Još jedna ženevska premijera. SUV model u klasi Opel Mokke. Dizel od 90 KS, trocilindrični benzinac od 125 KS i četvorocilindrični motor od 110 KS. Proizvodi se u Indiji.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Felne su katastrofa svetskih razmera, dok se ostatak enterijer može nazvati katastrofom u Evropi. Možda će azijatima da se svidi. Mokka je miss univerzuma za ovo.
Meni je ok, jedino ga usraše sa ovim rezervnim točkom na gepeku. Unutrašnjost je preuzeta iz fieste, možda malo izmenjena ako uopšte, ali već sam to prihvatio kao deo fordovog korporatinvnog dizajna. Jedino taj centrali deo između otvora za ventilaciju gde su komande za muziku nikako ne mogu da svarim. Zadnja svetla su u fazonu klija 4. Generalo, meni se sviđa.
I boja je ovde ruzna. Ova trestece plava bi malom broju atumobila stajala. Inace, i meni se ne svidja. Mada, mozda u Americi postigne neki uspeh. U Evropi, cisto sumnjam...
Ima neko nekih iskustava sa ovim modelom? Vidim nije se diskutovalo 10 godina ništa a sad ih ima skoro novih po oglasima automatik za cenu koja meni deluje povoljno.