Samo da napomenem da se brzina kretanja prikazuje samo dok je aktivna navigacija.
I još jednu stvar sam primetio: razlika između brzine koju pokazuje auto i ove po GPS-u je uvek 3 km/h više, bez obzira da li se krećem 50, 100 illi 150 km/h, što mi govori da i auto verovatno meri brzinu preko GPS-a (jer ima i fabričku Tom Tom navigaciju ili još bolje rečeno ima GPS modul) i da je onda brzina korigovana softverski da uvek prikazuje 3 km/h više. To mi se baš sviđa.
Auto ti verovatno meri brzinu preko točkova jer da je preko gps-a ti bi bio bez brzinomera u tunelu npr.
Samo je možda tačno podešen da uvek laže za istu vrednost.
Apropo bežičnog adaptera, moja iskrena preporuka za AA Wireless. Kači se bez problema i uvek, kad upalim auto i krenem pokrene se i on brzo. Prednost je i što ima redovnl update softwera.
Jako je zgodno kad je AA stalno uključen, slušam muziku sa Youtube Music, automatski se startuje kao i izabrana navigacija...
Ja ga inače koristim maltene uve, kabl sam koristio samo na dižim putovanjima zbog punjenja, npr do Grčke.
Desava mi se na 2 mesta u SM, ali mi se tu uvek desava i sa Tiguanom koji ima fabricki wireless AA. Pretpostavljam da su neki ometaci u pitanju na tim mestima. A ovako sam od sebe ne.
gosn'prirodni napisao:Apropo bežičnog adaptera, moja iskrena preporuka za AA Wireless. Kači se bez problema i uvek, kad upalim auto i krenem pokrene se i on brzo. Prednost je i što ima redovnl update softwera.
Jako je zgodno kad je AA stalno uključen, slušam muziku sa Youtube Music, automatski se startuje kao i izabrana navigacija...
Ja ga inače koristim maltene uve, kabl sam koristio samo na dižim putovanjima zbog punjenja, npr do Grčke.
Postoji li neki adapter koji ne koristi USB port već se i on bežično spoji sa multimedijom i telefonom? Da mogu da ga sakrijem u fioku ispred suvozača.. Ako ga moram povezivati sa kablom - radije ću utaknuti taj isti kabal u telefon...
Neću da imam tu dole kod/ispred menjača bilo kakve skalamerije i kablove. Ako već moram da ih imam - jednostavnije mi je onda bocnuti sam telefon i odložiti ga tu dole. Ionako se trudim da sebe nateram da telefon više ne uzimam u ruke kako uđem u auto...