Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Re: Ne brže od života!

Post od zdushan »

Desi se svakom trenutak...
I ja primećujem kod sebe da otkako vozim auto sa svim tim asistencijama (držanje trake, adaptivni, automatsko kočenje), zevam po telefonu i okrecem se i kopam po zadnjem sedistu više nego što bi trebalo... pri 100+ brzinama..
A od tog oslanjanja na tehnologiju može samo sranje da nastane pre ili kasnije...Slika

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

srdjanyo napisao:Stuberi su YouTuberi iz Novog Žednika. Imaju kanal već 10 godina, znači prva divizija SRB Jutjubera (Serbian, Muđa, Baka Prase...). Samo što su oni imali drugačiji sadržaj kanala, nisu snimali igrice nego su imali družinu koja je uz druženje otkrivala neke "misterije", snimali su disnotore, prejedanja, godišnje odmore po Turskoj itd. U poslednjih 5 godina, kanal im se pocepao pošto su se braća Stuberi oženili, jedan otišao u BG, drugi ostao u N. Ž. Ovaj koji je "terao" Mazdu je stariji brat i nju su uzeli na Intesa lizing. I sve su to mogli videti ljudi koji ih prate. Mislim, sad su to ljudi, pre 10 godina su to bila deca.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Samo da javim. Izašao je klip kako su prodali havarisanu Mazdu za 9000 €. Kupio je neki dečko iz Čačka za koga pričaju da je vrhunski autolimar koji će je vratiti u "fabričko stanje".
U nastavku klipa idu od salona do salona i gledaju SUV do 60000 €. Zamalo se upecali na AR, ali će verovatno uzeti CX60. Mada su im ovi iz Poršea NS ubacili rovca sa Q5 IZ 2022. (demo vozilo) za 50000€.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

SuperB
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 09:44

Post od SuperB »

Vozač BMW, vozio 188 gde je ograničenje 80 i naleteo na presretača..... ili presretač na njega, ali bolje da su se našli nego da je ubio nekog nedužnog.... evo fotografije na linku https://suzivo.com/vesti/na-putu-izmedu ... icenje-80/
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Jel beše sa 23 dobijena poena ide na ponovnu obuku, polaganje i psiho testiranje ili još neki bod nedostaje?
SuperB
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 09:44

Post od SuperB »

Tako nešto... mora da obavi lekarski pregled, pohađa seminar i položi ispit iz unapređenja znanja iz bezbednosti saobraćaja i onda tri meseca nakon svega toga moći će ponovo da dobije dozvolu. Mada fer bi bilo da se dečko prebaci na bajs ili zakonom do 900 kubika max da vozi do kraja karijere....
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

ljubitelj napisao: 29 Okt 2024, 22:52 Jel beše sa 23 dobijena poena ide na ponovnu obuku, polaganje i psiho testiranje ili još neki bod nedostaje?
Mislim da je za to dovoljno i 17-18 poena, ali je ovaj uspeo da nakalemi 23. Što je sigurno, sigurno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Sa 18 ide reset, kada se rese sve kazne (novcana, zatvor, zabrana) mora da prodje jos neko vreme, cini mi se 3 meseca pa onda ide u proceduru vracanja dozvole, a to su neki seminari koji se slusaju nesto mozda polaze...

I onda mu posle ovoga nije limit 18 poena, nego se smanji malo
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Je l' postoji neka javna baza gde može da se pogleda stanje poena? Nešto mi u glavi da su meni dva oduzeta, ali nisam siguran da li su i kad...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Jos samo da se nekako osigura da takve budaletine ne mogu da dodju do auta da naprave sledece sranje. Mislim, ako je neko toliki idiot da na regionalnom putu vozi skoro 200kmh, neposedovanje dozvole ga nece spreciti da opet sedne u auto. To nije stvar zabrane, to je stvar (nepostojeceg) IQ-a.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Trebalo bi to strozije tretirati, previse se olako dozivljava bahata voznja.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Nema šta strože, ovo je već dovoljno strogo. Samo što viđamo posle po izveštajima "okrivljeni je vozio iako mu je u tom trenutku bila oduzeta vozačka dozvola". Pa šta da radiš takvima, jedino da ide direktno u ćorku ako ga nahvataju.
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Samo je pitanje koliko je spreman da plati. Od mog brata kum je nabio 19 bodova, znao je sta se sprema "otisao na privremen rad u Bosni" sad ima bosansku i vozi sa njom. CG, Bosna, Kosovo. To su vam sheme.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Voze pijani i drogirani, svako malo bude u crnoj hronici neki takav. Jezivo stanje.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

grujicd napisao: 30 Okt 2024, 12:51 Nema šta strože, ovo je već dovoljno strogo. Samo što viđamo posle po izveštajima "okrivljeni je vozio iako mu je u tom trenutku bila oduzeta vozačka dozvola". Pa šta da radiš takvima, jedino da ide direktno u ćorku ako ga nahvataju.
U ludnicu sa idiotima, kakva ćorka. Na psihoterapiju.

Studentima i tako trebaju zamorci za izučavanje svih tipova devijacija.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Moj komšija je vozio tuđ auto pijan, napravio udes u kome je bilo 10 povređenih, njemu noge bile u gipsu jedno dva meseca. To je bilo letos, evo ga vozi se sad. Kako- ne znam.
Odgovori