U Tapatalku mi je prvu sliku nekako zamutio, a istekao edit... Zapamtiću za drugi put da kad je slika u jačoj rezoluciji ručno umanjim, da je Tapatalk ne osakati.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
cozmo napisao: 01 Okt 2024, 18:20
Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 30. септембра 2024. године, почиње са радовима на реконструкцији вреловода у раскрсници Николајевске и Улице Ђуре Јакшића
Ovo je inace zestoki hit. Remont vrelovoda se radio od juna do avgusta, uz sve moguce testove. Posle 7 dana kopali opet na tom mestu par dana, zakopali vratili kocku i sve to (toplana). Sad opet kopaju i rade na vrelovodu 10 dana. Ne kapiram sta rade, uradili su kompletno novo sve, testirali i onda posle dva puta opet raskopavaju (znaci 7 dana nakon zavrsetka u avgustu) i sad opet.
Druga ludacka stvar je sto su sve lepo asfaltirali i namestili kocku. Sve pet. I onda nedelju dana kasnije odjednom i sa jedne i sa druge strane Nikolajevske porte bager, vade kocku, ruse asfalt... zaboravili da treba da urade novu portu (one stubove i zidice)
Ja ne verujem koji su to debili, ludnica Mislim da imam neke fotke posle cu da okacim.
Čekamo da se dogovore pa će da se oglasi vrhovni stručnjak. I time će sve biti rešeno.
Vlada će na hitnoj sednici odobriti novih 60 miliona evra za još jednu rekonstrukciju.