Pomoć na putu
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Re: Pomoć na putu
Atlas se kontaktira u slučaju potrebe isključivo telefonskim pozivom.
Aplikacija im služi trenutno samo za prikupljanje novih članova i za njihove uplate.
Viber opcija pozivanja ne funkcioniše.
Onako iz prve,tu su ga baš usrali do jaja.
Kao što neko reče baš zajebano da daš svoju trenutnu lokaciju.
Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
Aplikacija im služi trenutno samo za prikupljanje novih članova i za njihove uplate.
Viber opcija pozivanja ne funkcioniše.
Onako iz prve,tu su ga baš usrali do jaja.
Kao što neko reče baš zajebano da daš svoju trenutnu lokaciju.
Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Sta mislite o AMS paketu Srbija i Evropa za 2700 din? Bukvalno mi samo nesto osnovno treba, da imam koga da pozovem, za ne daj Boze. Ne ocekujem cuda, da mi neko drugi finansira popravke, da me bezuslovno slepa do kuce itd...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Aleksandre,
Ja se vodim istom logikom i plaćam njihov paket poslednjih 5 godina.
Pre par godina mi crkao akumulator u Makedoniji, zvao ih ,došli , upalili me, sve za 10.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ja se vodim istom logikom i plaćam njihov paket poslednjih 5 godina.
Pre par godina mi crkao akumulator u Makedoniji, zvao ih ,došli , upalili me, sve za 10.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Kada pogledam cene kod Atlas-a, mislim sve pozitivno.AleksandarAca napisao:Sta mislite o AMS paketu Srbija i Evropa za 2700 din? Bukvalno mi samo nesto osnovno treba, da imam koga da pozovem, za ne daj Boze. Ne ocekujem cuda, da mi neko drugi finansira popravke, da me bezuslovno slepa do kuce itd...

Baš velika razlika u ceni, da, znam da ponuda nije potpuno ista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ja uzimam to kod AMSS-a već godinama. Žena koristila jednom kad joj se ispraznio akumulator i to je to. Tako to i posmatram, za prvu pomoć kad ne bi znao koga drugo da zoveš. Nekako je taj akumulator i najslabija tačka na svakom autu i najrealniji rizik. Ne gledam to kao osiguranje koje će da mi pomogne da me manje košta jer ako treba da plaćam 10k svake godine moram da se baš zamislim o toj računici.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Imam ga i ja. Skoro je neko pitao za te uslove u Evropi, okacio sam odgovor koji sam dobio od AMSS-a.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jesi uradio nešto danas?Grujic napisao: 31 Avg 2024, 19:38 Ja uplatih Atlas na Internacionalni+ na akciji, jes skupo al impulsivno platio i da ne mislim.
Kad evo ga... 30ak km pre smestaja izbaci gresku i udje u safe mode![]()
Jeeedva se dovukoh do hotela, ima neki mali uspon pre hotela, morao zalet da hvatam![]()
Imam sa sobom OBD i B tool, i ocitao sam greske koje ukazuju na EGR.
Nisam poneo nista od alata a vuklo me da ga skinem i ocistim, al resio da koristim pomoc, nedeljom ne rade servisi al u ponedeljak na slep i u servis pa javljam kako ce sve proci
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Od sumraka do svitanja
Dosao slep, natovario me, obisli par servisa niko ne moze da primi. Bilo jer nemaju mogucnost da rade ovaj auto, bilo jer su prepuni. Lik na slepu mi rekao da je sledeci servis 50ak km al da isto idemo na bum na sta nisam pristao jer mi je idiotski da ne mogu telefonski da provere sto mi tvrdi da ne moze.
Zvao sam Atlas i uz kordinaciju sa njima kroz sat vremena provedenih u centrali slepa smo ispozivali par servisa kao i Bmw Solun i niko ne moze da me primi i resi u roku do mog povratka tako da je organizovan transport nazad.
Onda je bio pokusaj jos jednog servisa, al da ne duzim, kad je dosao momenat da me def vrate u hotel, dosao je sa slepom drugi lik (ovaj prvi je ocigledno samo sofer, nije ni znao sta je kad sam rekao egr) koji malo zna mehaniku, i cim sam rekao egr on kao eeeee pa sad cemo vidimo.
Uz par kuckanja i malo drndanja mi odglavi klapnu, razradi je i auto radi najnormalnije, ne izbacuje novu gresku vise.
Vozicu ga narednih dana al sam 99% da cu krenuti svojim kolima nazad.
Sto se Atlasa tice nemam nikakve zamerke, bez ikakvog vrdanja je dogovoren prevoz nazad, al sto se servisa ovde tice jbg uslovi su takvi kakvi su...

Dosao slep, natovario me, obisli par servisa niko ne moze da primi. Bilo jer nemaju mogucnost da rade ovaj auto, bilo jer su prepuni. Lik na slepu mi rekao da je sledeci servis 50ak km al da isto idemo na bum na sta nisam pristao jer mi je idiotski da ne mogu telefonski da provere sto mi tvrdi da ne moze.
Zvao sam Atlas i uz kordinaciju sa njima kroz sat vremena provedenih u centrali slepa smo ispozivali par servisa kao i Bmw Solun i niko ne moze da me primi i resi u roku do mog povratka tako da je organizovan transport nazad.
Onda je bio pokusaj jos jednog servisa, al da ne duzim, kad je dosao momenat da me def vrate u hotel, dosao je sa slepom drugi lik (ovaj prvi je ocigledno samo sofer, nije ni znao sta je kad sam rekao egr) koji malo zna mehaniku, i cim sam rekao egr on kao eeeee pa sad cemo vidimo.
Uz par kuckanja i malo drndanja mi odglavi klapnu, razradi je i auto radi najnormalnije, ne izbacuje novu gresku vise.
Vozicu ga narednih dana al sam 99% da cu krenuti svojim kolima nazad.
Sto se Atlasa tice nemam nikakve zamerke, bez ikakvog vrdanja je dogovoren prevoz nazad, al sto se servisa ovde tice jbg uslovi su takvi kakvi su...
- Grujic
- Moderator
Ne, ovo sve islo preko njih
Do kad si na moru i gde? Ako treba neka pomoć, sutra iz Parge krećem za Srbiju. Pisi na pp ako treba nesto.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
- Grujic
- Moderator
Hvala, al za sada sve radi 

Tesla pomoć na putu zove i nudi usluge u pola 9 uveče... Kakva antireklama pošto teta insistira da joj dam 5 brojeva telefona za dalje smaranje.
U međuvremenu AMSS podigao cene paketa...
U međuvremenu AMSS podigao cene paketa...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mene su zvali kao preporučenog, ali sam znao unapred i očekivao poziv. U neko normalno vreme je bio poziv. Mislim da nisam davao dalje brojeve iako svi oni pitaju.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...