Kupovina "gradske zujalice"
Re: Kupovina "gradske zujalice"
Imao sam vecinu ovih automobila koje si pobrojao, imao sam mazde 2 i 1.5 sport i 1.3, obe se jako lepo voze, lepo idu i generalno su odlicni automobili sa dobrom opremom, po meni mozda i najbolji od svih tih manjih i pomenutih u svakom pogledu (izgled, pouzdanost, kvalitet izrade, oprema, vozne osobine) nisu skone koroziji kao 3ke. Za grad bas dobre a verujem i na duze jer su prilicno komforne iako tako ne izgledaju spolja. U sport verziji bas lepo izgledaju.
Clio je daleko od gradske zujalice sa bilo kojim motorom, po meni svi idu mrsavo cak i 1.6 sa 110 konja od kog sam ocekivao mnogo vise, bolje ide punto 95 konja od svakog clia, jedino onaj 1.6 sa 130 konja ako naleti, to je motor kao u twingo rs ali clio je redak sa tim motorima.
Fiesta moze biti zanimljiva 1.6 sport sa 120 konja, one lepo izgledaju, ja skoro ispustih jednu u individual paketu, dobra u pm al me najvise odbijalo 3 vrata.
Ja sam prezadovoljan grande puntom Tjet toliko da mi se nesto ne menja uopste evo vec usao u 5. godinu kod mene, gledam neku Djulietu ako ispadne ali nista hitno ni bitno i vrv bih ostao na iastom motoru od 120 konja i kod alfe, u puntu ide odlicno, povoljan za odrzavanje, pouzdan, lepo se vozi i u gradu i na otvorenom, tako da je tu ne bih nista menjao.
Clio je daleko od gradske zujalice sa bilo kojim motorom, po meni svi idu mrsavo cak i 1.6 sa 110 konja od kog sam ocekivao mnogo vise, bolje ide punto 95 konja od svakog clia, jedino onaj 1.6 sa 130 konja ako naleti, to je motor kao u twingo rs ali clio je redak sa tim motorima.
Fiesta moze biti zanimljiva 1.6 sport sa 120 konja, one lepo izgledaju, ja skoro ispustih jednu u individual paketu, dobra u pm al me najvise odbijalo 3 vrata.
Ja sam prezadovoljan grande puntom Tjet toliko da mi se nesto ne menja uopste evo vec usao u 5. godinu kod mene, gledam neku Djulietu ako ispadne ali nista hitno ni bitno i vrv bih ostao na iastom motoru od 120 konja i kod alfe, u puntu ide odlicno, povoljan za odrzavanje, pouzdan, lepo se vozi i u gradu i na otvorenom, tako da je tu ne bih nista menjao.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Za cist grad ja ne bi isao na turbo motor, samo atmo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pa budžet je do 3500e max, ne dam više jer svakako neću dugo da ga vozim.
Miloše, ima mnogo ulaganja taj Audi plus rđa, nemam vremena ni mesto gde da čačkam.
Gagi, gledao sam i Fokuse/Astre H, preveliko je i ne treba mi, to je veličina moje Giuliette. Mada mi je skoro izletela Astra H 2.0 Turbo 200 ks prihvatljive cene ali se brzo prodala. Lacetti
Blau, sa Jarisom baš nemam nekog iskustva, moraću da nađem neki da probam, voleo bih da je sa 6 brzina. Aygo vozim često ali dosta je Aygo manji. Skipper, nisam znao za to za Yarisa.
Geza i Dunx, retki su Twingići RS ovde, baš ih nema mnogo.
Shandu, što da ne uzimam turbo?
OMP, GP TJet mi je svakako na prvom mestu, pouzdan i meni jako poznat motor i mehanika, u principu je isti motor kao kod mene u Giulietti samo bez Multiaira. Samo su dosta retki, 1.4 95ks je dosta rasprostanjeniji. Za Clia sam mislio da je baš zujalica, šteta ako je tako kao što kažeš, Fiesta mi se sviđa, vozio sam je često i ne mogu da kažem da je loš auto, posebno što mi se sviđa kako leži.
U zadnjih par dana sam počeo da gledam i Fiat 500, sa onim 0.9 TwinAir motorom i hteo sam sa pomičnim krovom ali pošto ide zima, totalno mi je nepotrebno.
Bio sam zakazao jedan GP 1.4 Sport da geldam danas, međutim, prodao se prekjuče.
Neko mišljenje o Peugeotu 207?
Miloše, ima mnogo ulaganja taj Audi plus rđa, nemam vremena ni mesto gde da čačkam.
Gagi, gledao sam i Fokuse/Astre H, preveliko je i ne treba mi, to je veličina moje Giuliette. Mada mi je skoro izletela Astra H 2.0 Turbo 200 ks prihvatljive cene ali se brzo prodala. Lacetti

Blau, sa Jarisom baš nemam nekog iskustva, moraću da nađem neki da probam, voleo bih da je sa 6 brzina. Aygo vozim često ali dosta je Aygo manji. Skipper, nisam znao za to za Yarisa.
Geza i Dunx, retki su Twingići RS ovde, baš ih nema mnogo.
Shandu, što da ne uzimam turbo?
OMP, GP TJet mi je svakako na prvom mestu, pouzdan i meni jako poznat motor i mehanika, u principu je isti motor kao kod mene u Giulietti samo bez Multiaira. Samo su dosta retki, 1.4 95ks je dosta rasprostanjeniji. Za Clia sam mislio da je baš zujalica, šteta ako je tako kao što kažeš, Fiesta mi se sviđa, vozio sam je često i ne mogu da kažem da je loš auto, posebno što mi se sviđa kako leži.
U zadnjih par dana sam počeo da gledam i Fiat 500, sa onim 0.9 TwinAir motorom i hteo sam sa pomičnim krovom ali pošto ide zima, totalno mi je nepotrebno.
Bio sam zakazao jedan GP 1.4 Sport da geldam danas, međutim, prodao se prekjuče.
Neko mišljenje o Peugeotu 207?
Dodji, pa probaj
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

- TheWickerMan
Svakako imam u planu uskoro da banem u tvoj kraj, nisam bio odavno, javljam se 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Moje skromno znanje sa ovog foruma kaže da 207 nikako turbo benzinca 
@TheWickerMan idemo kod Blau taman i Golfa da pokupimo i zatvorimo krug

@TheWickerMan idemo kod Blau taman i Golfa da pokupimo i zatvorimo krug

- TheWickerMan
Nisam ni mislio turbo, to je opštepoznata katastrofa.
Može, kakvog Golfa da pokupimo? Da ponesemo i sajlu za šlepanje?
Može, kakvog Golfa da pokupimo? Da ponesemo i sajlu za šlepanje?

- Gaginh0
Nema taj TSI problema sa lancem, ne zezaj 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koliko vidim po dostavljačima, ultimativna gradska zujalica: Punto 1.2 TNG
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Dieses Angebot habe ich bei 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲 gefunden:
Fiat Punto EVO 16V
Erstzulassung: 10/2010 Kilometerstand: 177.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 77 kW (105 PS)
Preis: 2.700 €
https://link.mobile.de/tudymutaDXQtJLCJ7
Fiat Punto Evo 1.4 MultiAir 16V Start&Stopp Dynam...
Erstzulassung: 07/2010 Kilometerstand: 145.151 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 77 kW (105 PS)
Preis: 1.500 €
https://link.mobile.de/qdeZK9B2vs81pKJt7
Fiat Punto Evo
Erstzulassung: 09/2009 Kilometerstand: 165.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 98 kW (133 PS)
Preis: 2.999 €
https://link.mobile.de/wfhFX23Np3Sg5GwG6
Renault Twingo RS
Erstzulassung: 11/2009 Kilometerstand: 192.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 107 kW (145 PS)
Preis: 3.700 €
https://link.mobile.de/hMuBqpn4LWB6BAxd6
Citroën Citroen C2 VTS
Erstzulassung: 03/2006 Kilometerstand: 142.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 90 kW (122 PS)
Preis: 3.100 €
https://link.mobile.de/A1auc3vWuws2UNcX9
Fiat Punto EVO 16V
Erstzulassung: 10/2010 Kilometerstand: 177.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 77 kW (105 PS)
Preis: 2.700 €
https://link.mobile.de/tudymutaDXQtJLCJ7
Fiat Punto Evo 1.4 MultiAir 16V Start&Stopp Dynam...
Erstzulassung: 07/2010 Kilometerstand: 145.151 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 77 kW (105 PS)
Preis: 1.500 €
https://link.mobile.de/qdeZK9B2vs81pKJt7
Fiat Punto Evo
Erstzulassung: 09/2009 Kilometerstand: 165.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 98 kW (133 PS)
Preis: 2.999 €
https://link.mobile.de/wfhFX23Np3Sg5GwG6
Renault Twingo RS
Erstzulassung: 11/2009 Kilometerstand: 192.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 107 kW (145 PS)
Preis: 3.700 €
https://link.mobile.de/hMuBqpn4LWB6BAxd6
Citroën Citroen C2 VTS
Erstzulassung: 03/2006 Kilometerstand: 142.000 km Kraftstoffart: Benzin Leistung: 90 kW (122 PS)
Preis: 3.100 €
https://link.mobile.de/A1auc3vWuws2UNcX9
Имам једно потпитање...
Svidja mi se kako razmisljasGaginh0 napisao:Moje skromno znanje sa ovog foruma kaže da 207 nikako turbo benzinca
[mention]TheWickerMan[/mention] idemo kod Blau taman i Golfa da pokupimo i zatvorimo krug

Moj nema lanacGaginh0 napisao:Nema taj TSI problema sa lancem, ne zezaj

- Gaginh0
Pa znam, zato sam i napisao da ne treba sajla, nema šta da se pokvari 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
@TheWickerMan gde da gledamo? Mislim predhodni post 2 linka, auta u razmaku od 600km
Reci ljudima PLZ da stavimo u filtere 

Ja se nadam da cemo da se skupimo u Birgartenu pa da zajedno svi gledamo oglase .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
PLZ je 71254, ne bih baš da idem za Hamburg 
Ne treba nam biergarten, imam svoj normalan garten, samo donesemo piva i ćevapa.
Edit: sad vidim post @elMaestro , ništa u mojoj blizini
onaj Twingo RS deluje zanimljivo

Ne treba nam biergarten, imam svoj normalan garten, samo donesemo piva i ćevapa.
Edit: sad vidim post @elMaestro , ništa u mojoj blizini