Hrvatska
Re: Hrvatska
Gdje si slikao onu prvu sliku? Isto u Cresu?
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gari, uspori malo…
Misliš na mene? Ne razumijem što bih trebao usporitiDukeNS napisao:Gari, uspori malo…
Saberi misli i piši jedan post umesto deset uzastopnih.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I nema potrebe da se citira svaki post. Pogotovo ne post iznad.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Da.LAV-LAV napisao: 30 Avg 2024, 23:36 Gdje si slikao onu prvu sliku? Isto u Cresu?
@DukeNS @Geza @trojanac
Nema frke , nije bilo loše namjere
Nema frke , nije bilo loše namjere

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zašto je to sad bitno za temu?
Objasnio si uz svojim postovima kako stvari stoje, što smo znali i ranije. Znamo i tvoj stav. Stvarno nema potrebe da se ovde postavljaju linkovi sa hrvatskih portala. Ima takvih vesti na hiljade, koga interesuje lako će pronaći. Znamo da nas mrze, ali to nije poenta ove teme.
Da citiram sam sebe iz 2017. godine
I nemoj opet opravdanje u smislu, nije bilo loše namere. Smatraj ovo zvaničnim upozorenjem.
Objasnio si uz svojim postovima kako stvari stoje, što smo znali i ranije. Znamo i tvoj stav. Stvarno nema potrebe da se ovde postavljaju linkovi sa hrvatskih portala. Ima takvih vesti na hiljade, koga interesuje lako će pronaći. Znamo da nas mrze, ali to nije poenta ove teme.
Da citiram sam sebe iz 2017. godine
trojanac napisao: 15 Maj 2017, 13:49 Tema je otvorena zbog interesovanja za letovanje, te vas molim samo konkretna iskustva, predlozi i saveti. Hvala.
I nemoj opet opravdanje u smislu, nije bilo loše namere. Smatraj ovo zvaničnim upozorenjem.
Posetite www.garaza.rs !
Iskreno, mislio sam ne pisati ništa na ovo upozorenje,ali ipak sam čovjek tako da...
Naravno da se ne mislim opravdavati.
Vidljivo je s Mjeseca da je vršen pritisak na moderatora da me se izbaci (traje to neko vrijeme

)
Ovo iz linka je isto nečije iskustvo (posebno jer je nastavak vijesti od dana prije).
Ja pišem realno, nisam u ovoj temi da bih pisao bajke. To je ono što može pomoći. Bajke se brzo obiju o glavu i onda čovjek pita zašto mu nije rečeno i ono loše...
Znam da neki forumaši vrše pritisak na moderatora da mi se napuca ban ,ali nije mi jasno zašto? Radi istine?
Znam ja zašto,ali je sloboda govora na klimavim nogama...
Znači, pita me čovjek što mislim o tome i dobijem upozorenje hahahahah
E pa ja nisam netko tko piše šarene laže, pišem istinu.
Neka ljudi znaju na šta mogu naletjeti, može ružičasto, a može i sivo.
Realista sam.
Tu sam da pomognem svima.
Nema veze, vidim da kad kažem da nema loše namjere to ispada kao neka falš priča. Ali nije.
Tko razumije, razumije.
Evo primjera... da li je meni sa HR tablicama sigurno u Srbiji?
Nema takve teme ... a ja sam doživio sve dobro, a vidio i loše.
Ali eto , baš me zanima da li netko smije napisati samo lijepo ili smije napisati i nešto na što se treba pripaziti , nešto loše itd...
Sve u svemu, slobodno mi izbrišite sve postove.
Ne dira mene to, nego ima tu nešto drugo što dira neke druge , vrlo interesantno
Kako god, sjetiti će se mojih riječi mnogi
Naravno da se ne mislim opravdavati.
Vidljivo je s Mjeseca da je vršen pritisak na moderatora da me se izbaci (traje to neko vrijeme

Ovo iz linka je isto nečije iskustvo (posebno jer je nastavak vijesti od dana prije).
Ja pišem realno, nisam u ovoj temi da bih pisao bajke. To je ono što može pomoći. Bajke se brzo obiju o glavu i onda čovjek pita zašto mu nije rečeno i ono loše...
Znam da neki forumaši vrše pritisak na moderatora da mi se napuca ban ,ali nije mi jasno zašto? Radi istine?
Znam ja zašto,ali je sloboda govora na klimavim nogama...
Znači, pita me čovjek što mislim o tome i dobijem upozorenje hahahahah
E pa ja nisam netko tko piše šarene laže, pišem istinu.
Neka ljudi znaju na šta mogu naletjeti, može ružičasto, a može i sivo.
Realista sam.
Tu sam da pomognem svima.
Nema veze, vidim da kad kažem da nema loše namjere to ispada kao neka falš priča. Ali nije.
Tko razumije, razumije.
Evo primjera... da li je meni sa HR tablicama sigurno u Srbiji?
Nema takve teme ... a ja sam doživio sve dobro, a vidio i loše.
Ali eto , baš me zanima da li netko smije napisati samo lijepo ili smije napisati i nešto na što se treba pripaziti , nešto loše itd...
Sve u svemu, slobodno mi izbrišite sve postove.
Ne dira mene to, nego ima tu nešto drugo što dira neke druge , vrlo interesantno

Kako god, sjetiti će se mojih riječi mnogi

I da.... danas je bio kaos na prilazu ZG i Batrovcima , ali nisam bio više siguran da li mogu nešto postati s HR portala ..
Ali evo jednog starog youtube klipa da se ne zaboravi .
Živjeli

Ali evo jednog starog youtube klipa da se ne zaboravi .

Živjeli

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam šta moderacija misli ali evo šta ja mislim.
Kad okačiš ovako nešto (o liku koji izbacuje 3 prsta kroz Hrvatsku i ševrda po putu), to je kao da dolivaš benzin na vatru, a ništa ne doprinosi forumu. Lako se napravi 20 nekvalitetnih postova - nekvalitetnih zato što su to postovi koje smo već videli. Svi koji su hteli su već izneli svoje mišljenje na tu temu. Sad treba ponovo da se vrtimo u krug? Da ponavljaju isti ljudi praktično iste stvari koje su pisali pre nedelju dve? Kakvu korist svi ovde imamo od toga? A nikom nije uskraćeno pravo da kaže šta misli, pa ni tebi, ali svi su već rekli šta imaju, tema je prežvakana. Ponavljanje ovakvih stvari samo može forum da pretvori u blic.rs ili index.hr. Da li želimo to, beskonačnu raspravu oko istih tema, ili želimo da ovde imamo kvalitetniju atmosferu?
Je li razumeš razliku između ove dve stvari? To je suština problema. Jedna vrsta posta je konstruktivna, druga je destruktivna.
Pri tom pišeš korisne stvari po drugim temama, aktivno si se uključio i bilo bi šteta da ne budeš više član foruma. Meni, a mislim i drugima bi značilo da imamo nekog ko živi u Hrvatskoj, koji bi mogao da odgovori "e, je li trebaju zimske gume ako idem sredinom novembra do Rijeke" i takve stvari. I naravno da bude uključen na drugim temama koje ga zanimaju.
Kad okačiš ovako nešto (o liku koji izbacuje 3 prsta kroz Hrvatsku i ševrda po putu), to je kao da dolivaš benzin na vatru, a ništa ne doprinosi forumu. Lako se napravi 20 nekvalitetnih postova - nekvalitetnih zato što su to postovi koje smo već videli. Svi koji su hteli su već izneli svoje mišljenje na tu temu. Sad treba ponovo da se vrtimo u krug? Da ponavljaju isti ljudi praktično iste stvari koje su pisali pre nedelju dve? Kakvu korist svi ovde imamo od toga? A nikom nije uskraćeno pravo da kaže šta misli, pa ni tebi, ali svi su već rekli šta imaju, tema je prežvakana. Ponavljanje ovakvih stvari samo može forum da pretvori u blic.rs ili index.hr. Da li želimo to, beskonačnu raspravu oko istih tema, ili želimo da ovde imamo kvalitetniju atmosferu?
Ovo bi sa druge strane bio primer korisnog posta i možda bi nekom sa foruma pomoglo, da krene ranije ili kasnije na put, ili da možda ide preko Mađarske umesto Hrvatske.I da.... danas je bio kaos na prilazu ZG i Batrovcima , ali nisam bio više siguran da li mogu nešto postati s HR portala ..
Je li razumeš razliku između ove dve stvari? To je suština problema. Jedna vrsta posta je konstruktivna, druga je destruktivna.
Pri tom pišeš korisne stvari po drugim temama, aktivno si se uključio i bilo bi šteta da ne budeš više član foruma. Meni, a mislim i drugima bi značilo da imamo nekog ko živi u Hrvatskoj, koji bi mogao da odgovori "e, je li trebaju zimske gume ako idem sredinom novembra do Rijeke" i takve stvari. I naravno da bude uključen na drugim temama koje ga zanimaju.
Slažem se da je tema sažvakana, a opet s druge strane nepresušna.
Ovo za gume... najbolje imati 4 zimske gume (pogotovo kroz Gorski Kotar) iako to nije zakonska obaveza jer postoje razne zakonske kombinacije koje su upitne ako se nešto desi (pišem iz iskustva drugih)
Evo linka, sve detaljno opisano :
https://www.hak.hr/info/korisne-informa ... ska-oprema
Ovo za gume... najbolje imati 4 zimske gume (pogotovo kroz Gorski Kotar) iako to nije zakonska obaveza jer postoje razne zakonske kombinacije koje su upitne ako se nešto desi (pišem iz iskustva drugih)
Evo linka, sve detaljno opisano :
https://www.hak.hr/info/korisne-informa ... ska-oprema
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Na prilazu ZG je bio haos jer je na Demerju (rampa ka ZG sa el.plaćanjem, kartice pre svega) nije radio sistem od 10:30-11:30 ili čak dva sata, tako neka suluda cifra. Baš kad svi nagrnu iz smeštaja i u to neko vreme kad se stizalo na rampu, tako da je haos bio priličan. Lučko, gde se plaća kešom, je bilo protočno ali svejedno su gužve bile ogromne, ono na kameri sa portala koja gleda na naplatnu vidiš pešake...
Drugo, bilo je i nekoliko udesa od uključenja kod Bosiljeva jer je gužva bila prilična, kao i na svim naplatnim rampama gde je bilo odvajanja ka Slo. Tako da se tu vozilo lagano u kolonama, negde i do stajanja ali nisam skrenuo na onu magistralu koju često koristim da bih obišao te gužve. Obično se isključim recimo kod Jastrebarskog ili na onu pre naplatnih ali sad nije bilo potrebe, rasčistilo se. Ali mora da se prati stanje na gmaps, kamerama, šta rade ZG table, inače ne gine povratak u koloni po vrućini, što uvek gledam da izbegnem.
Mi smo ciljno krenuli dosta kasnije, mislim oko 13:30 pa smo sve izbegli ali na pola sata je bilo TA o stanju na cestama
U daljem povratku, Batrovci, standardno, a i ceo pravac ka ZG sa naše strane je bila poprilična gužva, pretpostavljam da su to gastosi koji se kasnije vraćaju a hteli su da izbegnu onaj pokolj od pre dve-tri nedelje
Drugo, bilo je i nekoliko udesa od uključenja kod Bosiljeva jer je gužva bila prilična, kao i na svim naplatnim rampama gde je bilo odvajanja ka Slo. Tako da se tu vozilo lagano u kolonama, negde i do stajanja ali nisam skrenuo na onu magistralu koju često koristim da bih obišao te gužve. Obično se isključim recimo kod Jastrebarskog ili na onu pre naplatnih ali sad nije bilo potrebe, rasčistilo se. Ali mora da se prati stanje na gmaps, kamerama, šta rade ZG table, inače ne gine povratak u koloni po vrućini, što uvek gledam da izbegnem.
Mi smo ciljno krenuli dosta kasnije, mislim oko 13:30 pa smo sve izbegli ali na pola sata je bilo TA o stanju na cestama

U daljem povratku, Batrovci, standardno, a i ceo pravac ka ZG sa naše strane je bila poprilična gužva, pretpostavljam da su to gastosi koji se kasnije vraćaju a hteli su da izbegnu onaj pokolj od pre dve-tri nedelje
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pozdrav momci iz Hrvatske. Evo me na jednoj svadbi, venčanje u Zagrebu (na Sesvetama) a slavlje na Plitvicama. Nikad dalje nisam išao po mladu (150 km u jednom pravcu).
Slika napravljena tokom odlaska po mladu negde na pola puta.

Da ne kažete da samo kudim Hrvatsku.

Da ne kažete da samo kudim Hrvatsku.