Kabal napisao: 03 Mar 2024, 15:43
Ja tamo prao jednom i nikad vise
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne ne ta na pocetku nikako!
Ova je posle ideje i one prve samousluzne perionice gde je nekad bio novus taxi valjda, sa leve strane.
Oktobra je otvorena prosle godine.. ima maskotu ispred veliku kao reklamu, ne moze se promašiti.
Ta prva na pocetku je katastrofalna.. mnogi se žale da nisu dobri. Ali za ove nemam zamerke. Vlasnik je vrlo pedantan i temeljan i korektran. Ko god je bio nije se žalio do sada. Unutra isto lepo srede i namirišu, oseca se lepo u autu nedelju dana posle.
Danas sam hteo bas da operem tu ali nije bilo mesta tako da treba zakazati ili čekati ako je guzva, da znate..
Hmmm, interesantno. Baš sam pre par dana svratio u ovu na sredini Heroja Pinkija i popričao sa vlasnikom. Kaže da je njegova bila ona King na početku do pre godinu i nešto i onda ju je prodao. @Kabal , kad si ti tamo prao?
Inače mi kaže da je posle 30 godina života u Nemačkoj došao da živi u Novi Sad. Valjda je tamo pokupio neke dobre osobine.
Verovatno je poznata info već (mada, može to s vremenom i da se promeni): perionica Zona kod kanala u NS - odlična.
Nije sve idealno (tipa, nemaju stop dugme, i svega je dva moda: pranje i ispiranje, pa nema mesta nekom entuzijazmu sa voskom, penama i slično), ali sa tri žetona sam laaaagaaano oprao Forestera, kao i usisao ga s jednim.
Pritisak dobar, široke "prostorije" za pranje auta, nije bila gužva (u subotu).
I ja bio posle x godina tamo, bila mi usput, ajde da probam. Teski uzas, vratila me 10 god u nazad. 2 programa, sto mi samo po sebi i ne smeta, uglavnom tako i operem. Ali pritisak ocaj,hemija je samo bela, ma katastrofa. Bacio 200 din bulvalno.
Samo X max pa neka mi je i dalje, ali bar operem auto.
Meni recimo u perionici u Petrovaradinu (u Bloku 8) prejak pritisak i nema mesta oko vozila: kad perem sa strane, sav se skvasim (a ni Suzuki ni Subaru nisu preširoka vozila). U Zoni mi je to mnogo više odgovaralo.
Ja sam živeo 300m od Ehrle perionice i uvek sam prao na njoj, tako da ne mogu da sudim kakve su X max i Sonax. Ali i dan danas kad odem skoro svaki dan operem auto na njoj i uvek je ostao isti kvalitet.
Jednom sam oterao auto preko puta Škoda Intersrem u onu perionicu što kao "robot" pere. Ono je bio blagi užas. Za te pare ga bolje sam opereš na gorepomenutim perionicama.
Ovde mi živce kida što svaka "operi sam" perionica ima 10 kojelalvih programa, plus ako hoćeš da opereš lepo moraš da ribaš onom četkom sa kojom je neko pre tebe prao traktor. Katastrofa, a i umori se čovek od drndanja sa tim.
@Gaginh0
Kad se vratim, dođi da te vodim u perionicu gde ti ne treba četka, jeste ti malo podaleko ali vredi. Raznorazni superautomobili se peru u toj perionici