Grčka
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Re: Grčka
Ja danas prodjoh, vozio izmedju 120 i 140, nigde patrolu video nisam od Srbije
doduse video sam blizu MKD-GR nemce parkirane, verovatno su u kraju, kontrolisu migrante. 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ja sam prosle godine na Krfu video par puta patrolu sa radarom, ali van toga nista. Onaj jonski AP avetinjski prazan, na delovima sam isao i 170, ali opet ne znaci da ne mogu da te navataju i da ti presedne odmor sa kaznom.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pratiš malo "lokalce", pustiš recimo Waze koja može da pokaže patrole i to je to. 
Svakako, izgleda da su i oni pojačali punjenje budžeta na taj način. (Posle korone može se reći)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Svakako, izgleda da su i oni pojačali punjenje budžeta na taj način. (Posle korone može se reći)
Ako pratim lokalce onda sam ja najsporiji u grckoj posto me svi sa GR tablama svuda šišaju a ja vozim u ogranicenjima. Prica mi kolega on pici 160 po grckoj svuda na ap, stavi tempomat i cepa, pocetkom sezone isao na krf sad u olimpsku regiju kaze ne spusta ispod 160.
Pa u tunelu mozes da cepas tu ne mogu da te navataju ali na izlazu mora da se pazi, npr. makedonci vrebaju na izlazima iz tunela.
Kamere ispred sigurno ne snimaju brzinu kao i u tunelu ako ih ima tu su iz bezbednosnih razloga.
Kamere ispred sigurno ne snimaju brzinu kao i u tunelu ako ih ima tu su iz bezbednosnih razloga.
- AleksandarAca
Btw, neverovatno mi je da je dizel u MKD 130 din. Znao sam da je jeftinije, ali bas ovoliko - nisam. Kaze pumpadzija "Jbg mi nismo ekonomski tigar pa je gorivo jeftinije" i smeje se 

- AleksandarAca
Mak Petrol, ne znam cenu u denarima, ali kad podelim sipanu kolicinu sa dinarima skinutim sa Vise, cena je tacno 130.8 dinara.
Uostalom, da li je bitno da li je i 150, poenta je da smo ovce i da nas treba shishati.
Uostalom, da li je bitno da li je i 150, poenta je da smo ovce i da nas treba shishati.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja stigao kuci
Dva dana je bila kisa, bilo je i malo oblacno jedan dan ali se moglo kupati. Ostalo suncano i stvarno dobro vreme, posluzilo nas je kako treba. Kad sam stigao u NS, fino sam se smrzo :bad Nisam imao nista dugacko, nisam ni znao sta me ceka. I ko za Q zena se nesto razbolela sinoc pa nisam ni spavao, na misice sam odvozao do kuce (ne pamtim goru voznju iskreno).