NISSAN Juke Hybrid

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

NISSAN Juke Hybrid

Post od trojanac »

Prethodno postavljena tema je mojom greškom obrisana. Hteo sam samo da obrišem jedan moj post, ali u brzini ode cela tema. Izvinjavam se @bobo008 zbog ovoga.

Na vezi sam sa njim. Nismo našli demo vozilo ni u LF Auto Centru, niti ga ima negde u Srbiji. Bobo će se javiti dalje sa informacijama šta je upseo da reši.
Posetite www.garaza.rs !
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Re: NISSAN Juke Hybrid

Post od milanns »

A sta je sa oolovnjacima koji stoje na PA? Autoland, stojanov?

Sent from my iPhone using Tapatalk
bobo008
Reactions:
Pridružio se: 28 Apr 2024, 10:11
Garaža: Jeep Compass MJet 1.6/130 KS

Post od bobo008 »

milanns napisao: 30 Okt 2024, 13:20 A sta je sa oolovnjacima koji stoje na PA? Autoland, stojanov?

Mislim da to nije opcija...bar niko od njih mi nije ponudio to. Mislim da ne smeju da koriste te automobile u probne svrhe, verovatno jer nisu kasko osigurani.

Doduše, ponudili su mi danas u Kompresoru demo vozilo, ali u čisto benzinskoj varijanti....ali to nije to...poenta je probati hibrida, startovanje u EV modu, e-pedal režim rada i sl.
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

Kontao sam, ako nista, da si se predstavio kao kupac tih polovnjaka pa bar tu paralelno sa zr putem( kod stojanova) Ono bar nesto.

bobo008
Reactions:

Post od bobo008 »

milanns napisao: 30 Okt 2024, 23:22 Kontao sam, ako nista, da si se predstavio kao kupac tih polovnjaka pa bar tu paralelno sa zr putem( kod stojanova) Ono bar nesto.

Znam, ali prosto ne volim da se foliram...treba da daš cca 25k eur i da izvodiš pozorište....mesto da se prodavac polomi oko tebe...jbg, Srbija zemlja, još smo bliži Bosforu nego Briselu.
Juče u Kompresoru nadrealna scena...prodajni savetnik (kako se to sad moderno zove), zavalio se u stolicu, pola gleda u komp pola u mene, ja pitam ovo, ono, kad, šta, kako, koliko, čekanje, lizing, kredit...ma čisto ga bole k...c...nije se ni pomerio iz zavaljenog položaja. Moj boravak u salonu kao potencijalnog kupca novog vozila, je trajao ciglo 8 minuta.
bobo008
Reactions:

Post od bobo008 »

Btw, juče opet gledam neke klipove i testove Jukea i uhvatim sebe da počinjem da razmišljam da ćerki predložim čak i benzinca...

@trojanac vidim da si ti testirao tog benzinca i da li se sećaš utisaka? Može i pp i phone...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

U gužvi sam jutros, javiću ti se svakako.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

bobo008 napisao: 31 Okt 2024, 08:26
milanns napisao: 30 Okt 2024, 23:22 Kontao sam, ako nista, da si se predstavio kao kupac tih polovnjaka pa bar tu paralelno sa zr putem( kod stojanova) Ono bar nesto.

Znam, ali prosto ne volim da se foliram...treba da daš cca 25k eur i da izvodiš pozorište....mesto da se prodavac polomi oko tebe...jbg, Srbija zemlja, još smo bliži Bosforu nego Briselu.
Juče u Kompresoru nadrealna scena...prodajni savetnik (kako se to sad moderno zove), zavalio se u stolicu, pola gleda u komp pola u mene, ja pitam ovo, ono, kad, šta, kako, koliko, čekanje, lizing, kredit...ma čisto ga bole k...c...nije se ni pomerio iz zavaljenog položaja. Moj boravak u salonu kao potencijalnog kupca novog vozila, je trajao ciglo 8 minuta.
Još je gore mene tretirao prodavac u Toyoti u Nišu kad sam svojevremeno otišao da pogledam Rav4. Otišao sam svojim Yugom i očigledno je mislio da nisam ozbiljan kupac, pa nije hteo ni da priđe uopšte da porazgovaramo. Trčkarao je po salonu levo desno govoreći evo sad ću, evo samo 5 monuta, samo da dam ove papire ... Ja se razvrtao tu dvadesetak minuta i kad sam krenuo on kaže dajte mail sve ću vam napisati. I nikad se nije javio.
Istim Yugom otišao sam do salona Hyundaija. Odmah test vožnja, odmah sve na nivou... I kupih na kraju Tucsona. Realno, bio mi je favorit ali i prodavac je stvarno bio kako treba.
bobo008
Reactions:

Post od bobo008 »

Realno, Hyndai i Kia su uvek bili ljubazni i profi...pre 15 godina sam uzeo i30, njihov službeni i bili su extra. Pre dve godine kada sam uzeo Caompassa bio da gledam i Sportage-a i čovek u Kia centru se bukvalno polomio od ljubaznosti, prosto me je odvukao na probnu vožnju. Posle sam, iako nisam uzeo Kiu, zvao menadžment da pohvalim čoveka i zahvalim se na extra ljubaznosti...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Šta bi na kraju? Uzeste li Juke?
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori