Pezo 207 jedino pezoov 1.6 109 konja motor, koji pak opet nista posebno ne ide kako bi se ocekivalo od takvog auta i 110 konja, za mene takodje razocarenje kao i reno ali dobro, sve ostale motorizacije bih zaobisao u sirokom luku, dobro i 1.4 75 konja je odlican motor, vrv i najbolji pezoov motor ali slabo je to... a sam auto ko auto sta znam nit smrdi nit mirise, imao sam do skoro jednog u SX paketu, simpa to izgleda ali ne znam nervira me mnogo sto sta kod pezoa a to je isto i kod citroena, neka glupava i jeftina resenja.
Sto se tice punta T jet ja recimo u CH oglasima dosta nailazim na njih i 90% su u sport paketu, obican je redak a to svakako i ne bih uzimao sa T jet motorom, mada nije losa prica kao sliper, neko misli 1.2 ili 1.4 8v a otkines ga
Colt turbo bih voleo da probam, taj mi auto nekako deluje da je dobar za cepanje, simpa mi i izgleda, mada enterijer je uzasan i dizajn i kvalitet ali dobro progutao bih to, genralno coltovi su odlicni automobili, potcenjeni kod nas, ne znam sto, mozda zbog izgleda i pogotovo spartanskog enterijera i samog kvaliteta izrade sta znam ili je pak nasim ljudima micubisi nepoznanica jer ih je jako malo na trzistu za razliku od ostalih kosookih.