Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Može i Dacia onda.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Kako vam se čini? I poznaje li neko ovaj motor? Osim što je verovatno trom, da li je pouzdan?
Kako vam se čini? I poznaje li neko ovaj motor? Osim što je verovatno trom, da li je pouzdan?

A ne, oni nisu razvijali motor sa Mercedesom, to se ne prihvata.Heinz napisao:Može i Dacia onda.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Poslednja izmena od Xepoj87 u 13 Avg 2024, 07:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Samo sipaj i vozi, bez brige, odlican motor i veoma zahvalan cak i za nemarne vlasnike.DukeNS napisao:https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Sent from my iPhone using Tapatalk
A taj 1.4 turbo koji ti vozis a sto ide i u merivu jel ima nekih bitnih mana? dogovaram jednu ovakvu merivu u CH sa tim turbakom pa cisto da znam, mada vidim na oglasima je najvise takvih kod nas, ne znam samo kako se prodaju
- shandu90
Ja da znam nema bitnih mana, i ona verzija sa 120ks je takodje dobra.
Ova je 140 konja
Brat ima u Astri K neki 1.4 turbo, i ostao je bez kvačila na sred Autokomande. Tako da nije sve u motoru. Oko 80k km ima auto.
Ma dobro to su stvari koje mogu na svakom autu da te zadese
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kupiš nov auto star dve godine.
Sem ako ne spuste cenu baš baš debelo, nikad ne bih kupio takav auto (već su jednom pokušali - drugi brend, drugi salon, da se ogradim - da mi uvale tako nešto... ).
Ne mora da bude "iz Nemačku", ali... novo kod mene mora da bude novo i datumski.

Sem ako ne spuste cenu baš baš debelo, nikad ne bih kupio takav auto (već su jednom pokušali - drugi brend, drugi salon, da se ogradim - da mi uvale tako nešto... ).
Ne mora da bude "iz Nemačku", ali... novo kod mene mora da bude novo i datumski.

Zasto li ova čami 2 god.? bas bez veze kupis nov auto a 2 godine star ne bih ni ja to uradio sem da bas daju ispod cene
- shandu90
Samo uz dobar popust
Motorizacija mi se svidja pa bi mozda i oprostio boju, ili bi palo presvlacenje folijom.

Mislim da na "Polovni automobili" od strane dilera ili uvoznika ima oglašenih barem 30-ak komada salonskih vozila (raznih brendova) iz 2022. godine.OMP napisao: 13 Avg 2024, 22:42 Zasto li ova čami 2 god.? bas bez veze kupis nov auto a 2 godine star ne bih ni ja to uradio sem da bas daju ispod cene
Meni bi superb u crnoj boji bio jedini izbor ako bih birao, ubedljivo najbolje joj stoji, sve ostale boje mi nisu to to, mada video sam jednu tamno zelenu L&K dobro izgleda.