Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Re: Zanimljivi oglasi

Post od Milos »

Гага napisao: 27 Sep 2024, 22:26
ftj napisao: 26 Sep 2024, 22:53 Videh je prosle nedelje na parkingu kod buvljaka, verovatno dosao da gleda drift. Izgleda je ovaj ditejling radjen malo ranije jer je bila solidno prljava(ili to nije isti auto).

IMG_3676.jpeg
OMP napisao: 27 Sep 2024, 08:23 nije isti auto mada ne izgleda lose ni ova
Markoni napisao: 27 Sep 2024, 05:30 Nije isti. Razlikuju se i boja i felne, bočni migavci, lajsne oko prozora, ova sa oglasa je L... Ova sa slike je neka pakerica.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
@фтј, није иста 7-ца. Ова са слике је 740 (е38) и власник је један дечко из Земуна. Јесу алпина наплаци, исто од 20 цола., а што каже @Маркони, разликују се, јер краци су упуштени, а и код обода наплатка су исто различити. Код Алпине 6.0 коју Делта продаје, краци на наплацима су скроз равни.
У новембру 2020., овај дечко из Земуна је хтео од мене да купи 3.0 е38, 1994.годиште (иначе је власник био мој син), али му се није нешто свидела, па је одмах отишао у Нови Сад и купио овај 740. Тада је тај бмв имао суботичке таблице, а пре Суботице, власник је био из Београда. Ево две слике те 7-це из маја 2021. из бмв сервиса, где сам и ја одржавао бмв-а.
SlikaSlika
Ovaj covek zna E38. Svaka cast :pivo:
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Nijansa zelene na fotografijama se dosta razlikuje. (Naša Deltina i ta ista preko)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Jako lep, nažalost bez klime: https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 40-945-23i

Sve ih manje ima i u EU na oglasima
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

I stare tablice, znači stoji bar 13 godina.
matematicar
Reactions:
Pridružio se: 31 Maj 2022, 23:21

Post od matematicar »

Гага napisao: 27 Sep 2024, 22:26
ftj napisao: 26 Sep 2024, 22:53 Videh je prosle nedelje na parkingu kod buvljaka, verovatno dosao da gleda drift. Izgleda je ovaj ditejling radjen malo ranije jer je bila solidno prljava(ili to nije isti auto).

IMG_3676.jpeg
OMP napisao: 27 Sep 2024, 08:23 nije isti auto mada ne izgleda lose ni ova
Markoni napisao: 27 Sep 2024, 05:30 Nije isti. Razlikuju se i boja i felne, bočni migavci, lajsne oko prozora, ova sa oglasa je L... Ova sa slike je neka pakerica.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
@фтј, није иста 7-ца. Ова са слике је 740 (е38) и власник је један дечко из Земуна. Јесу алпина наплаци, исто од 20 цола., а што каже @Маркони, разликују се, јер краци су упуштени, а и код обода наплатка су исто различити. Код Алпине 6.0 коју Делта продаје, краци на наплацима су скроз равни.
У новембру 2020., овај дечко из Земуна је хтео од мене да купи 3.0 е38, 1994.годиште (иначе је власник био мој син), али му се није нешто свидела, па је одмах отишао у Нови Сад и купио овај 740. Тада је тај бмв имао суботичке таблице, а пре Суботице, власник је био из Београда. Ево две слике те 7-це из маја 2021. из бмв сервиса, где сам и ја одржавао бмв-а.
SlikaSlika
auto je pravi zemunac, samo fali sretko kalinic na zadnjem sicu
Korisnikov avatar
Rolla
Reactions:
Pridružio se: 06 Feb 2018, 15:00

Post od Rolla »

http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... -megane-rs

Ovaj stoji jako dugo na oglasima, ne vidim konkretan razlog zasto se ne prodaje.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Mene ne cudi uopste, koliko je kupaca u Srbiji koji bi kupili reno po ovoj ceni?
Ko hoce da ima neki vikend auto kupice clio rs ili stariji megan za mnogo manje para ili neku kupru, golfa gti ili R sta znam sad ima dosta toga zanimljivog a sto fino ide za manje love a da izdvoji 25k mislim da za te ili malo vece pare moze da se kupi nesto bolje od renoa.
Korisnikov avatar
AleksandarAca
Reactions:
Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance

Post od AleksandarAca »

Apsolutno se slazem. 25k i Reno, kakav god, star 5 god ne idu zajedno :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Pa nije to baš kakav god Renault :) Vas dvojica ste to napisali u stilu kao da se prodaje 0.9 Clio pa je neko opalio cenu.

Frljaju se ljudi sa 25k evra cenama i za Golfove 7 koji su još matoriji, i isto stoje na oglasima.
To su automobili za specifičnu grupu ljudi, kojih u Srbiji definitivno nema puno.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Znam da nije obican reno ali nije ni ne znam sta pa da vredi toliko, idalje je reno. Primera radi za malo vise love, moze da se kupi porse kajman koji je u svakom pogledu bolji, lepsi i atraktivniji auto a kome treba auto sa 4 vrata i performansama poput megana (mozda i boljim) moze da pazari audi S3 slicnog godista sa preko 300 konja npr. a audi je sigurno kvalitetniji auto. Godiste mislim da nije presudno kod ovakvih kola. Golfovi jesu precenjeni i stock varijante ali kad ti dosadi lakse ces prodati tog golfa i manje para izgubiti. Ima tu i starijih modela raznih koji su zanimljivi a atraktivniji i kvaliteniji koje bih ja pre odabrao ali dobro svaka roba ima svog kupca, ukusi su razliciti ali ako stoji dugo na oglasu jasno je valjda zasto se ne prodaje, sem ako nije bas krs sa manama u sta sumnjam.
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Stvarno ima »Kajmana« za 30.000. :) Mada starijih, i sa skupljim održavanjem i manjom eventualnom porodičnom upotrebljivošću. Ipak, ovo svakako nije običan »Reno«, i pre bih ga poredio sa nekim »Tajp R-om«, pa i »Fordovim« »ST-om« ili »RS-om« po publici na koju ciljaju.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Pa zato sam i napisao kome treba hot hec ili auto sa 4-5 vrata sirok je izbor takvih u tom cenovnom rangu koji mogu da pariraju i budu bolji od ovog, mada kontam da se konkretno megan ne kupuje da ti bude jedini u kuci, da vozis decu u skolu, ides na posao, putovanja, itd. to je po meni drugi ili treci auto u kuci za one koji imaju para ali kao takav sigurno ne bih izabrao megana.
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

Kad vec pomenu type R meni je ovaj oglas cudniji od megana posto je cena ovog R-a u rangu sledece generacije, u CH za 6-7k moze da se kupi 2008-9. a ova generacija mi je cesto izlazila za oko 3000 prilicno fini primerci, meni se taj auto bas svidja i jedno vreme se lozio da uzmem neku.
Ovo ne vidim da je nesto posebno ni lep ni ocuvan primerak, cak deluje i prilicno potroseno a ovi crni detalji dodatno pojacavaju taj utisak.

https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 0_pl1_plv0
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Ova generacija ima ipak različitu ciljnu grupu u odnosu na Svemirca. Znam par ljudi što su je imali ili probali i sad im je san da je nađu u mint stanju. :)
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:

Post od OMP »

i ja bih je pre vozio nego svemirca ali ova cena nije realna a daleko je i od pristojnog a kamoli mint stanja
Odgovori