Grčka
Re: Grčka
Naš tag može da radi u MK.
Mcard možeš da kupiš na naplatnoj za 100 denara, dopunjava se online po želji i njime se plaća na terminalu beskontaktno, terminal se nalazi posle kućice za čikicu a pre same rampe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mcard možeš da kupiš na naplatnoj za 100 denara, dopunjava se online po želji i njime se plaća na terminalu beskontaktno, terminal se nalazi posle kućice za čikicu a pre same rampe.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Traje godinu dana, ako ga ne koristis, mora novi da se kupi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ne treba, moj se vec 3 god koristi. Inace, preko mtag-a putarina dodje u jednom smeru oko 6 eur. Medjutim, kad smo vec kod toga ja ovu rampu Otovica nisam imao u odlasku i ceh mi je bio 280mkd, a juce jesam, i ceh je 380mkd
jel zna neko o cemu se radi?

- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Nije tako. Ja sam ga koristio posle 2 godine pauze. Ostalo je bilo i novca na njemu, sve normalno dopunjeno i korišćeno...dragvorl napisao:Traje godinu dana, ako ga ne koristis, mora novi da se kupi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja idem malo redje za Modanju ali je cale redovniji pa i on moze to da koristi. Videcu jos, da li tu karticu ili da se konacno priklonim postpaid taboru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
A šta je benefit tog mcarda? U suštini to je isto kao da su tu rampu odvojili i rekli ovde je plaćanje samo karticom bez keša, šta tu mcard poboljšava ako isto staneš i prisloniš? Samo moraš još jednu karticu da dopunjavaš i da vodiš računa o njoj. Mora da nešto ne vidim jer je ovako prilično besmisleno.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ja sam se takmicio sa prijateljem prosle godine ko ce brze da prodje, on sa tagom ili ja sa mcard, malo je falilo da otkinem rampu u jednom od pokusaja, jer je citac knap pred rampom. Sad sa ovim infom da moze da se ocita i na mtag rampi, definitivno broj 1 alternativa.
Za ljude koji mozda idu ka Pelionu, a trose bezolovni. U malim mestima i na auto putu cena je od 1.85 do 1.95, a u Volosu, u samom gradu, 1.65 do 1.75. Nije zanemarljiva razlika.
Inace, navigacija obicno vodi na obilaznicu, ali ako zelite da vidite grad pripremite se za grcki cirkus. Glavna gradska zila ima 2+1 traku u delu od luke do pola, a onda na izlazu samo jednu. E ova od luke je spektakl. 1 je za javni prevoz (prilicno se postuje), jedna zauzeta ovim sa 4 migavca, a samo jedna za kretanje. Panduri non stop idu i pisu kazne, ali ne vredi
Za ljude koji mozda idu ka Pelionu, a trose bezolovni. U malim mestima i na auto putu cena je od 1.85 do 1.95, a u Volosu, u samom gradu, 1.65 do 1.75. Nije zanemarljiva razlika.
Inace, navigacija obicno vodi na obilaznicu, ali ako zelite da vidite grad pripremite se za grcki cirkus. Glavna gradska zila ima 2+1 traku u delu od luke do pola, a onda na izlazu samo jednu. E ova od luke je spektakl. 1 je za javni prevoz (prilicno se postuje), jedna zauzeta ovim sa 4 migavca, a samo jedna za kretanje. Panduri non stop idu i pisu kazne, ali ne vredi

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Onda me je inkasant slagao.zdushan napisao: 27 Avg 2024, 11:16Nije tako. Ja sam ga koristio posle 2 godine pauze. Ostalo je bilo i novca na njemu, sve normalno dopunjeno i korišćeno...dragvorl napisao:Traje godinu dana, ako ga ne koristis, mora novi da se kupi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money