Hrvatska
Re: Hrvatska
U lokalima treba da kazes da nisi stranac da bi dobio manju cenu 

Ja parkirao u Hiltonu. Mislim da je prvih 4 sata - 40 evra, prvih 8 - 80.
Po pitanju sigurnosti uvijek neka garaža sa video nadzorom... ali u DU to bolesno košta, a nemas nikakve garancije za ništa (imaš ispred samih Zidina jednu takvu garažu).zdushan napisao:Ja sam u CG u Niksicu. Planiram da skoknem do Dubrovnika na dan. Ima li neko predlog za parking? Malo paranoja radi...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bih rizikovao i parkirao u Gružu (luka Gruž) ogroman parking, normalna cijena parkiranja.
Do Zidina imaš cca 20-30 min hoda..Moze i busom , staje točno ispred Zidina i tocno kod tog parkinga.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Inače, tko misli po normalnim cijenama doživjeti DU i usput proći zidinama bez gužve onda trwba doći od 02.01 do 05.01. u godini.
Tada je sve sniženo i od 06.01.se skoro sve zatvara do 28.02. , kolektivni godišnji Gradakih Zidina... obilazak Zidina je isto jako snižen u to vrijeme, a uzeti AP u Trebinju (40-60 € je vrhunski AP) tako da se moze napraviti izlet u DU.
Tada je sve sniženo i od 06.01.se skoro sve zatvara do 28.02. , kolektivni godišnji Gradakih Zidina... obilazak Zidina je isto jako snižen u to vrijeme, a uzeti AP u Trebinju (40-60 € je vrhunski AP) tako da se moze napraviti izlet u DU.
Inače, ovakvih ploča (u ogromnom formatu) po staroj jezgri ima nekoliko... 

Da, sećam se tih silnih divnih info tabli po Starom gradu ...
Onda sve znaš. Namjerno nisam htio opisati sadržaj da opet ja ne bih taj koji nešto izmišlja.pedalaš napisao:Da, sećam se tih silnih divnih info tabli po Starom gradu ...
Ovo su ploče u cilju educiranja turista... (kako sam ovo lijepo sročio , sam sebi dajem lajk

Imaš lajk i od mene. Tu sam tablu prvi put ( posle onog nesrećnog rata ) video negde mislim januara 1997. godine. Na ulazu u Stari grad. Tada mi je sadržaj te table baš bio veliki šok. Ako ništa drugo, taj put nisam imao bilo kakav problem sa parkingom svog automobila, jer sam iz ZGB "došao pticom" do Čilipa. Pa posle taksijem. Kao dete sam često sa gornje terase tog aerodroma gledao avione kako uzleću i sleću. To mi je kao klincu baš bio doživljaj.
Boris DežulovićHeinz napisao:https://n1info.hr/kolumne/boris-dezulov ... ura-dosta/
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Rijeka.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vala, nije rijeka no more.
TapaT
TapaT
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Samo da je voda, i da je blizu.
Glavna prednost je da se ne gubi jedan dan u odlasku i još jedan u povratku, lagano krenemo posle posla i isti dan se kupamo.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gde su u Rijeci plaže i kakve su? Tu gde sam se šetkao u centralnom delu bila je luka, magacini, komercijalni deo...