Grčka
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Grčka
Mi smo ove godine bili u mestu pored, Vrasna Paralia ili Vrasna Beach Različit naziv za isto mesto.
U Nea Vrasna sam išao u apoteku i kod doktora. Nisam obilazio, ali deluje mirno kao i Vrasna Beach. Odmah pored je Asprovalta gde je mnogo življe i gde smo provodili najviše vremena. Pitaj šta te zanima.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
U Nea Vrasna sam išao u apoteku i kod doktora. Nisam obilazio, ali deluje mirno kao i Vrasna Beach. Odmah pored je Asprovalta gde je mnogo življe i gde smo provodili najviše vremena. Pitaj šta te zanima.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Verovatno cene apartmanasrdjanyo napisao:Pitanje za iskusne.
Šta to ima u "Nea Vrasna"?
Kakvo je to mesto? Vidim da je baš popularno na Grčka. info.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Prolazak je 4-5 sekundi sporiji nego sa tagom, verovatno minimum 10x brži nego sa kešom ili platnom karticom ako ima 2 vozila u redu.grujicd napisao:A šta je benefit tog mcarda? U suštini to je isto kao da su tu rampu odvojili i rekli ovde je plaćanje samo karticom bez keša, šta tu mcard poboljšava ako isto staneš i prisloniš? Samo moraš još jednu karticu da dopunjavaš i da vodiš računa o njoj. Mora da nešto ne vidim jer je ovako prilično besmisleno.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Plaza ocaj, mesto ko mesto ok. Mi smo bili u Vrasni paraliji(to je vec selendra bila tad pre 7-8god uzas). Kamenje krupno, tj.krupni sljunak, mi to ne volimo. A i more je nekako bljak, iako je isto. Kupali smo se na pocetku Halkidikija, posle Olimpijade.srdjanyo napisao:Pitanje za iskusne.
Šta to ima u "Nea Vrasna"?
Kakvo je to mesto? Vidim da je baš popularno na Grčka. info.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sad smo na Atosu, Jerisos, jako mi sve svidja, veliko setaliste uz more, lepa plaza, nema guzve velike a ima ljudi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
NIsam bio u Asprovalti, Vrasni i Stavrosu i ne planiram po onom sto sam cuo i video na video klipovima, bas me ni najmanje ne privlaci e sad dosta nasih ide tamo, dal je u pitanju cena ili sta ne znam ali popularno je, doduse Stavros je bio jedno o najpopularnijih mesta u tom delu jos 90ih godina kao i Asprovalta a Vrasna se aktivirala dosta kasnije koliko sam upoznat. Vrasna je fazon da se distanciras od guzve i buke a kad to zelis onda ides u Asprovaltu tako sam skontao.
Atos mi je neka od opcija mozda sledecih godina, takodje u zadnje vreme cujem za Nea Peramos i ono sto me tu privlaci je sto je jako malo srba kazu bas ih retko cujes ili vidis kola, 90% grci i malo bugara. Mesto deluje simpa i nije uopste malo a blizu je Kavale. Mada u zadnje vreme sam cuo od nekoliko nasih da su bili dole pa se bojim da ce kroz par godina i to vrveti od Srba kao i sitonija sad a pre 10ak god nije bila toliko posecena.
Atos mi je neka od opcija mozda sledecih godina, takodje u zadnje vreme cujem za Nea Peramos i ono sto me tu privlaci je sto je jako malo srba kazu bas ih retko cujes ili vidis kola, 90% grci i malo bugara. Mesto deluje simpa i nije uopste malo a blizu je Kavale. Mada u zadnje vreme sam cuo od nekoliko nasih da su bili dole pa se bojim da ce kroz par godina i to vrveti od Srba kao i sitonija sad a pre 10ak god nije bila toliko posecena.
Prosto mi je lepse da odem negde gde nema nasih ili ih je u jako malom broju a da to nisu neke daleke ili skupe destinacije a i da mi se mesto svidja, ne po svaku cenu samo tek da pobegnem od nasih.pedja napisao: 27 Avg 2024, 22:29 A ko (šta) su ti spominjani Srbi i zašto su strašni za videti?
TapaT
Ok je meni i sitonija ne bunim se ali cisto kad bih nesto menjao razmisljam u tom pravcu.