Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Obuća i odeća

Post od pedja »

NB su mi se najbrže rashodovale od svih patika, u poslednjih desetak godina, a čak ih i nisam nešto nosio.

TapaT

Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

+1

Meni se vrlo brzo odlepile na jednom mestu, a par puta nošene.

Sent from my iPhone using Tapatalk
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Celo bogovetno leto tražim najobičniji muški šorc sa rajsferšlusom na džepovima i nema šanse da bilo šta nađem. Od Adidasa, Najka do najjeftinijih, ajd rekoh da probam i bez možda ja grešim... Evo danas sam uzeo Tom Tailor za 1800 din, nema ni on rajsferšlus ali se okej drži telefon u njemu stabilan i ne mrda previše. Valjda neću pogubiti stvari
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Uzeo ja lotto, ima rajsfešluše što tražiš ali obzirom da nisu YKK bolje da ih nema.
Jesi gledao Decathlon?

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Gledao sam šta ima u Nišu u Delti. Planeta sport, Sport Vision, Replay, Tom Tailor... Setih se da su bile neke u Replayu, ali su bile 6500 din što je malo previše za šorc. Lotto sam viđao ali takođe bez rajsferšlusa. I ove Tom Tailor su odlične, džepovi drže telefon kako treba bez nekog lamdaranja, ali svako malo se hvatam za džepove da nešto ne izgubim. Valjda nisam navikao
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

I ja uvek preferiram džepove sa šnirom. Ima lep i povoljan šorc u decathlonu za 2000-2500. Doduše ako imate nekoga u italiji npr tamo su stvari, barem ono što sam ja gledao jeftinije po 30-40% nego kod nas.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

A170T napisao:Celo bogovetno leto tražim najobičniji muški šorc sa rajsferšlusom na džepovima i nema šanse da bilo šta nađem. Od Adidasa, Najka do najjeftinijih, ajd rekoh da probam i bez možda ja grešim... Evo danas sam uzeo Tom Tailor za 1800 din, nema ni on rajsferšlus ali se okej drži telefon u njemu stabilan i ne mrda previše. Valjda neću pogubiti stvari Slika
To je šorts za kupanje. Kupio sam i ja pre GO. Odličan je. Vratim se sa plaže, properem ga, osuši se za sekund. Tom Tailor se popravlja. Majice su im ove sezone opet i jeftine i odličnog su kvaliteta.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

A170T
Reactions:

Post od A170T »

Uzeo sam i ja 2 majce po 999 din pre 10-tak dana, a inače su bile oko 1800. Ovaj šorc je po redovnoj ceni bio 2600 a sada je 1800. Trenutno imaju neka sniženja ali ne zapamtih do kada traju, pa svakako vredi proveriti kome šta treba od odeće.

BRABUS
Reactions:
Pridružio se: 14 Dec 2016, 08:51

Post od BRABUS »

pedja napisao: 14 Avg 2024, 19:07 NB su mi se najbrže rashodovale od svih patika, u poslednjih desetak godina, a čak ih i nisam nešto nosio.

TapaT
Under Armour su meni za peri deri najbolje a ima ih za 35-40 evra ako ti nije važan model
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Od obuće sam baš svašta probao i nosio i 3 brenda koji su mi se pokazali kao najkvalitetniji su Salomon, Ecco i Jack Wolfskin. Od The North Face sam više očekivao ali nekako mi se brzo deformiše i raspadne a od ovih pristupačnijih brendova (Nike, Adidas, Reebok, Puma...) uglavnom koliko para toliko muzike.

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Iznenađujuće, godinama mi Reebok predstavlja dobar odnos uloženo/dobijeno, za udobne svakodnevne patike, za šetnju i sl.

Cipele najčešće nosim Clarks ili Rieker. Sa godinama, sve ide ka udobnosti :D

TapaT

Masamunea
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2020, 20:27
Garaža: Kia Sportage

Post od Masamunea »

Preporuka za Ecco, malo klasicniji modeli al udobno i kvalitetno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

pedja napisao:Iznenađujuće, godinama mi Reebok predstavlja dobar odnos uloženo/dobijeno, za udobne svakodnevne patike, za šetnju i sl.

Cipele najčešće nosim Clarks ili Rieker. Sa godinama, sve ide ka udobnosti :D

TapaT
Ja imam široko stopalo plus jak ris i mislim da ću za klasične cipele odraditi po meri. Nisu nešto jake cene (ima ih već od 100tinak evića), a cipele patike ecco su baš dobre.

Što se tiče patika salomon, Mizuno i asics. Ako trebaju udobne ne treba ići dalje. Može i nb ali treba za neke modele ubosti dužinu jer npr meni dužina gazišta treba biti oko 30.5cm, dok nb za npr 574 radi 30cm pa 31cm.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Hoka Clifton 9 za dugačke šetnje. Ja je trenutno koristim za dugačke treninge (25+K), a ponekad i šetam, baš prijatno iznenađenje. Uzima se veličina po tabeli sa sajta, izmeriti prvo stopalo.

Ne može samo brend da se navede kao preporuka, svi imaju i ovakvih i onakvih patika, i za 3 i za 30 hiljada, a svaka je toliko dobra koliko i košta.
A170T
Reactions:

Post od A170T »

Da li postoji nekakav sprej ili tečnost koja sprečava klizanje đonova patika po pločicama? Npr po asfaltu nemam problema, ali kada iz otvorenog pređem u neki popločani prostor pitanje je vremena kad ću da se razbijem.
Odgovori