Pеšaci

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Re: Pеšaci

Post od A170T »

Evo kako situacija koja nema veze sa samim saobraćajem može da izazove saobraćajnu nezgodu. Prolazim kroz naseljeno mesto, Malča je u pitanju poznata po znate već čemu... Magistrala koja prolazi kroz Malču sama po sebi nema neke prepreke koje bi usporile vozače tako da većina vozi u rejonu dozvoljenog, nekih 50-60 km/h. Idem tu negde oko 50 a pozadi mi se neka žena zalepila za branik u fazonu šta kilavi ovaj. U jednom momentu mi izleti lopta sa leve strane, sama udaljenost se tako poklopila da sam morao malo oštrije da zakočim i da cimnem volan u stranu da ne bih detetu uništio loptu. Pozadi sebe čujem da je ovaj pozadi jače kočio, a vozač ispred iz kontra smera je takođe ukapirao situaciju i on je usporio dok ovaj iza nije ni imao pojma o čemu se radi. Srećom pa je sa detetom bila neka žena jer je moguće da bi i dete pojurilo za loptom i to bi tek bila potencijalna katastrofa... Prolazim pored i čujem ženu da urla na sav glas, tako da će mali dobiti žešće ribanje večeras. Ovaj pozadi je nakon toga držao rastojanje i nije mi se približavao.
Odgovori