Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
nedo bog da ti ovakav korisnik dodje 

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tako je korisnik je problem, voli te EPS/ Distribucija. Možda ali samo možda treba svako da svoj posao za koji je plaćen i odradi i svi sretni. Korisnik neće doći

Jako je teško odštampati i poslati račun inače....
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mora malo država da pomogne prodaju zaostalih sa lagera.
Mada da ne grešim dušu, za njih se može reći da su dobra kupovina ako su oko 30 soma, i ako ima potrebe za takvim autom.
Sent from my Lenovo TB-8505X using Tapatalk

Mada da ne grešim dušu, za njih se može reći da su dobra kupovina ako su oko 30 soma, i ako ima potrebe za takvim autom.
Sent from my Lenovo TB-8505X using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pre dva dana sam u Novom Sadu video Fiata novog 500 sa rotacijom i full policijskim oznakama, rekoh wtf?
Koja sprdnja...

I ja sam ga video, ali su obezbeđivali onu biciklističku trku. Baš smešno izgleda, pogotovo kad se uvale dva krkana unutra. 

Čačanska policija dobila „fiće“, policajci se pitaju čemu to služi
https://www.ozonpress.net/drustvo/cacan ... luzi-foto/
https://www.ozonpress.net/drustvo/cacan ... luzi-foto/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Meni deluje da saobracajci mogu da ih koriste bez problema. Ko da oni privode i voze stvarno nekad nekog na zadnjem sedistu.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma izgledaju smešni u tome a treba da budu kao neki autoritet.
A pazi komentar iz ovog teksta o Čačku: "Ovo je jedino upotrebljivo da raznosimo poštu ili eventualno da postavimo automobil kod blokada saobraćaja po centru grada. Pola nas i ne može da stane u „fiću“.

A pazi komentar iz ovog teksta o Čačku: "Ovo je jedino upotrebljivo da raznosimo poštu ili eventualno da postavimo automobil kod blokada saobraćaja po centru grada. Pola nas i ne može da stane u „fiću“.

Msm da ih pucaju komplexi, kako "mafiJa" i "glavne baje" da sednu u derpemobil i prave se važni.
Ovo za privođenje stoji, al realno koliko često to rade + i ovako su im kolege na jedan poziv, pa nek pozovu nekog sa većim autom.
Sent using Tapatalk
Ovo za privođenje stoji, al realno koliko često to rade + i ovako su im kolege na jedan poziv, pa nek pozovu nekog sa većim autom.
Sent using Tapatalk
Dobili su hybrid, tek sam danas video jedan. Neki mali mhev.