Mobilne telekomunikacije
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Mobilne telekomunikacije
Od 10.02.2025. je obavezno, sad vidim na netu
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Meni su Yettel posebne sise što se tiče mobilne mreže. Sad kad sam sebi kupio nov telefon, čim sam se "uselio", reko da svoj stari osposobim za ćaleta. I trebala za njega nova SIM kartica jer je njegova stara toliko matora da je to ona što je morala da se seče - nije moglo samo da se izgura parčence kao nano SIM card. I pazi ti, imaju oni u poslovnici SIM kartice za postpaid, ali nemaju za prepaid, pri čemu se oteliš kod njih čekajući u redu. Naravno, ne pomišljajući da bi mogli da nemaju SIM kartice, tj. da imaju, ali samo za postpaid.
Posle sam uspeo u nekoj drugoj Yettel poslovnici, ali sam tako bio u iskušenju da prebacim ćaletov broj u MTS ili A1 jer sam bio u Promenadi, a ovi u susednim lokalima. Nisam to mogao jer nisam znao PUK i serijski broj.
Posle sam uspeo u nekoj drugoj Yettel poslovnici, ali sam tako bio u iskušenju da prebacim ćaletov broj u MTS ili A1 jer sam bio u Promenadi, a ovi u susednim lokalima. Nisam to mogao jer nisam znao PUK i serijski broj.
Opet se primaju lažne SMS poruke gde kasnije traže razne podatke da Vam izvucu pare iz dzepa, pa da ne nasednete , evo i vest o tome mada tih inforamcija ima svugde na netu, ne nasedajte
https://suzivo.com/2024/09/18/lazne-sms ... gao-paket/
https://suzivo.com/2024/09/18/lazne-sms ... gao-paket/
Pa bas su lopovi, jesu najbolja mreža ali su i najskuplji. Ja imam go data, 1699 rsd.
Sad je to 1799rsd, jeste 5gb više, ali...
Sent from my ELI-NX9 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam na mom S23U tačno posle godimu dana korišćenja osetio da je baterija blago oslabila, a sad posle godinu i po već vidno, isto tako je bilo na S10+, posle tri godine telefon postane neupotrebljiv mora baterija da se menja.
Ali ja svaki radni dan imam 4-5 sati Youtube i oko 1.5-2 sata GMaps. Uz sve ostalo dopisivanje itd.
Plus je što se za xx minuta napuni xx procenata, pa ako mi se telefon isprazni do 17h na primer, pola sata na punjaču ga vraća u život za ostatak dana.
Zadnjim azuriranjem se poboljala baterija na s23U, probaj ako nisi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
@Xepoj87 , jesi li ti prodavao skoro iPhone 15 Pro Max? Za koliko si ga prodao? Zamoljen sam da prodam iPhone 15 Pro Max 2TB (godinu dana star, BH 92%) i nemam pojma koliko bi trebalo da za njega tražim. Na oglasima su uglavnom novi, pa nemam za čega da se uhvatim…
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam na koji mislis, poslednji apdejt mi je 01.08., posle toga mi ne daje novi. Supruzi na S24+ je izašao apdejt pre 10 dana još.Kabal napisao: 22 Sep 2024, 08:55 Zadnjim azuriranjem se poboljala baterija na s23U, probaj ako nisi
Nema noviji.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sem par kozmetickih izmena nisam nista novo primetio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja instalirao svuda i nista nisam ozbiljnije primetio osim da mi se Safari dosta promenio - najvise na home page. A ostalo sve minimalno... bar ono sto ja koristim 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imam problem sa Poco M4 Pro od skora, bateriju trosi osetno brze. Proverio sam, ispisuje da je kapacitet nekih 7% opao, ali ovo se daleko losije ponasa. Ja generalno ne apdejtujem telefon, ali neki apdejt se desio, mislim da od tada radi ovakolose. Sta se tu moze uraditi, ako moze?
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_2024-09-24-11-55-45-715_com.android.settings.jpg (29.26 KiB) Pogledano 876 puta

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money