Skipper napisao: 08 Nov 2024, 17:27 Ovo nešto novo da cola kod nas dolazi iz Austrije?
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Bas Austrijsku su pre neki dan povukli iz prodaje kod because neki delici unutra. Ja to ne bih pio.
Skipper napisao: 08 Nov 2024, 17:27 Ovo nešto novo da cola kod nas dolazi iz Austrije?
Opremio si dnevnu sobu od Lego kockica? Naaajsshandu90 napisao:Bez ambalaze moze komotno da se prenese, ja sam tako opremio dnevnu sobu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje letnja i zimska koka-kola, razlikuje se sastav ali i količina CO2. Letnja je naravno više gazirana. Biće da si pio letnju pa posle toga odmah zimsku koja je verovatno već u prodaji, ali postoje zaostale letnje po radnjama.motorista napisao:Mislio sam da je subjektivni utisak, no manja količina "iskačućih" mehurića ga verovatno potvrđuje: mislim da se sada sve gazira slabije. (Čak ne računam tu Koka kolu sa benzinskih koja je čist šerbet.)
Samo flase od 0.5 litra odredjenog datuma proizvodnjemaniaxxx napisao:Skipper napisao: 08 Nov 2024, 17:27 Ovo nešto novo da cola kod nas dolazi iz Austrije?
Bas Austrijsku su pre neki dan povukli iz prodaje kod because neki delici unutra. Ja to ne bih pio.
Xepoj87 napisao: 09 Nov 2024, 15:39 Meni je i posle 5 sati gazirana CC Zero.
Otvorim, sipam 0.5l casu, zatvorim i vratim u frizider.
Mozda zatvarate cep kao devojcice, pa vam izvetri
Ono sto je bitno za zero je da se uzimaju poslednji datumi, da rok trajanja bude barem 4 meseca. Zbog toga narucujem iz Wolt Marketa kocu vec 6 meseci, jer u Maxiju i vecim prodavnicama nakupuju previse i o da je skoro stalni bajat datum, a na Woltu najsvezija.
Problem je sto menja ukus, posle 3 meseca do datuma isteka ne mogu da je pijem koliko promeni ukus, poslednji mesec lici na koktu, samo jos odvratnije![]()
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
![]()
nekih 2-3 meseca pred istek roka dolazi do promene ukusa koji i ja ne mogu da pijem, na poslu nam uvalili 2 paketa nekih koje isticu sad u decembru i ukus totalno bzvz, ranije nisam kontao u cemu je fora dok nisam poceo da gledam rok i def je do toga.Xepoj87 napisao: 09 Nov 2024, 20:22
i onda cesto istekne rok ili dodje do te promene ukusa kada ne mogu da je pijem.
Karadjordjeva super, kajmak je kajmak, a ne puter.pedja napisao:E, kakav je Bitolj sada? U kom su fazonu? Imali su razne faze.
TT
Nisam ni ja dok nisam poceo da osecam tu promenu ukusa pa trazio razlog zasto je takoftj napisao: 09 Nov 2024, 22:04 Bio sam zavisnik dosta dugo al moram da priznam da nikad nisam bio na tom nivou da gledam rok trajanja.