member napisao: 14 Okt 2024, 14:14
Puzo, drugar je oglasio babin stan tu kod Apoteke Janković, na uglu sa Hadži R., ima parking u dvorištu, stavio je 2.600e/m2 , zovu ljudi, razgledaju, prodaće se to po približnoj ceni. Znam za jednu realizovanu prodaju na uglu tvoje ulice, takodje je bilo oko 2.500e/m². Komšija prodao stan od 85m² za 200k na Naselju, doduše, potpuno namešten. Jedan drugar kupio krš stan za potpuno renoviranje, u centru, plaćao ga je 2800e/m2. Tako da jbg. Cene su takve kakve jesu.
Nemojte da vas zavarava sajt cenenekretnina, tamo su cene niže od realnosti. Puno je trgovine u kešu, i tu onda na KP ugovoru mnogi pišu niže cene.
Žao mi je što se toliko novca lupa u zidove, diže se cena nepotrebno. Obični ljudi koji rade za platu i trebaju krov nad glavom, sada su u velikom problemu.
Oglasio po 2500 i među najnižim cenama je u oglasima a da se tiče Nove Detelinare. Ubiše me agencije, dolaze parovi gledaju, uglavnom bi na kredit. Za sada dva zainteresovana para baš baš.
Meni treba novogradnja četvorosoban 75-85kv sa dva wc-a tako da preko 1800 sa pdv sve otpada.
Našao sam na početku Veternika pa odoh gore ako se realizuje ovaj.
Mislili praviti kuću na placu na Artiljevu desno od Popovice ili u tazbinu u Begeč al ne bih sada da se jeb sa tim.
Ji 4Tze napisao:haha au brate šta je ovo, naglas sam se nasmejao na "urbanizam", *e*eni sanduk
Kakva je ovo jeza, pa ove unutrašnje zgrade su skroz okružene, kao da si u zatvoru. Šokiran sam da je ovo a) neko smislio, b) neko odobrio, c) neko kupio.
Manje vise sam projekat i izgled-raspored zgrada.
Meni vise smeta sto je sve zatvoreno, sto nema strujanja vazduha.
Leti na 40+ ovi unutra ce bas tesko da se rashlade. Sav taj beton kada se ugreje nece se ohladiti do decembra.
Darko napisao: 14 Okt 2024, 14:54
Mislim da je drug u square gardenu platio 2050 ili 2100 u izgradnji.
Nepunih 1000 stanova ima u kompleksu. Negde sam cuo da ce graditi jos jedan slican prema sajlovu.
Gde tačno na početku Veternika, širok je pojam. Imaju neke mini zgrade kod Starih Krovova. U svakom slučaju,gledaj da bude blizu osnovne škole, da ne moraš danas /sutra da taxiraš decu do škole i nazad. Stanovanje i svakodnevno funkcionisanje u NS je postalo komplikovano kao u BG. Grad se ne razvija se u širinu nego se gradsko jezgro zatrpava i guši.
Onda jedino iza Lipivog gaja da gleda, kod nove škole, jer kod stare se ne gradi ništa. Eventualno one zgrade kod kružnog/crkve, one nisu jako daleko od škole.
Moja kuća je u okolini Vile Moskva, tamo su na svakom slobodnom placu u poslednje 3 godine napravljene mini zgrade (urbane vile - ježim se od tog naziva). Tačno ću (ako se ikada vratim) dići neprovidne mreže dodatno na bedem, kao na teniskim terenima...
member napisao: 15 Okt 2024, 06:06
Gde tačno na početku Veternika, širok je pojam. Imaju neke mini zgrade kod Starih Krovova. U svakom slučaju,gledaj da bude blizu osnovne škole, da ne moraš danas /sutra da taxiraš decu do škole i nazad. Stanovanje i svakodnevno funkcionisanje u NS je postalo komplikovano kao u BG. Grad se ne razvija se u širinu nego se gradsko jezgro zatrpava i guši.
Tačno preko puta keramike Jovanović i Belih dvora zidaju sad mini zgradice sa po tri četvorosobna stana. Tu je škola M. Trandafil, malo prema kružnom vrtić Kamičak mada moji idu u Svitac kod Delfin perionice.
Par kolega je kupilo četvorosobne u Veterničkoj na Adicama, zadovoljni su.
Kumovi isto gledaju veci stan, i onda kada pogledam te cene od 200+ hiljada evra za stan od 90kv, nema sanse da bih se ja na to odlucio. Kuca je zakon za taj iznos..
Momčilo napisao: 15 Okt 2024, 08:14
Ne pricamo o NS, kao sto nema ni stan od 90kv za 200k u NS.
Mi smo plac u Kacu platili 25k.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Investitor za kod radimo supruga i ja je prodavao u Petrovaradinu za 1750 sa pdv-om veće stanove od oko 80kvm.
U ovom ludilu je to ok cena i u principu su uvek jeftiniji ti veći stanovi, do 50kvm su skuplji i brzo se rasprodaju.