Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
To stoji. Za jedan moderan turbo benzinac očekivalo bi se da ipak manje troši.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Chery uopšte ne troši puno za svoju klasu i snagu. Bar je to bio moj utisak.
Sa Tiggo 8 sam prešao mešovito oko 500 km uz prosek 7,2.
Sa FX sam prešao sličnu distancu ( 480 km) uz prosek potrošnje 6,7.
Sa Tiggo 8 sam prešao mešovito oko 500 km uz prosek 7,2.
Sa FX sam prešao sličnu distancu ( 480 km) uz prosek potrošnje 6,7.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ja sam bio pretežno u gradu i tu je tukao debelo preko 9, a to nije klasična kreni stani vožnja. Više bulevari i autoput kroz grad.
Posetite www.garaza.rs !
Tiggo 8 je sedmosed i veći je od CRV-a pete generacije.
Ali, ne trosi on vise od njegove verzije sa 1,5T AWD.
Doduše, Chery je 2WD.
Doduše, Chery je 2WD.
Uf ona crvena LK baš dobro izgleda. Boja je baš izdvaja i ističe se iz mora 'službenih'pedalaš napisao:Ko bi rekao da na sajtu "Polovni automobili" trenutno ima oglašenih 27 komada novih Škoda iz 2023. godine. U avgustu mesecu. Samo manji deo oglašenih ima "poniženu cenu".
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... ge_to=1000
I ostali zaglavljeni sa starim modelom? Loša im politika. SuperB već ima nov model kako sam video, da uzimam novo ne bi ni pogledao 2023, osim ako nije baš dosta, dosta jeftiniji.Day Walker napisao:Ima akcija na vozila iz 2023.
Nema ih puno a razlog zasto postoje je zato sto Cacani nisu uspeli sami da ih prodaju. Kriju vozila koja imaju na lageru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa razlika je cca 10k €
Brzine idu u H-a !!!

Radoznao sam, koliko novih automobila si vozio od 2020. do danas?pedalaš napisao: 05 Avg 2024, 23:32 Tiggo 8 je sedmosed i veći je od CRV-a pete generacije.
Doduše, Chery je 2WD.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Crossroad Adria, članica OMR grupe, danas je lansirala kampanju Fiat Eko Bonus, tokom koje su građanima Srbije omogućene ekonomske pogodnosti za recikliranje automobila i zamenu starog za novo Fiat Tipo vozilo. Akcija daje mogućnost da svako ko kupi model Fiat Tipo, uz recikliranje starog ili zamenom polovnog automobila, dobije popust od 2.000 evra.
„Fiat Eko Bonus inicijativa u Srbiji u fokus stavlja ekološki aspekat pri kupovini automobila, svest o mogućnostima, potrebi i značaju reciklaže za očuvanje životne sredine, ali i finansijskim pogodnostima za svakog ko želi da postane vlasnik novog vozila. Mislim da su ovakve akcije bitne jer zaista podižu svest kod ljudi da je moguće da svako od nas doprinese očuvanju životne sredine, a do sada je zahvaljujući Fiat Eko bonusima u Srbiji reciklirano više od 14 hiljada vozila“, izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor kompanije Crossroad Adria.
Zamena po principu “staro za novo” moguća je za ograničenu količinu vozila Fiat Tipo za koju kompanija Crossroad Adria odobrava specijalan FIAT eko bonus. Bonus u iznosu od 2.000 eura moguće je iskoristiti do kraja godine, ukoliko se novi Fiat Tipo kupuje uz reciklazu ili zamenu staro za novo. Radi se o vozilu sa najvišim nivoom opreme - style tech. Aktuelni su i različiti vidovi finansiranja od poznatih auto kredita, preko finansijskog lizinga do opcija dugoročnog renta.
„Fiat Eko Bonus inicijativa u Srbiji u fokus stavlja ekološki aspekat pri kupovini automobila, svest o mogućnostima, potrebi i značaju reciklaže za očuvanje životne sredine, ali i finansijskim pogodnostima za svakog ko želi da postane vlasnik novog vozila. Mislim da su ovakve akcije bitne jer zaista podižu svest kod ljudi da je moguće da svako od nas doprinese očuvanju životne sredine, a do sada je zahvaljujući Fiat Eko bonusima u Srbiji reciklirano više od 14 hiljada vozila“, izjavio je Igor Ševo, komercijalni direktor kompanije Crossroad Adria.
Zamena po principu “staro za novo” moguća je za ograničenu količinu vozila Fiat Tipo za koju kompanija Crossroad Adria odobrava specijalan FIAT eko bonus. Bonus u iznosu od 2.000 eura moguće je iskoristiti do kraja godine, ukoliko se novi Fiat Tipo kupuje uz reciklazu ili zamenu staro za novo. Radi se o vozilu sa najvišim nivoom opreme - style tech. Aktuelni su i različiti vidovi finansiranja od poznatih auto kredita, preko finansijskog lizinga do opcija dugoročnog renta.
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Samo disel limuzina ili važi za sve varijante?
Bilo koji auto može da se reciklira? Samo da je u voznom stanju?
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Samo sedan 1,3 mjtd.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Pretpostavljam da mora da je u vlasništvu neki period unazad i registrovan.noob napisao:Bilo koji auto može da se reciklira? Samo da je u voznom stanju?
Posetite www.garaza.rs !
Na Fiat.rs nema ništa o ovome?