Servis - Razno
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Servis - Razno
Ja sam imao "problem" na Audiju A5, pri cca 135k km, u pitanju su bili nosači motora.Anak1n napisao:Zdravo. Zanima me ako je neko imao problem da ne menjam napamet. Audi A4 all road 2017 2.0 190 7 brzina stronic quattro kada se pali zatrese se. Posle nema vibracija ni tokom vožnje ni kad se gasi.
Hvala.
Svakako nije loše ukoliko si u mogućnosti da odeš u servis, pa da oni daju tačnu dijagnozu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala. A u slučaju nosača određeni nosač ili svi?
Vreme mi je za zamenu kocione tecnosti.
Malo je zuta i gusta, lici na med
Ima li neko preporuku za neki servis u Beogradu gde se moze brzo zavrsiti, bez cekanja?
Malo je zuta i gusta, lici na med

Ima li neko preporuku za neki servis u Beogradu gde se moze brzo zavrsiti, bez cekanja?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I dalje voziš Grande Punto?
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Cromu, puntic je tesan za sadasnje potrebe
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Apsolutno se slažem.
Ako nemaš već neki svoj servis koji može to da ti završi pozovi sutra +381 63 478562 Shop Centar servis u Rakovici. Pozovi se na mene.
Ako nemaš već neki svoj servis koji može to da ti završi pozovi sutra +381 63 478562 Shop Centar servis u Rakovici. Pozovi se na mene.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 20 Maj 2019, 11:00
- Garaža: Audi A3 2.0 TDI 125kw CR 2011g quattro
Pozz
Hardijeva guma na kardanu, a3 2011 2.0 dizel quattro.
Sta uzeti? Fag ili meyle?
Lp
Hardijeva guma na kardanu, a3 2011 2.0 dizel quattro.
Sta uzeti? Fag ili meyle?
Lp
Hovu, hvalatrojanac napisao: 29 Sep 2024, 19:27 Apsolutno se slažem.
Sta moze biti greska na dijagnostici na Touran VW 1.6 TDI 116 KS P068400- pokazuje na dijagnostici grejac na 4. cilindru, ali je svaki grejac pokazivao struju. Zamenjen je relej grejaca i izbrisana greska, radilo par meseci. Sada se opet isto pojavljuje (sijalica "slavinica"), greska P067400, grejaci imaju struju, zamenjen relej i posle par dana se opet upalila sijalica
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ima dva nosača motora, vrlo verovatno treba oba da se zamene.Anak1n napisao:Hvala. A u slučaju nosača određeni nosač ili svi?
Svakako, treba da odeš kod majstora.
@dpkg
Verovatno je grejač ili grejači, zameni se i to je to.
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Društvo, za Opel Astra G, a možda znači i iskustvo sa drugih automobila.
Jel se nekome desilo da se gasi kompjuter kad upali farove? Mislim na ovaj centralni kompjuter što pokazuje vreme, datum, temperaturu, ali i ovo što pokazuje kilometražu na instrument tabli. Takođe, sad je dan, ali čini mi se da ne pali ni svetlo instrument table - što bi inače radio kad upalim svetla. Čak bi trebao da prikaže kilometre i čim svetlo upalim, i bez kontakta ako ne grešim.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Jel se nekome desilo da se gasi kompjuter kad upali farove? Mislim na ovaj centralni kompjuter što pokazuje vreme, datum, temperaturu, ali i ovo što pokazuje kilometražu na instrument tabli. Takođe, sad je dan, ali čini mi se da ne pali ni svetlo instrument table - što bi inače radio kad upalim svetla. Čak bi trebao da prikaže kilometre i čim svetlo upalim, i bez kontakta ako ne grešim.
- Gazu
^ Kakav sam glupson! Dok sam brisao prašinu, spustio sam onaj točkić za jačinu osvetljenja instrument table, a to istovremeno podešava i osvetljenje ostalih dugmadi u kabini i tog kompa sa satom, temperaturom i datumom. *ebo mamu!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Podsetilo me na ovo:
DukeNS napisao: 30 Jun 2022, 00:47
umalo da me urkneš i da sutra zorom krenem u servis... Ostavio auto da mi se zalepe folije nazad i kad sam preuzimao kola ekran multimedije skroz crn - mrtav. Zovem majstora i pitam ga da li je on nešto čačkao - kaže da nije. Zovem servis da ih pitam šta bi moglo da bude i dok ih okrećem, multimedija oživi. Prekinem vezu, opet mrak. Molim ove u servisu da me ujutru prime odmah, jer će mi trebati navigacija i rekoše mi da nemaju pojma šta bi moglo biti, da dođem, a oni će probati da me prime. Nazovem večeras još jednom majstora za folije da ga pitam nešto i on mene pita da li je proradilo. Dok smo pričali, čujem u pozadini sina da nešto priča. Daje mi ga majstor na telefon i mali mi kaže "pritisnite točkić za pojačavanje muzike i držite ga 3 sekunde". Uradim tako i ekran proradi. Kaže mali, koji je pomagao tati: nervirala me je muzika, pa sam isključio.Ni na kraj pameti, a mali izgleda poznaje Alfe. Malo je glupavo da se to isključivanje ne resetuje nakon gašenja motora, kao mnoge druge stvari, al' 'ajde, naučismo lekciju...
- Gazu
Hehe, sećam se toga kad si pisao...