Parkiranje
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Parkiranje
Ako se parkiraš u zoni Parking servis ima i aplikaciju gde može i karticom da se plati, ne mora sms. Kažu tako, nisam probao.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja sam probao, radi.
Jedino što uzimaju neku proviziju, ali to nije strašno.
Za one koji često plaćaju parking, u aplikaciji se može uplatiti kredit (karticom), pa zatim isti trošiti na parking.
-
A što se parkomata tiče, super su zamenili inkasante. Neki čak i pričaju sa njima, zar ne @stefankmn
TapaT
Za one koji često plaćaju parking, u aplikaciji se može uplatiti kredit (karticom), pa zatim isti trošiti na parking.
-
A što se parkomata tiče, super su zamenili inkasante. Neki čak i pričaju sa njima, zar ne @stefankmn

TapaT
Parking kod ZOO je dobar, ima i prvih 30 minuta gratis, tako nešto. Samo ne vikend, jer lom.
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
U pravu je Pedja. Kad mi dosadno izadjem iz zgrade i pričam za njima hahahahahapedja napisao:Ja sam probao, radi.
-
TapaT
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

A gume?
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Pogotovo gume kod onog džipa što se rotira oko ose.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel radio neko online rezervaciju parkinga na P11 na BG aerodromu?
Pretpostavljam da treba dodati i neki sat preko zbog eventualnog kašnjenja?
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Pretpostavljam da treba dodati i neki sat preko zbog eventualnog kašnjenja?
Plaća se za 24h, pa sam tako i rezervisao.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Igrao sam se sad malo sa kalkulatorom na sajtu aerodroma, izgleda da se za P11 računa u intervalima od 24h od dolaska, znači ne kalendarski dani.
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 13:45 - za ovo ni ne da da izabereš, ne može manje od 24h.
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 14:00 - 400 din - to je cena za 1 dan
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 14:15 - 800 din - naplaćuje dva dana jer si zagazio u narednih 24h
Šta se dešava ako prekoračiš, nemam pojma, logično bi bilo da možeš tamo na automatu da gurneš karticu i da ti traži samo taj dodatni dan da platiš ali ko bi ga znao. A možeš i tamo da stisneš dugme da pričaš sa operaterom. Ali u najmanju ruku treba da staviš izlazak u isto vreme kad i ulazak i da samo biraš datum, nema benefita da ga skraćuješ par sati jer bi avion trebao ranije da sleti.
Ono što je problem kod P11 je što je prekrcan, pa i kad imaš rezervaciju, i piše na kapiji da ima mesta, može da se desi da uđeš i da nemaš gde da se parkiraš u regularnoj zoni. Jednom sam se parkirao tamo gde piše da je za vozila zaposlenih, nisam imao izbora. Sad zadnji put sam išao na https://avio-park.com/ jer oni imaju natkriveni parking, a cene budu iste kao i P11 sem ako je baš na dan-dva.
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 13:45 - za ovo ni ne da da izabereš, ne može manje od 24h.
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 14:00 - 400 din - to je cena za 1 dan
Ulazak 14:00 - izlazak sutradan 14:15 - 800 din - naplaćuje dva dana jer si zagazio u narednih 24h
Šta se dešava ako prekoračiš, nemam pojma, logično bi bilo da možeš tamo na automatu da gurneš karticu i da ti traži samo taj dodatni dan da platiš ali ko bi ga znao. A možeš i tamo da stisneš dugme da pričaš sa operaterom. Ali u najmanju ruku treba da staviš izlazak u isto vreme kad i ulazak i da samo biraš datum, nema benefita da ga skraćuješ par sati jer bi avion trebao ranije da sleti.
Ono što je problem kod P11 je što je prekrcan, pa i kad imaš rezervaciju, i piše na kapiji da ima mesta, može da se desi da uđeš i da nemaš gde da se parkiraš u regularnoj zoni. Jednom sam se parkirao tamo gde piše da je za vozila zaposlenih, nisam imao izbora. Sad zadnji put sam išao na https://avio-park.com/ jer oni imaju natkriveni parking, a cene budu iste kao i P11 sem ako je baš na dan-dva.
Letim sledeći petak, kontam da nije sezona i da će imati mesta. Svakako ću rezervisati neki dan ranije i mislim da imam fore do isteka tih započetih 24h da ne uđem u cajtnot.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koleginici sam rezervisao u petak za ponedeljak.
TapaT
TapaT
I još jedno pitanje, kako ulaziš, unosiš li tablice prilikom rezervacije ili ide neki QR kod?
Kod rezervacije ubaciš tablice. Rampa se sama otvori na izlazu jer si platio unapred.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk