Pa kad su do sada bile sve ukupno 4 zene na skupovima

Pa kad su do sada bile sve ukupno 4 zene na skupovima
Milsim da je ova Avala kod Carapicevog breata bila ranije.Gaginh0 napisao:Moj i naš prvi skup (a verovatno i tvoj) je na FG, možda Trojke ima neku sliku u arhivi. Možda nas je bilo 15tak. Sećam se da je Dragvorl došao sa mnom sa sivim Polom. Bio Sloba, Dag, Drejk sa sestrom (crvrni Fića), Aleksandar204, McGruja, Grujić...
Tu me "U" banovase.mironiko napisao: 25 Avg 2024, 10:40A bio je tu negde u međuvremenu i cars.rs forum, sećam se i njega. Bio je relativno aktivan, nemam pojma šta se sa njim posle desilo...Sinisa G. napisao:srdjanyo napisao: 25 Avg 2024, 08:09 Zanimljivo je da sam ja za Garaža forum saznao preko Vrele Gume foruma. Čitao sam ga i odjednom boom!
Našao se 2015. "na vratima" Garaže.
A tamo, svi nickovi sa VG foruma. Sve, listom. Imao sam problem sa diznama, jedan od prvih velikih problema na mojoj Fabiji, čitao sam forum u dahu. Tj. oba. I onda spojim te dve stvari i skontam šta se dešava... Sa VG i Garaža forumima. I tako...
:glasom Radoša Bajića:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ja prije nego sto sam poceo da pisem
na garazi, nisam ni provalio da su to dva
razlicita foruma.
Inernet forume sam intenzivnije poceo da citam 2009-10 u potrazi za omegom(lotus).
Da nesto ne stima, skontah tek kad sam kao registrovani korisnik pokusao da nadjem honda vs opel temu.
Pronadjem na kraju temupretragom
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
CDay Walker napisao: 25 Avg 2024, 10:53Milsim da je ova Avala kod Carapicevog breata bila ranije.Gaginh0 napisao:Moj i naš prvi skup (a verovatno i tvoj) je na FG, možda Trojke ima neku sliku u arhivi. Možda nas je bilo 15tak. Sećam se da je Dragvorl došao sa mnom sa sivim Polom. Bio Sloba, Dag, Drejk sa sestrom (crvrni Fića), Aleksandar204, McGruja, Grujić...
Bila Tufna i ona devojka sto je pravila kolace (SX4 vozila).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Avala je bila u maju i to je bio prvi veliki skup, ali smo se te godine baš družili na sve strane.
Skorije su radili ažuriranje i postoji i dalje ekipa koja piše.TheWickerMan napisao:Cbc je na na zalost skroz mrtav.
trojanac napisao: 25 Avg 2024, 13:18 Na drugoj fotografiji iz čuvenog Kolačića, zbeležen je i Moonru, prvi i poslednji put na forumaškom okupljanju. Mada ga ja viđam redovno, svake godine na sajmu automobila.
Najžalije mi je što je taj Kolačić zatvoren, a bio je savršeno mesto za okupljanja ove vrste.