Mobile uploads
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobile uploads
Gledao sam nešto slično pre 5 godina u Strazburu. Čak je kod katedrale bila i svetlosna predstava na nebu, tj. na nekoj mreži iznad nas. Svi polegali i gledamo gore, a onda krenula neka ambijentalna muzika, džinovska stopala koja hodaju iznad nas i svašta nešto.
I ovde roka muzika ali nema veze sa svetlom.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Merenda mi njah, ni u GR je ne uzimamo. Podseća me na neke fejk kremove od pre četvrt veka.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bratic nasao neki insulin , pa da se ne baci

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao viska, istice rok...pa sta cuMilos napisao:Bratic nasao neki insulin , pa da se ne baci

Inace, Milka mi je bio bolji od Nutelle, ali sada ovaj vonja na neku mast, bas je odvratan, samo probao i batalio.
Linolada je najjaci krem

I naravno, pekmez od kajsije...imao sam i od sljive, nego je nestao dan ranije

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Linolada duo RulZ
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
E, isto. Prvih par tegli oduševilo, pa kupio još jednu nedavno, a unutra raslojavanje: sloj nekog zejtina, pa nečeg masnog, pa ispod krem...Xepoj87 napisao: 07 Okt 2024, 17:18Inace, Milka mi je bio bolji od Nutelle, ali sada ovaj vonja na neku mast, bas je odvratan, samo probao i batalio.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja batalio sve te Milka proizvode. Sad imaš i napitak koji treba da predstavlja neku vrstu kafe u prahu sve sa ukusom Milke. Preteraše ga.
Nije da ne pojedem ponekad čokoladu, ali generalno ništa od Milke ne kupujem više.
Od korenova Lino Lada je uvek dobra, Nutella tu I tamo. Probam i neke druge. Ali sve manje mi to pričinjava zadovoljstvo. Najviše volim kad naletim na dobar džem. A palačinke najviše sa medom i keksom.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Nije da ne pojedem ponekad čokoladu, ali generalno ništa od Milke ne kupujem više.
Od korenova Lino Lada je uvek dobra, Nutella tu I tamo. Probam i neke druge. Ali sve manje mi to pričinjava zadovoljstvo. Najviše volim kad naletim na dobar džem. A palačinke najviše sa medom i keksom.
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Naizmenično uzimam Eurokrem i Linoladu, teška srca priznajem da je Linolada dva koplja iznad svih kremova 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

PreDraškovićevski eurokrem je bio fantazija. Ovo njegovo djubre sad je totalni debilizam. Sećam se emisije na rts-u dok je bio stari eurokrem gde je direktor rekao da su imali u njihovim frižiderima uzorke stare oko 15ak godina i da su i dalje bili dobri. Toliko o kvalitetu. Jeste da su tamo svi redom krali u fabrici od portira do direktora ali upropastiše jedan kvalitetan krem.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I sve ostalo što je išlo uz krem.
Posetite www.garaza.rs !