Dobro veče
Re: Dobro veče
Nikada mi nije bio jasan taj americki fazon da nigde nemaju nista ogradjeno...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tako i kralj Velike Srbije prošao onomad kad je išao u posetu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kakva je pokrivenost sa TNG-om na auto-putu kroz Hrvatsku?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Korektna. Koliko se sećam imaš već na prvoj INA pumpi čim pređeš Batrovce. Ja sam stizao do iza Zagreba, kad idem za Rijeku. Pa sipam na Petrol pumpi bliže Jastrebarskog. U svakom slučaju nisam imao nikad problem da nemam gde sipati, samo pogledam unapred koja pumpa ga ima.
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Na autoputu nemaš brige. Problem su jedino krajevi gde ima malo benzinskih pumpi (kao što je recimo okolina Plitvica - moj stari kraj). No uvek imaš i opciju vožnje na benzin tako da realno nema problema.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nije me nešto ubedio. Rekao bih da je dodatno nabacao zemlju unutra jer otkud tolika zemlja u autu sve i da je bio na dnu jezera. Drugo, nije ovaj auto dugo bio potopljen, ako je uopšte. Čim se sve tako lako skida sa jednim mlazom.
Imamo iskustva iz prve ruke sa Puntom iz Obrenovca, ko se seća te priče. Nije to baš išlo tako lako.
Ovaj jeste detaljan i svaka mu čast na tome ali to mu je posao. Ima 7k pratilaca na Yt, tako da rekao bih da je početnik i da skuplja lajkove.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Imamo iskustva iz prve ruke sa Puntom iz Obrenovca, ko se seća te priče. Nije to baš išlo tako lako.
Ovaj jeste detaljan i svaka mu čast na tome ali to mu je posao. Ima 7k pratilaca na Yt, tako da rekao bih da je početnik i da skuplja lajkove.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Ej, bukvalno sam hteo ispod linka da upitam: je l' moguće da je ovo ovako lako išlo, ali rek'o neću da pametujem, nisam bio ni u sličnoj situaciji...
Ok, dakle ipak je (verovatno) malo ublaženo sve.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Ok, dakle ipak je (verovatno) malo ublaženo sve.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Neko u komentarima kaže ovo je "mudslide" tj da je bio zatrpan muljem, a ne da je bio poplavljen. Zato i ima toliko zemlje unutra, mislim moglo bi da se objasni ako su prozori bili otvoreni.
Kako god, verujem da može da se sve očisti kako je on uradio i da izgleda "kao nov", ali kako će posle da radi i koliko će da zajebava, tu baš ne bi bio toliko optimističan.
Kako god, verujem da može da se sve očisti kako je on uradio i da izgleda "kao nov", ali kako će posle da radi i koliko će da zajebava, tu baš ne bi bio toliko optimističan.
Gledao sam ovog azijata vise puta sve neke teske slucajeve resavao, nije nerealno ako je auto brzo posle poplave ciscen pa se nije sve toliko zapeklo i opet zavisi kakva je prljavstina u pitanju ako je neki fini pesak ili tenja nije nerealno da se ovako lako spere. Sve u svemu ok je on odradio posao ali verujem da je to samo polovina posla, sta sa instalacijom, mehanikom itd. koju treba vratiti u zivot. Zanima me koja je cifra ovde u pitanju za ovakav rad.
Ovo nešto novo da cola kod nas dolazi iz Austrije?

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk

Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk