Mobilne telekomunikacije
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Mobilne telekomunikacije
imam i ja za nexus7 igo primo ,sljaka super,javi ako treba da saljem
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
hvala nuk, skinuo sam sa underground-a sve. spakovao i radi, jedino je bila fora da pri pokretanju ga pokrecem u landscape modu, inace brljavi skin, pa ne bude lepo razvuceno, vec prelazi dimenzije ekrana.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Kako da stavim neku pesmu da mi zvoni za Sms i notifikacije??? Jedva sam nasao kako da stavim za zvono pri pozivu... Trenutno su samo oni default sounds...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koji telefon?
Pokazaću ti ja danas kad se vidimo, ako ne provališ u međuvremenu.
Pokazaću ti ja danas kad se vidimo, ako ne provališ u međuvremenu.
Posetite www.garaza.rs !
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ok...
Edit: Mislim da sam nasao...
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Edit: Mislim da sam nasao...

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Create a folder in the root of your sd card called 'notifications' and put the mp3 in there.
Put the mp3 file at /sdcard/media/audio/notifications/ and later choose that file as the notification tone in Sound Settings.
Posetite www.garaza.rs !
Probaj program Audiko, ima ogromnu bazu pesama a mozes i svoje da stavljas. I posle samo izaberes za sta zelis da ti bude
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Koliko se veštački drži stalna pažnja i tenzija oko tog iPhona, i to po svaku cenu i bilo gde, to je za ne poverovati. Gledam malopre vest na B92 (preneto sa VOA) kako su neki "geekovi" napravili mini robota (igračku) kojim upravlja neki od starih ajfona... Kao, i takav stari telefon se može super iskoristiti... Mislim stvarno, ogadili su mi ga do koske... Šta god da otvoriš, gde god da pogledaš - evo nešto o iPhone-u...
No, tako se pravi biznis, znaju posao...

Poslednja izmena od Saša u 04 Jan 2013, 10:51, izmenjeno 1 put ukupno.
ceo zivot sam na mts mrezi, ali sam brze bolje pohitao u _ebeni Vip pre oko mesec dana da uhvatim akciju i uzmem sony xperia miro (st23i)... telefonom sam inace prezadovoljan.... (osim ako mi zbog njega stalno ne ispada iz mreze)
kakva su vasa iskustva sa VIP-om? meni se u proseku svaki treci razgovor prekine, umutavi, blokira...
kakva su vasa iskustva sa VIP-om? meni se u proseku svaki treci razgovor prekine, umutavi, blokira...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nije baš da imam tako često problema sa VIP mrežom, ali dešava se povremeno. Sad je i telefon počeo da mi baguje, a obzirom da je rutovan, nemam više garanciju.
Posetite www.garaza.rs !
Možda da staviš neki custom ROM? Za Wildfire sigurno ima izbora.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ima, ali od onih što sam gledao da su među najboljima, ni jedan mi se ne sviđa. Ubacio sam danas karticu, dao mi drugar Kingston od 8GB. Tako da prvo da ga vratim u normalno stanje, pošto je trenutno za 50% stvari neupotrebljiv.
Posetite www.garaza.rs !
Uvek mozes Unroot, i garancija vazi
TT Post
TT Post
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Bacam telefon kroz prozor. Ko hoće da dođe da ga uhvati neka se javi na PP da mu dam adresu.
Od juče se mučim, nikako neće da instalira Google Play. Instalirao normalno Tapatalk i iGo, ali ovo neće pa neće. U neko doba sinoć odlučim da uradim sihronizaciju sa računarom, da sačuvam kontakte i posle toga da uradim factory reset. I uredno on odradio sync, ali vidim da nema nekih novih imena iz telefona. Obrišem sve kontakte iz Outlook-a, uradim sync, a on prebaci svega par kontakata. Posle nije hteo uopšte da radi sihronziaciju, tj. krene i stane. Onda je izbacivao neke greške. Ja lepo odem da spavam jer vidim da nema vajde. Jutros mi stiže poruka, kad ono nepoznat broj. Ja pogledam malo bolje, kad brdo brojeva su nepoznati, a fali ih sigurno više od 50%.
Sad da doručkujem, pa da mu presudim.
Od juče se mučim, nikako neće da instalira Google Play. Instalirao normalno Tapatalk i iGo, ali ovo neće pa neće. U neko doba sinoć odlučim da uradim sihronizaciju sa računarom, da sačuvam kontakte i posle toga da uradim factory reset. I uredno on odradio sync, ali vidim da nema nekih novih imena iz telefona. Obrišem sve kontakte iz Outlook-a, uradim sync, a on prebaci svega par kontakata. Posle nije hteo uopšte da radi sihronziaciju, tj. krene i stane. Onda je izbacivao neke greške. Ja lepo odem da spavam jer vidim da nema vajde. Jutros mi stiže poruka, kad ono nepoznat broj. Ja pogledam malo bolje, kad brdo brojeva su nepoznati, a fali ih sigurno više od 50%.
Sad da doručkujem, pa da mu presudim.
Posetite www.garaza.rs !