Dobro veče
Re: Dobro veče
Oba odgovora su tačna.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Svi ćemo da zažmurimo, a ti postavi ponovo pitanje ali u obrnutom smeru kretanja forumašaSkipper napisao: 09 Nov 2024, 11:13 Ide li neko skorije za Austriju ili Nemačku? Trebala bi mi mala usluga da se nešto kupi tamo.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Ja ću pred Novu Godinu za Srbiju, ako to nije veliko javi se, pošto ne dolazim svojim kolima pa nemam baš puno prostora.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mogu ja da pošaljem decu sa tobom?
Uostalom možda do tada kupuš neku zujalicu tipa Omega B 2.2DTI...
Pa veličine kutije za cipele otprilike. Treba mi neki playmobil set koji sam obećao ćerki a nema ga kod nas.TheWickerMan napisao:![]()
![]()
Ja ću pred Novu Godinu za Srbiju, ako to nije veliko javi se, pošto ne dolazim svojim kolima pa nemam baš puno prostora.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bez ambalaze moze komotno da se prenese, ja sam tako opremio dnevnu sobu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Grujic napisao: 09 Nov 2024, 09:33 Ja sam pre par meseci primetio da kada otvoris flasu, gazirana je narednih 3-5min, posle toga jok
Na sreću, mi ne konzumiramo u kući kole, fante i sl. Imali smo ranije po neku flašu za goste, ali kako svaki put bacimo ostatak posle nekog vremena, našli smo super rešenje da kupujemo limenke. Uzmem od svakog napitka po 3-4 konzerve, gost dobije šta i koliko želi i taman nema nepotrebnih gubitaka.
Inače, tek skoro sam provalio San Pelegrino limenke raznih ukusa gaziranog soka. Ima limun, narandža, crvena narandža i valjda još neki. Nije jeftino, ali su baš dobri...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pošalji, Dunja i ja se lepo slažemo, video si...Gaginh0 napisao: 09 Nov 2024, 14:34 Mogu ja da pošaljem decu sa tobom?
A što bre Omega? Mislim može, zadnji pogon.
@Skipper pošalji link šta hoćeš pa da vidim
Meni je i posle 5 sati gazirana CC Zero.
Otvorim, sipam 0.5l casu, zatvorim i vratim u frizider.
Mozda zatvarate cep kao devojcice, pa vam izvetri
Ono sto je bitno za zero je da se uzimaju poslednji datumi, da rok trajanja bude barem 4 meseca. Zbog toga narucujem iz Wolt Marketa kocu vec 6 meseci, jer u Maxiju i vecim prodavnicama nakupuju previse i o da je skoro stalni bajat datum, a na Woltu najsvezija.
Problem je sto menja ukus, posle 3 meseca do datuma isteka ne mogu da je pijem koliko promeni ukus, poslednji mesec lici na koktu, samo jos odvratnije
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Otvorim, sipam 0.5l casu, zatvorim i vratim u frizider.
Mozda zatvarate cep kao devojcice, pa vam izvetri

Ono sto je bitno za zero je da se uzimaju poslednji datumi, da rok trajanja bude barem 4 meseca. Zbog toga narucujem iz Wolt Marketa kocu vec 6 meseci, jer u Maxiju i vecim prodavnicama nakupuju previse i o da je skoro stalni bajat datum, a na Woltu najsvezija.
Problem je sto menja ukus, posle 3 meseca do datuma isteka ne mogu da je pijem koliko promeni ukus, poslednji mesec lici na koktu, samo jos odvratnije

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
Hoćeš da kažeš da je Kokta odvratna?! Povuci reč!

Nisi jedini, i mi kupujemo tako limenke za goste, a to sam video od kumova.. Najprakticnije resenje, jer ne pijemo u kuci to a kad otvoris nekome ostatak propadne.DukeNS napisao:Grujic napisao: 09 Nov 2024, 09:33 Ja sam pre par meseci primetio da kada otvoris flasu, gazirana je narednih 3-5min, posle toga jok
Na sreću, mi ne konzumiramo u kući kole, fante i sl. Imali smo ranije po neku flašu za goste, ali kako svaki put bacimo ostatak posle nekog vremena, našli smo super rešenje da kupujemo limenke. Uzmem od svakog napitka po 3-4 konzerve, gost dobije šta i koliko želi i taman nema nepotrebnih gubitaka.
Inače, tek skoro sam provalio San Pelegrino limenke raznih ukusa gaziranog soka. Ima limun, narandža, crvena narandža i valjda još neki. Nije jeftino, ali su baš dobri...
A primetio sam skoro da mi je na par flasa koje su ostale od rodjendana istekao rok i bas se iznenadio jer nisam mislio da tako brzo istekne rok..
Tako sam.ja imao pivo u frizideru i jednom sa drugarom da popijemo, ono prosao rok godinu dana 
@DukeNS
Povračaču!
A pogotovo Cockta Zero, meni nije jasno kako to neko pije, kao da si mi natrpao neke travuljage u Coca Colu

@DukeNS
Povračaču!
A pogotovo Cockta Zero, meni nije jasno kako to neko pije, kao da si mi natrpao neke travuljage u Coca Colu

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- DukeNS
Meni je Kokta ljubav iz klinačkih dana. 

+839
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .