Mobilne telekomunikacije
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Tokom boravka u Grčkoj kupio sam Vodafone SIM sa turističkim paketom 60 GB za 30 dana.
Telefon (Samsung Galaxy A52s 5g) je bio ugrejan i do 40°C. I svaki put je kada se toliko ugrejao završio u komori frižidera. I onda opet sve iz početka. Naravno, od časa aktiviranja ove SIM kartice na statusnoj traci pojavila se ikona 5G.
Ulaskom u NMKD ubacio sam svoju SIM karticu, i od tada se telefon nije pregrejao, a bio je izložen suncu na šoferci zbog navigacije.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Telefon (Samsung Galaxy A52s 5g) je bio ugrejan i do 40°C. I svaki put je kada se toliko ugrejao završio u komori frižidera. I onda opet sve iz početka. Naravno, od časa aktiviranja ove SIM kartice na statusnoj traci pojavila se ikona 5G.
Ulaskom u NMKD ubacio sam svoju SIM karticu, i od tada se telefon nije pregrejao, a bio je izložen suncu na šoferci zbog navigacije.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Mogao si podesiti telefon da radi na 4G.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Grčka je problematična sa mrežom tokom sezone, moguće da se borio sa svim tim.
Kome treba link za modovane apk (da nema reklama) nek mi javi da mu šibnem link. Ima spot, ig, tt, yt, yt mus...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
@sebekkg Može meni Hvala ti
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-N975F mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
Juče mi crkao ipad posle 7 meseci
Mada sreća u nesreći što imam apple store u blizini i odmah su prihvatili da ga zamene - mada cu morati da ga cekam koji dan. Crkao tač ekran sam od sebe. Plus apple ima smrdljivu garanciju od 1 godinu. Nije mi najjasnije kako im to EU dozvoljava...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali to korisnicima Jabuke baš tako odgovara, ne treba da bude drugačije, to je sasvim ok.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nema šanse da imaju garanciju 1 godinu ako država propisuje više. To čak ni kod nas ne može, bilo bi šokantno da može u Holandiji.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je internacionalna i vazi bilo gde da udjes u servis, tipa kupio si ga u BG-u odes u Marbelju u servis i poprave ti. Za garanciju prodavca ne znam da li ima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne može da ima garanciju kraću od propisane u državi u kojoj je kupljen (legalno). To što Apple ne pokriva, morao bi diler. To je uračunato u cenu. Kupiš u U.S, imaš garanciju i ovde, ali samo tu godinu.ljuba napisao: 25 Avg 2024, 14:06 Juče mi crkao ipad posle 7 meseciMada sreća u nesreći što imam apple store u blizini i odmah su prihvatili da ga zamene - mada cu morati da ga cekam koji dan. Crkao tač ekran sam od sebe. Plus apple ima smrdljivu garanciju od 1 godinu. Nije mi najjasnije kako im to EU dozvoljava...
Evo gledam bas i prilično nejasno. Ali nema veze za mene su odradili. U svakom slučaju kao stanemo kaže internacionalna je 1 godinu...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ovako pise kod mene.

Nastavak price sa applom
Danas preumem novi ipad i pitam tamo kolika mi je garancija, on kaze 3 meseca na zamenu. Pogledam u samom ipad-u pise 1 godina, odnosno datum isticanje garancije za godinu dana. Zar je moguce da oni ne znaju, a tako mi je delovao strucno covek koji mi je predao novi ipad