Pulp Fiction napisao: 03 Nov 2024, 15:09
Sta biste meni savetovali, vidite sta vozim do sada sam imao sava eskimo za zimske i michelin energy saver za letnje...i u sustini bi sve trebalo menjati jer su stare, znači ne toliko sto su potrosene koliko godine...
E pa sada mi se stvarno ne ulaze više, i mislim da neću nikad imati više dva seta dok god vozim ovako stare aute...ili makar stare i slabe
Dakle opcija je da kupim opet sava eskimo i furam ih stalno, i druga opcija su AS neke.
185 65 R15 Dimenzija.
Budžet je 6-7 hiljada....6 su sava zimske oko 7 su AS Barum, Sava, Fulda..na IPG sajtu, doduse mislim da je neki stariji DOT cim im ne pise na sajtu
Univerzalne nisam nikada koristio pa ti tu neki savet ne mogu dati.
Sto se zimskih tice, ja bih Savu zaobišao, imao sam je, možda je medju najpovoljnijim gumama, ali ja sam sa njom bio bas nezadovoljan.
Ozbiljno razmisli o ovoj gumi
Hankook W462 WINTER I*CEPT RS3
Ja sam ih imao, da ne kažem još ih imam, do sutra, kada ih menjam. Sa njima sam ogulio 50-60.000km, i bio sam vise nego zadovoljan. Po kvalitetu su ti tik uz premium pneumatike, s cenovno značajno povoljnije. Ne retko na testovima ostavljaju iza sebe i premijum brendove.
Mislim da ih u tvojoj dimenziji možeš naći za nesto preko 7.000. Znam da je to nešto iznad tvog budžeta, ali ja sa niskobudžetnim gumama nikada ne bih rizikovao.