Dobro veče
Re: Dobro veče
U Nici (Aerodrom Terminal 2) za 18 min (dok sam nasao zenu) 8 eur
a 15 min besplatno… mada nigde ne pise koliko kosta sat…

Eto u bgu bi ti za 18 minuta bilo 1300 dinara(11eur) ako bi stao na kiss and fly. na p1 bi bilo 400(3,4e).
Mislim ok je ako znas sve unapred i znas gde tacno treba da gadjas parking. Ako prvi put dolazis i nisi upoznat sa cenama velike su sanse da ces platiti vise nego sto je trebalo, a sigurno da oni na to racunaju u ukupnoj racunici.
Mislim ok je ako znas sve unapred i znas gde tacno treba da gadjas parking. Ako prvi put dolazis i nisi upoznat sa cenama velike su sanse da ces platiti vise nego sto je trebalo, a sigurno da oni na to racunaju u ukupnoj racunici.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Marka bazena je Intex. Majka ima problem da joj pumpa nešto pobrljavila. Verovatno nije nešto dobro montirano. Da li možda znate nekog ko to u NS-u može da pogleda i sredi?

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Taj rad!Milos napisao:Gazu napisao: 09 Avg 2024, 12:42 Al sam fasovao 1500 dinara za parking na aerodromu.Piše 200 dinara sat, 1500 dinara dnevna. Ja mislim, pa dobro, i da probijem sat, biće 400 dinara, ali nisam dobro mislio.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Free @Velja !
Moderacijo vratite nam clana .
Moderacijo vratite nam clana .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
kragujevac napisao: 13 Apr 2024, 18:05 Koliko sam ja sa ovog foruma shvatio, nikako.
Postoji opcija da se nadogradi prekidač za to, ali mora da se reprogramira airbag-ecu.
https://www.sgaf.de/t/s-max-beifahrerai ... ar/72185/6
Nažalost, nemački jezik, ali Google translate može sigurno da pomogne.
.
Na drugarovom Smaxu 2008 2.5 turbak Volvo u boljoj opremi ima u suvozačevoj kaseti dok je kod mene tu rupa (moguće da je ostavljena priprema).
Jesi li skidao kasetu da vidiš ima li kablova pa da je možda prvo samo kupiti ovaj prekidač /burence.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Zašto na auto-putu od Beograda do Preševa malo-malo na parkinzima stoje panduri sa upaljenim rotacijama i sede tako u autu?
Na toj relaciji video sam sinoc bar na 7-8 mesta da tako stoje.
Na toj relaciji video sam sinoc bar na 7-8 mesta da tako stoje.
Na svim pumpama duž AP tokom sezone, mera prevencije. Ludi Vulin uveo čini mi se pre par god.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Da smiri strance u tranzitu ako su u frci da će neko da ih opljačka na pumpi. Inače kod nas ni pre toga nisam viđao sumnjive likove na pumpama, a preko čim stanem odmah prilazi neko da hitno proda ajfon ili zlatni lančić.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da da, vec pae godina redovna praksa. Navodno cak pohvaljena
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na NIS pumpi posle Aerodroma sam naleteo na onog cuvenog Velju Pecenjaru. Jednom su me i neki ‘stranci’ startovali sa nekim glupim pitanjem tipa put za levo. Na drugim pumpama nisam imao takve susrete pa ni na onoj Valoni blizu granice.grujicd napisao:Da smiri strance u tranzitu ako su u frci da će neko da ih opljačka na pumpi. Inače kod nas ni pre toga nisam viđao sumnjive likove na pumpama, a preko čim stanem odmah prilazi neko da hitno proda ajfon ili zlatni lančić.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preskočiti prvih 30 minuta.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...