Kako se vozi u Srbiji?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Ovo su neki novi, očigledno. Baš čudna dešavanja. Množina, ludilo.
TapaT
TapaT
Ne postoji više propis koji se poštuje.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svake godine ista prica sokiras se koliko ima kola i svake godine ih ima sve vise , sto u saobracaju sto situacija sa parkingom . Sve vise cujem ljude kad nalete na cuvare parking mesta telom . Infrastruktura odavno ne zadovoljava potrebe ovog broja stanovnistva .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam se začudio gužvom u 21:30 na autoputu, u pravcu prema Novom Beogradu. Kao da je 3 popodne.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Ako čitate nekad crnu hroniku jasno vam je. Voze pijani i drogirani i bez dozvole.
- pedja
- član 001
Danas sam imao nekoliko potencijalno baš opasnih situacija. OK, desi se nekad, ali ne i ovako višestruko tokom dana. Nije da nisam svakodnevno po gradu.
Na kraju sam jedva čekao da stignem, parkiram u garažu i da završim za danas.
Da ne opisujem šta se sve izdešavalo, ali ovako da zaređa, u par sati vožnje, nije baš uobičajeno. Stoga, zanimalo me je da li je to samo mene poteralo, ili je zavladao pun mesec, ili prazan mozak. Šteta što mi kamera ne radi, u jednom danu bih imao celu kompilaciju.
TapaT
Na kraju sam jedva čekao da stignem, parkiram u garažu i da završim za danas.
Da ne opisujem šta se sve izdešavalo, ali ovako da zaređa, u par sati vožnje, nije baš uobičajeno. Stoga, zanimalo me je da li je to samo mene poteralo, ili je zavladao pun mesec, ili prazan mozak. Šteta što mi kamera ne radi, u jednom danu bih imao celu kompilaciju.
TapaT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da je uvek tako, samo kako se kome zalomi serija.
Na nekom forumu (mozda cak i ovom, davno bilo, koji je evo pojma nemam mada me nesto vuce na cbc) otvorio temu "Da li su vozaci u Bg poludeli?" pod utiscima otprilike kao i ti
Na nekom forumu (mozda cak i ovom, davno bilo, koji je evo pojma nemam mada me nesto vuce na cbc) otvorio temu "Da li su vozaci u Bg poludeli?" pod utiscima otprilike kao i ti

Preko 3 decenije vozim i sad je najgore. Radikali sjebali sve.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
"Svega je ovog bilo i pre samo nismo imali telefone sa kamerama, internet i društvene mreže."
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Primetim i ja po nekad taj fenomen. Stalno je loše, ali onda naleti dan kad se pitaš hoćeš li stići živ kući. Da li je prosta verovatnoća da se nekad vežu takve situacije, ili bude nešto do vremena da ljudi odlepe...
Ja sam prošli petak se vraćao iz Negotina i usput naleteo na 3 teže saobraćajne nesreće (za jednu sam posle čuo da je sa smrtnih ishodom nažalost).
Baš neki čudan osećaj bio voziti taj dan, koliko god paziš, samo čekaš da dođeš kući bezbedno.
Baš neki čudan osećaj bio voziti taj dan, koliko god paziš, samo čekaš da dođeš kući bezbedno.
Pročitah negde da smo treći ili četvrti u Evropi po broju saobraćajnih nesreća po glavi stanovnika. Evo deset dana se vozim po Tenerifima niko nikad nije svirnuo nit blicnuo, uvek puste kad se prestrojavam, treba da se uključim. A 40% vozača turisti.
Kod nas je problem inat, ono naše "e baš nećeš sad".
Kod nas je problem inat, ono naše "e baš nećeš sad".
- pedja
- član 001
Ne, kod nas je problem što je toliko samoživosti, bahatosti i bezobrazluka, svuda (pa i u soa raćajj), da su svi uvučeni u tu igranku, kojoj god strani da pripadaju.
TapaT
TapaT
KŠ je za 10 godina pao sa oko 130.000 na oko 115.000 na popisu, po broju vozila odavno više ne prednjačimo, a situacija je sve gora. Prave se zgrade bez parking-mesta, suprotno propisima, mnoga parking-mesta su pretvorena u neupotrebljive biciklističke staze, očito je kako je poštovanje saobraćajnih propisa sve više fakultativno, a na kraju priče i noviji auti postaju sve veći.Milos napisao: 03 Okt 2024, 21:59Infrastruktura odavno ne zadovoljava potrebe ovog broja stanovnistva .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ovde u NS-u bude zgrada bez parkinga, u dvoristu oranica. Sta ce ljudi nemaju kud. Neverovatno je da grad nece da sredi to, da li su toliko prokleti sto ne mogu da zarade dinar na tome ja ne znam. Evo kod mene pre 2 godine izlili asfalt a okolo i dalje sikara i oranje. Vec su pocele da se javljaju rupe pored asfalta, samo je pitanje kad ce poceti da otpadaju krajevi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk