Grčka
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Grčka
Naravno. Mada, bio sam na nekim mestima gde je maltene svejedno gde da odeš, po 20-30-50 i više kilometara ravne linije obale, sve isto. Eventualno da se izvučeš iz gužve i nađeš neki deo gde nema ili ima manje ljudi… Na Sitoniji nije tako, svaka naredna uvala drugačije izgleda (i lepša od prethodne) pa ima itekako smisla se vozati.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Grčka
Vrasna Beach, 07h ujutru.
Babylon Beach, oko 10h ujutru., Kristalno čista voda čak i sa talasima. Vredelo je doći i videti. Dobrim delom je plitko tako da je idealno za decu. Gužva je velika, treba poraniti.
Babylon Beach, oko 10h ujutru., Kristalno čista voda čak i sa talasima. Vredelo je doći i videti. Dobrim delom je plitko tako da je idealno za decu. Gužva je velika, treba poraniti.
Posetite www.garaza.rs !
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Prvi put probao varijantu sa nocenjem na Dojranu. Utorak krenuli oko 16. Presevo presli za 20tak min. Uvece stigli oko 22 u smestaj.
Jutros u 6 presli Dojran obe strane za 20tak min. Ja volim u komadu da odvezem sve, ali eto zbog drustva ovoga puta nocili.
Tag radio ok u Mk, Grcku nisam nabavio, a do Volosa ima ravno 5 naplatnih, bez Evzoni deonice koju sam preskocio, tako da je tu falio ozbiljno.
Jutros u 6 presli Dojran obe strane za 20tak min. Ja volim u komadu da odvezem sve, ali eto zbog drustva ovoga puta nocili.
Tag radio ok u Mk, Grcku nisam nabavio, a do Volosa ima ravno 5 naplatnih, bez Evzoni deonice koju sam preskocio, tako da je tu falio ozbiljno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da li su vas "grickale" ribice u plićaku?
Ja sam to iskusio, bogme neprijatno je bilo. Posle je poznanik, sa kojim smo se našli na kafi, pokazao dobru ranu koju je napravila ta neka riba sa crnom tufnom pre zadnjeg peraja. Kaže imao je na tom mestu bubuljicu i samo se nešto sjurilo i otkinulo mu parče kože.
Neki ne obraćaju pažnju, odmah odu u dubinu, kažu tamo ih nema, međutim zaista me je ovo iznenadilo.
Bilo je i par postova na Grčka info.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ja sam to iskusio, bogme neprijatno je bilo. Posle je poznanik, sa kojim smo se našli na kafi, pokazao dobru ranu koju je napravila ta neka riba sa crnom tufnom pre zadnjeg peraja. Kaže imao je na tom mestu bubuljicu i samo se nešto sjurilo i otkinulo mu parče kože.
Neki ne obraćaju pažnju, odmah odu u dubinu, kažu tamo ih nema, međutim zaista me je ovo iznenadilo.
Bilo je i par postova na Grčka info.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
grizu, jedu grinje koje su se nakupile tokom civilnog života tokom godine, par dana pa prestanu. Bubuljica im verovatno dođe kao nešto u slast 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Bilo ih je ove godine na sitoniji, klinca od drugara dobro ćapila ali vec je imao neku ranicu , tako da izgleda kidaju na ranice i sl. ja sam oseteio jednom neki kao ujed ali nista bitno a i niceg nije bilo na nozi vise kao da me stipnulo nesto, mislim def je bila ribica jer su bile oko mene u plicaku dosta.
Zapamtio sam da su u Sivoti pocetkom jula rentirali camce sa motorom od 15 KS, za koje ne treba dozvola, 60 evra 4 sata a 80 evra 8 sati, plus gorivo naravno.kojot napisao: 15 Avg 2024, 22:52 Da li neko može ukratko da mi kaže koliko se ove godine kreću cene za rent a boat? Ja idem u kavalu pa gde mi je najbliže da iznajmim, mogu li negde da pristanem u neko drugo mesto... i ako neko zna jos detalja značilo bi mi
Na Ammoliani-u 80e, + gorivo, za 9h. 30konja motor, sve automatika. Na vise mesta po ostrvu je ta cena, tako da kapiram da je svuda po Grčkoj tako. Ovo je za do 4 osobe.kojot napisao: 15 Avg 2024, 22:52 Da li neko može ukratko da mi kaže koliko se ove godine kreću cene za rent a boat? Ja idem u kavalu pa gde mi je najbliže da iznajmim, mogu li negde da pristanem u neko drugo mesto... i ako neko zna jos detalja značilo bi mi
Ja sam se jednom sa drugarom vozio nekim gliserom po celijskom jezeru, znam da je bio fazon volanom upravljas ko na autu a gas ide preko neke rucice kao menjac dodajes je vise za brzinu a mislim da kontra kad potegnes ide u nazad ali npr. nije bas tako jednostavno manevrisati tim gliserom kad treba negde da se prodje gde je tesno ili po nekim uvalama i sl. sta znam ok je filing, a secam se da nas je nesto zezao motor jedva smo ga vratili nazad, otisli par km po jezeru i kad smo se vracali poceo nesto da trokira, gasi se, pa smo se jedva dovukli nazad na vrh gasa, nesto ga dovod goriva zezao.