Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Viber prebaciš na desktop?
Onda imaš i istoriju dostupnu bez telefona.
Onda imaš i istoriju dostupnu bez telefona.
Pa ja povezem viber desktop, ali cim viber instaliram na drugom telefonu, odjavi mi se na kompu i trazi opet konekciju. Ne znam da li mogu da zakucam taj viber na kompu, da nije vezan za telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za viber jedino da koristiš njihovu backup opciju a da slike i video snimke prekopiraš sa telefona na telefon.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Ja sam baš zbog tog grebanja ventilacije rešio da se držim ovog što se vakuumom zalepi za šoferku, pa tako da mi stoji telefon. I time sam super zadovoljan.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ma kakav YouTube, naopako, zasto se uopste bavis time? Vanced , NewPipe ili SmartTubeTV i gotovo. Pokušava YT da im smrsi konce, ali čim YT nešto pokuša, ovi izbace Update za par sati i ćao/zdravo.lami napisao: 04 Okt 2024, 08:44 Koliko vidim, krenuli svuda da skidaju. Neka, nece dobiti od mene srspku pretplatu. Ili cu da prestanem da koristim ili cu da krenem na Vanced
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Takođe i Brave browser.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Imam crnu Nilkin masku za iPhone 14 koja je skoro pa nova. Nošena svega par nedelja. Ako nekom treba ili znate da nekom treba, rado ću je pokloniti.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
ftj napisao: 01 Okt 2024, 13:11 vidim da ima po nešto na kupujemprodajem al dosta skuplje. sa temua ovo stize za 2 nedelje pa se ne čeka puno.
Ovi drzaci se ne kace kao stipaljke već se zatežu dodatno tako da nikakvog grebanja nema kod mene.
71ZNCafgBsL._AC_SL1500_.jpg

Uzeh za Alfu. Deluje kao vrlo dobro rešenje. Jedina zamerka je što kružić kojim se zateže položaj samog magneta ima uši, te ako hoću da mi bude maksimalno nakrivljen, onda ne može da se okreće i zategne do kraja jer kači ovaj rebrasti deo, pa mora malo manji ugao da se namesti. Tek montirah, pa ću videti koliko ću biti zadovoljan na duže staze.
Potrazite na Aliexpres/TEmu ako imaju neke specificno za vas model auta..ja sam nasao za Minija celu aluminijumsku drsku koja se srafi na pozadinu brzinometra, fenomenalno resenje.
Primera radi:
https://www.aliexpress.com/item/1005007 ... 1996422_10
Primera radi:
https://www.aliexpress.com/item/1005007 ... 1996422_10
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
"Stradala" mi kartica 99% od Temu-a, tako da obratiti pažnju...
viewtopic.php?f=25&t=587&p=1120696#p1120696
viewtopic.php?f=25&t=587&p=1120696#p1120696
Ja imam preko 200 transakcija na Aliexpressu i 10ak na Temu, ista kartica, isti podaci sve vreme, nikada mi se nista nije desilo.
Tqkodje preko xx nekih levih sajtova kupovao kljuceve za programe i igre.
Generalno, preveliki su Temu i Aliexpress sajtovi, da bi se bavili takvim prevarama, a i nemaju oni pristup podacima tvoje kartice, to ide preko Visa Secure servisa.
Tqkodje preko xx nekih levih sajtova kupovao kljuceve za programe i igre.
Generalno, preveliki su Temu i Aliexpress sajtovi, da bi se bavili takvim prevarama, a i nemaju oni pristup podacima tvoje kartice, to ide preko Visa Secure servisa.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prosle godine je bio problem jer su hakeri upali u sistem Erste banke pa pokupili podatke. Mozda se na kraju ispostavi opet slicna situacija..
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Program za Erste banku rade indusi, ne da prsti nego yebe kevu. Mi pustili plate, tri dana nije moglo ljudima da legne na racun. Debili.
Sto se tice Temu, evo clanka https://nova.rs/vesti/svet/pojavio-se-l ... -gradjane/
Sto se tice Temu, evo clanka https://nova.rs/vesti/svet/pojavio-se-l ... -gradjane/
To je to, Fišing.