Grčka
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Grčka
Mislim da ipak nisam pomešao. Ipak sam i povratak iz Grčke vozio u cugu i nisam imao halucinacije. Hvala Bogu.Heinz napisao:Lukoil je posle Makpetrola sa iste strane kolovoza kad se od Bitolja ide ka GR. Nema tu obilaznice nikakve, nešto si pomešao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Nije to taj na izlazu.
https://maps.app.goo.gl/mdcm1hpLPtXnv4qW9

https://maps.app.goo.gl/mdcm1hpLPtXnv4qW9

Ja bih razumeo da neko vozi 911 ili slično pa merka gde sipa gorivo, ali za klasiku od auta (bez obzira na godište) koja se voze na svakom koraku i u toj Makedoniji, ne vidim čemu toliko mozganje oko pumpe. Bilo koja veća i uglednija kao i u Srb i to je to
Loše je pokriven taj deo od petlje Gradsko do Bitolja. Za mene lično je lošim pumpama pokriven i deo od petlje Gradsko ka Srbiji. Toliko o razvijenosti MK 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pa još u sezoni, jedva deseti deo toga na mobilnoj mreži.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Spust ka Fakistri i Milopotamosu, Pilion. Nije tako dramaticno, ali je znak upozorenja 4x4 zgodan za fotkanje 
Na Fakistri nisam bio 12 godina i nista se nije promenilo. Nije guzva velika, ali ljude verovatno odbija ta kozja stazica do plaze. Na Milopotamosu nije bilo lako naci parking, skoro kao na Adi.

Na Fakistri nisam bio 12 godina i nista se nije promenilo. Nije guzva velika, ali ljude verovatno odbija ta kozja stazica do plaze. Na Milopotamosu nije bilo lako naci parking, skoro kao na Adi.
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20240821_142551.jpg (242.35 KiB) Pogledano 895 puta
-
- IMG_20240821_144930.jpg (143.47 KiB) Pogledano 895 puta
-
- IMG_20240821_152756.jpg (135.63 KiB) Pogledano 895 puta
- schonenk
Ja sam tek ovde saznao da je Pelion pogodilo veliko nevreme i bujice u septembru prosle godine i da su mnoge plaze tada unistene. Posebno mi je bilo zao Potistike. Sredili su oni to u velikoj meri, ali posledice se vide, a fale, saprani su i delovi puteva.
Dok ne saniraju sve postavili su ove znakove. Dosta je odrona, rupa, delova bez asfalta, sto na vec postojece serpentine otezava situaciju.
Ovaj glavni put od sela Tsagkarada do Milopotamusa je relativno ok, ali ovaj do Fakistre i od Fakistre direktno ka Milopotamusu je bas nezgodan.
Milopotamus ima lepu tavernu na vrhu, nekoliko barova, zgodan za selfije i to privlaci sve, i mlado i staro. Nama je bio interesantan na dva sata.
Dok ne saniraju sve postavili su ove znakove. Dosta je odrona, rupa, delova bez asfalta, sto na vec postojece serpentine otezava situaciju.
Ovaj glavni put od sela Tsagkarada do Milopotamusa je relativno ok, ali ovaj do Fakistre i od Fakistre direktno ka Milopotamusu je bas nezgodan.
Milopotamus ima lepu tavernu na vrhu, nekoliko barova, zgodan za selfije i to privlaci sve, i mlado i staro. Nama je bio interesantan na dva sata.
- schonenk
Vidim za ovu drugu da je pakao u avgustu za sici i parkirati. Inace, ove godine nikada manje srpskih tabli ovde. Ima dosta vise Rumuna. Grka ima ubedljivo najvise, ali nisam bio ovde pre u avgustu pa ne znam da li je to uobicajena situacija.