Novi Sad
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Novi Sad
Baš sam se danas parkirao u centru u novoj garaži. Malo je smor da se izgleda ne možeš odmah spustiti na nivo -2, već bi po PS-u trebao proći kolima pun onaj kvivudavi put, ne bi li stigao do silaza sa nivoa -1 na -2. Naravno da sam pregazio preko one kao stazice za pešake.
Kapiram da im je bila namera da automobili preko te nacrtane pešačke staze ne idu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Vidim da su sveze asfaltirali jos ulicnih parking mesta blizu nove garaze, tako da ne znam koja su to mesta koja se ukidaju.

Juče kroz Vjeternik sam išao oko 55 (zona 50) i bio je radar. Jesu li tamošnji panduri tolerantni do 60 ili će biti 20e za 5km/h?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bratu tako stigla čestitka iz S. Karlovaca.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
Pre 20-ak dana u Temerinu je bila saobraćajna patrola na gostovanju iz N.Sada što nije baš uobičajeno.
Zanimljivo je bilo što su snimali radarom i uopšte nikoga nisu zaustavljali,što aplicira da je ovo neka nova za nas njihova fora.
Stizaće kući čestitke svima koji su snimljeni
.
Po meni baš zajebano budu li to počeli češće da praktikuju.
Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
Zanimljivo je bilo što su snimali radarom i uopšte nikoga nisu zaustavljali,što aplicira da je ovo neka nova za nas njihova fora.
Stizaće kući čestitke svima koji su snimljeni

Po meni baš zajebano budu li to počeli češće da praktikuju.
Послато са Poco X4 GT помоћу Тапатока
Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 30. септембра 2024. године, почиње са радовима на реконструкцији вреловода у раскрсници Николајевске и Улице Ђуре Јакшића
Ovo je inace zestoki hit. Remont vrelovoda se radio od juna do avgusta, uz sve moguce testove. Posle 7 dana kopali opet na tom mestu par dana, zakopali vratili kocku i sve to (toplana). Sad opet kopaju i rade na vrelovodu 10 dana. Ne kapiram sta rade, uradili su kompletno novo sve, testirali i onda posle dva puta opet raskopavaju (znaci 7 dana nakon zavrsetka u avgustu) i sad opet.
Druga ludacka stvar je sto su sve lepo asfaltirali i namestili kocku. Sve pet. I onda nedelju dana kasnije odjednom i sa jedne i sa druge strane Nikolajevske porte bager, vade kocku, ruse asfalt... zaboravili da treba da urade novu portu (one stubove i zidice)
Ja ne verujem koji su to debili, ludnica
Mislim da imam neke fotke posle cu da okacim.
Ovo je inace zestoki hit. Remont vrelovoda se radio od juna do avgusta, uz sve moguce testove. Posle 7 dana kopali opet na tom mestu par dana, zakopali vratili kocku i sve to (toplana). Sad opet kopaju i rade na vrelovodu 10 dana. Ne kapiram sta rade, uradili su kompletno novo sve, testirali i onda posle dva puta opet raskopavaju (znaci 7 dana nakon zavrsetka u avgustu) i sad opet.
Druga ludacka stvar je sto su sve lepo asfaltirali i namestili kocku. Sve pet. I onda nedelju dana kasnije odjednom i sa jedne i sa druge strane Nikolajevske porte bager, vade kocku, ruse asfalt... zaboravili da treba da urade novu portu (one stubove i zidice)

Ja ne verujem koji su to debili, ludnica

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sećam se davnih dana, kada se rekonstruisala ulica, koja je imala problem sa odvođenjem vode, pa je često propadala, a i bus je prolazio (i danas prolazi, retko doduše) istom.
Raskopali sve dobrano, nasipali, potrajalo je to. Istovremeno, doneli su cevi za toplovod, jer su staro naselje isključivali sa stare toplane i bilo je potrebno da se polože cevi do nove toplane.
I tako, cevi stoje, ulica se rekonstruiše, nekoliko nedelja je tako stajalo.
Jednog dana, konačno i asfaltiraše ulicu, pista. Dva dana kasnije, došla ekipa, sve prokopala i postavila cevi, zatrpali odoše. Potrajalo je dok se to opet nije asfaltiralo, jednom velikom i lošom zakrpom, koja je stalno ulegala, sve do naredne rekonstrukcije.
TapaT
Raskopali sve dobrano, nasipali, potrajalo je to. Istovremeno, doneli su cevi za toplovod, jer su staro naselje isključivali sa stare toplane i bilo je potrebno da se polože cevi do nove toplane.
I tako, cevi stoje, ulica se rekonstruiše, nekoliko nedelja je tako stajalo.
Jednog dana, konačno i asfaltiraše ulicu, pista. Dva dana kasnije, došla ekipa, sve prokopala i postavila cevi, zatrpali odoše. Potrajalo je dok se to opet nije asfaltiralo, jednom velikom i lošom zakrpom, koja je stalno ulegala, sve do naredne rekonstrukcije.
TapaT
Konvar u BG, kad radi nikad ne vrati u prethodno stanje kako treba.
Zavisi od investitora. Kada je Konvar bio podizvođač za moju bivšu firmu morali su da rade sve po PS-u.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Beogradske Elektrane npr.
Nama su bili podizvođači za srednji pritisak gasovoda u Braničevskom okrugu ali ima od tada dosta godina. Još je bio živ matori gazda koji je bio stara garda dok se iole radilo po standardima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Petak 16h..bezanija sa posla kuci/kafane
...

Sent from my iPhone using Tapatalk