila paunova, srna itd.
Sve je cisto, uredno.
- zeljkokg76
- Pridružio se: 19 Okt 2015, 18:49
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Па када већина иде преко С. Македоније, ја сам ове године преспавао у Банском и ујутру на Илинден - Егзохи прелаз, чекање на граници укупно 5 минута. Нема интегрисаног прелаза као на Промахонасу и не издвајају са стране наше држављане.Day Walker napisao:Ma kakvi.
Edit:
To noćenje u Mk na Dojranu mi je potencijalno ogroman zajeb. Kao odmorićemo da prepolovimo put a onda te ujutru saceka 2h guzve u koloni.
Bolje onda preći u Gr pa noćiti negde.
- zeljkokg76
- Garaža: Honda Civic 1.5T Sport plus, Mazda 2 1.3, Renault Clio IV 1.5 dci, Renault Megane 1.5 dci
Обавезно поред ње и Амос (бивша Куба) и Тотос.trojanac napisao:
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bilo bi puno obe isti dan. Na Babylon smo stigli na vreme, oko 9:30 ali je već bila gužva u hladovini. Posle smo uhvatili jedno parče pa se i hladovina pomerila. Ostali smo do 17h.
Kasnije su sve plaže pune, automobili parkirani gore na putu jer dole nema mesta za sve. Neka ostane nešto i za sledeći put.
Lepa je plaža, odnosno more je lepo čisto i bistro. Za razliku od većine plaža koje su zamućene pa izgledaju kao neka bara. Nisam u fazonu da svaki dan palim auto i tražim drugu plažu ali ove godine biće nekih 300km po lokalu jer smo svaki dan negde išli.
Za sledeću godinu videćemo šta ćemo. Sad još jedna šetnja večeras kroz Asprovaltu i ujutru nazad za Beograd.
Kasnije su sve plaže pune, automobili parkirani gore na putu jer dole nema mesta za sve. Neka ostane nešto i za sledeći put.
Lepa je plaža, odnosno more je lepo čisto i bistro. Za razliku od većine plaža koje su zamućene pa izgledaju kao neka bara. Nisam u fazonu da svaki dan palim auto i tražim drugu plažu ali ove godine biće nekih 300km po lokalu jer smo svaki dan negde išli.
Za sledeću godinu videćemo šta ćemo. Sad još jedna šetnja večeras kroz Asprovaltu i ujutru nazad za Beograd.
Posetite www.garaza.rs !
- zeljkokg76
Ја одатле запуцам до Јерисоса (Какудија), један или два пута до Ситоније (Трани амудија, Лагониси, Кариди...). Сад ево пишем са градске плаже у Потосу, један од ретких дана да нисам покренуо ауто

NIsam ni ja neki veliki fan vozikanja kad sam na moru ali na Sitoniji vredi pomerati auto svaki dan i ici na drugu plazu a toliko ih ima, dodatna prednost sto kuca u kojoj odsedam ima privatan parking pa ne razmisljam dal cu naci mesto kad se vratim.