Dobro veče
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Dobro veče
Saša je pričao o tom duvanju u funkciji odmaglivanja šoferke, a ne odleđivanja.
Imaš pravo, hladnije puše kad odmagljuje (to je zapravo autoklima)grujicd napisao:Saša je pričao o tom duvanju u funkciji odmaglivanja šoferke, a ne odleđivanja.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
A nista braćo, apropo saobraćajne, pravim novu i to je to. Bice za nedelju dana gotova.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Dal je moguće da nema sijalice i da menjaš ceo far?
https://www.facebook.com/share/r/vULqW3 ... tid=UalRPS
Kod mene je tako pozadi na štopaljkama ali mi se čini da napred ipak imam LED sijalice u projektorima. Ali kada crkne dnevno/migavac u tom istom faru - biće i kod mene zamena celog fara….
Kod mene je tako pozadi na štopaljkama ali mi se čini da napred ipak imam LED sijalice u projektorima. Ali kada crkne dnevno/migavac u tom istom faru - biće i kod mene zamena celog fara….

To je tako po propisu al majstori to zbudze i zamene samo sijalicicu, tako je bar bilo reseno na bmwu e60z
Ja na avensisu imam grejače u šoferki samo u delu gde su brisači i imam poseban taster za to. Što se same šoferke tiče tu mora struganje.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Migavac, štop, pozicija, to sam 99% siguran da može da se reši otvaranjem fara i zamenom dioda. Za svetla bih rekao da je dosta teže jer trebaju jake diode i treba pogoditi usmerenje svetla. U komentarima ovog videa sa Dusterom ljudi lupaju gluposti da može da se ubaci sijalica. Može, tačno, ali od usmerenja nema ništa jer nikad neće pogoditi žižu reflektujuće površine.Saša napisao: 30 Avg 2024, 22:22 Dal je moguće da nema sijalice i da menjaš ceo far?
Kod mene je tako pozadi na štopaljkama ali mi se čini da napred ipak imam LED sijalice u projektorima. Ali kada crkne dnevno/migavac u tom istom faru - biće i kod mene zamena celog fara….![]()
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Taj led far je prvo što me "iracionalno plaši" da će da crkne na mom autu od stvari koje crkavaju sa staroṣ̌ću, i pojma nemam da li to može da se menja ili mora nov far.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Računaj da ide nov far. Bolje menjaš auto za mlađi.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Vise treba da te brine led dnevno svetlo.Renoi i Skode pate od toga da vremenom postane zuto zelenkasto...Saša napisao: 30 Avg 2024, 22:22 Dal je moguće da nema sijalice i da menjaš ceo far?
Kod mene je tako pozadi na štopaljkama ali mi se čini da napred ipak imam LED sijalice u projektorima. Ali kada crkne dnevno/migavac u tom istom faru - biće i kod mene zamena celog fara….![]()
Nije vise belo.
Desava se na oba fara,ali nekad ne i istovremeno,pa bas ruzno izgleda.
Komsijin SuperB 2020 ima taj problem.
Vidjao sam kadjare sa time.
Realno ljudi,vozaci,vlasnici i ne znaju da je " problem" jer nemaju pojma sta da gledaju...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sve mi se nešto ne radi to jer sam trenutno zadovoljan autom, ali za mesec dana je 9 godina od prve registracije, taman da krenu gumeni i električni delovi da odlaze uskorotrojanac napisao: 31 Avg 2024, 12:23 Računaj da ide nov far. Bolje menjaš auto za mlađi.

To su grejači metlica, imao i šure na svom.Skipper napisao: 31 Avg 2024, 10:15 Ja na avensisu imam grejače u šoferki samo u delu gde su brisači i imam poseban taster za to. Što se same šoferke tiče tu mora struganje.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moj napunio 10 godina od prve registracije. I već sam menjao dnevna svetla.
Srećom u pitanju je obična dvožilna sijalica. Samo je nezgodnan pristup za zamenu. Ali čemu servis služi.
Srećom u pitanju je obična dvožilna sijalica. Samo je nezgodnan pristup za zamenu. Ali čemu servis služi.
Posetite www.garaza.rs !
LED farove menjaš novim, pravilo ali...
Stiže mi uskoro LED koji je neko krpario, menjao sijalicu ili šta već i posle 10tak dana se gasi u vožnji, te se pali, pa ne radi i tako svašta nešto.
Neki Audi A6, pa ćemo videti. Rekoše mi da su čuli da treba (čitati mora) original LED "sijalica" da se stavi i da je problematika rastavljanje (plastičan je far), ponovo sastavljanje i dihtovanje.
Kažu skup novi ali takav je i auto, skup je i Audi da se kupi...
Pravilo uvek ima izuzetaka, probaćemo da okušamo sreću
Stiže mi uskoro LED koji je neko krpario, menjao sijalicu ili šta već i posle 10tak dana se gasi u vožnji, te se pali, pa ne radi i tako svašta nešto.
Neki Audi A6, pa ćemo videti. Rekoše mi da su čuli da treba (čitati mora) original LED "sijalica" da se stavi i da je problematika rastavljanje (plastičan je far), ponovo sastavljanje i dihtovanje.
Kažu skup novi ali takav je i auto, skup je i Audi da se kupi...
Pravilo uvek ima izuzetaka, probaćemo da okušamo sreću