Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Za zamenu, znaci da ti menjaju odmah sta god da se desi, a godinu dana verovatno garancija.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa da, to je i u SRB po zakonu. Ako dobijes novi uredjaj nakon reklamacije za novi uredjaj je gatancija 2 godine od datuma preuzimanja.
Tako da potpuno ima logike da sa novim uredjajem se dobije 1god internacionalne garancije.
Tako da potpuno ima logike da sa novim uredjajem se dobije 1god internacionalne garancije.
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Ako si uključio da ti telefon bide hotspot (deliš internet oko sebe) onda je to sasvim normalna pojava da se taj telefon greje.srdjanyo napisao:Tokom boravka u Grčkoj kupio sam Vodafone SIM sa turističkim paketom 60 GB za 30 dana.
Telefon (Samsung Galaxy A52s 5g) je bio ugrejan i do 40°C. I svaki put je kada se toliko ugrejao završio u komori frižidera. I onda opet sve iz početka. Naravno, od časa aktiviranja ove SIM kartice na statusnoj traci pojavila se ikona 5G.
Ulaskom u NMKD ubacio sam svoju SIM karticu, i od tada se telefon nije pregrejao, a bio je izložen suncu na šoferci zbog navigacije.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Dodatno ga još zagreva i spoljna temperatura koja je visoka sada.
Moj Huawei bude vruć kao ringla kada se svo četvoro nakačimo na njega

Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
I ja mislim da je na to mislio. To je odličan uvjet jer obično bude na zamjenu max 7 dana , a garancija 2 god (Samsung na Balkanu)Xepoj87 napisao:Za zamenu, znaci da ti menjaju odmah sta god da se desi, a godinu dana verovatno garancija.
Zanimjivo da ha je išao zamijeniti nakongodine dana, a ne mijenjati ekran... e to su te razlike u uvjetima garancije...
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Vredi li doplata od 200e za Iphone 15 pro u odnosu na običan 15?
Šta su najznačajnije razlike osim trećeg oka pozadi?
Šta su najznačajnije razlike osim trećeg oka pozadi?

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ta telefoto treca kamera, a17 procesor u odnosu na a16 kod obicnog i malo vise ram memorije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zavisi kolko ti vredi 200e
Razlika ce se videti najpre zbog refresh ratea(120 vs 60hz), kvalitet izrade(kobajagi delovi od titanijuma) i same performanse/baterija bi trebalo da budu bolje. I najavili su da ce novi chatgpt siri biti dostupan od 15 pro pa na dalje pa i to uzmi u obzir 

60Hz ima IP15?
Po svemu sudeci i IP16 ce imati isto. Moraju nekako da iskamče te dodatne pare..
Kamera je sasvim dovoljna razlika. Poprilično je bolja na Pro.
Taman sam presekao da cu preci na Iphone, nikad ga nisam imao, a nista mi se iskreno ne dopada od Androida, i setim se Herojevih reci da ne moze da se prevuce Viber i Whatsapp prepiska, sto mi bas znaci, i privatno i zbog posla. Jesu našli neki nacin da se to ipak prebaci?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Razmisli zasto prelazis na Iphone. Da li si ti skontao da ti treba i kupic Macbook ili zato sto korisnici hvale Iphone.
Koliko ja vidim, ovaj mali sto radi kod mene(IP 15pro), leti se zali da mu prijavi tel da je toplo, zima se telefon zali da mu je hladno.
Moj utisak je da je 95% korisnika iz fore i kao prestiza nosim Iphone, a 5% je onih koji koriste zbog Macbooka i zaista im radi posao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Koliko ja vidim, ovaj mali sto radi kod mene(IP 15pro), leti se zali da mu prijavi tel da je toplo, zima se telefon zali da mu je hladno.
Moj utisak je da je 95% korisnika iz fore i kao prestiza nosim Iphone, a 5% je onih koji koriste zbog Macbooka i zaista im radi posao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma iz dosade prelazim, ništa specijalno... Realno koristim telefon za društvene mreze, tapatalk, viber, whatsapp...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Treće oko te bolje kotira u društvu. Videćeš ko su ti pravi prijatelji, ako uzmeš bez istog, a sa njime ćeš steći nove. Dilema
Više puta sam čuo priče kako se deca u školi, posebno devojčice, druže u grupama, imaš/nemaš iP. Tačnije, neće da te prime u društvo ako nemaš. Ludilo.
A za nešto starije da ne govorim.
TapaT

Više puta sam čuo priče kako se deca u školi, posebno devojčice, druže u grupama, imaš/nemaš iP. Tačnije, neće da te prime u društvo ako nemaš. Ludilo.
A za nešto starije da ne govorim.
TapaT
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Postoji način za to, naša dečurlija je pre dve-tri godine prešla na IP, ali samo prebacivanje nije baš posebno "User friendly". Mislim da se sin zezao celo jedno popodne da nekako isprebacuje chat-history uz pomoć neke aplikacije, pa sve preko Windowsa...Momčilo napisao: 09 Sep 2024, 19:01 Taman sam presekao da cu preci na Iphone, nikad ga nisam imao, a nista mi se iskreno ne dopada od Androida, i setim se Herojevih reci da ne moze da se prevuce Viber i Whatsapp prepiska, sto mi bas znaci, i privatno i zbog posla. Jesu našli neki nacin da se to ipak prebaci?
Meni se na IP ne prelazi samo zbog zatvorenog eko sistema i shodno tome nemogućnosti instaliranja modovanih aplikacija. A nemam baš neku naročitu volju da za svaku sitnicu plaćam Apple-u. E sad, pretpostavljam da se firma Apple neće nešto posebno uzrujavati činjenicom da ja neću kupiti IP, imaju oni dovoljno para i bez mene
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac