Peugeot 307 1.6 80 kw Vladimir

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
suzavlada
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2024, 21:06

Peugeot 307 1.6 80 kw Vladimir

Post od suzavlada »

Zdravo svima peugeot 1.6 dizel 80 kw
Ovaj pežo je kod mene od juna i prešao sam oko 5 000
Javio se problem kod paljenja.Neće da vergla,pokazao je nešto na kompu vrlo kratko u vezi airbega ali je nestalo za dve sekunde i nisam pročitao celo upozorenje.Nema nijedne upaljene lampice za grešku.Pre dva dana smo došli sa puta i nije bilo nikakvih problema u vožnji.Da li je moguće da je prazan akumulator ili je problem anlaser ili nešto treće...inače idalje lije kiša pa ne mogu da ga proveravam... :pivo:
suzavlada
Reactions:

Re: Peugeot 307 1.6 80 kw Vladimir

Post od suzavlada »

Da li je moguće da niko nezna šta može da bude problem??? :glavomuzid:
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Kako ocekujes za ovo krartko vreme da ti neko kaze sta je problem, sinoc si postavio pitanje? a i nismo vidovnjaci, sam si rekao sta moze biti problem pa prvo od toga kreni.
Ja sam imao isti slucaj na citroenu pre nekoliko godina, sve radi ok samo od jednom prestao sa vergla i problem je bio alnaser, prvo izmeri akumulator sta pokazuje pa ako je on ok onda je vrv alnaser, probaj malo da ga kucnes nekim predmetom, nekad to moze da pomogne da upali bar do majstora da se odvezes.
suzavlada
Reactions:

Post od suzavlada »

Ja nisam zatražio popravku nego primer da li je neko imao sličan problem da bih znao šta da tražim kad stane kiša jer zbog nje nisam mogao da proverim to što sam misleo da proverim.Ispostavilo se da je prazan akumulator tako da ako se nekome javi takav problem imaju primer šta prvo da pogledaju.U svakom slučaju hvala na pomoći. :pivo:
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Akumulator.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Anlaser
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Akumulator ili anlaser. Meni kad je (na istom autu) otisao akumulator, nije hteo da vergla, samo je palio kontakt i to je to, doduse nije ispisivao nikakve greske.

Uglavnom bude akumulator, ali svejedno oba proveri. Meni je akumulator isto tako crkao, dosao sa puta, ujutru da upalim - nista (isto je bilo leto i visoke temperature, to ga vise unistava nego zima).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
suzavlada
Reactions:

Post od suzavlada »

Akumulator je crko,upalio je sa drugim.Problem rešen,hvala na savetima. :doubleup:
Odgovori