Skipper napisao:Ide li neko skorije za Austriju ili Nemačku? Trebala bi mi mala usluga da se nešto kupi tamo.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
Ja sam u Beču, sutra ujutru Pandorf pa nazad.
Danas teško zbog rasporeda a i ne znam kako rade nedeljom. Ako ima u P javljaj, ionako cu da zgubidanim dok žena bude pičila pun gas
p.s Batalio sam koka-kolu jer me ubi kiselina posle nje (gorušica). Ne znam šta stavljaju u nju ali ukus, kvalitet i gaziranost toliko variraju ne poveruješ. Pritom sa Pepsijem nemam tih problema.
p.p.s. Najbolje gazirana pića su uvek u limenkama jer tu mogu da stave pritisak prilikom gaziranja koliko god hoće. Kod plastičnih boca moraju dobro da paze na da ne popucaju.
Inače, samo je na Checkpoint Charlie (između sovjetskoj i američkog sektora) bio dozvoljen prelazak civilima iz trećih zemalja (npr. turistima). Ovaj video se odnosi na druge granične punktove (Alpha i Bravo) iz perspektive ulaska britanskog vojnog osoblja.
Naime, iako se Berlin nalazio duboko u teritoriji Istočne Nemačke (200 km od Zapadne), posle 2. svetskog rata, 4 sile pobednice su insistirale da u njemu imaju svoje okupacione sektore. Dogovoreno je da sve 4 strane mogu ići u sve sektore (uz određenu proceduru).
Američki, britanski i francuski su spojeni u tzv. Zapadni Berlin, koji je proglašen za enklavu Zapadne Nemačke. Po mom mišljenju, bila je velika greška Sovjeta što su to dozvolili, jer su iz te enklave stalno podrivali Istočnu Nemačku, i istočni blok / SSSR generalno.
Pa dobro, nigde nije baš savršeno, ali da se eto nekako i to prevazići... Ameri takođe imaju i najbolje terene za pecanje (za kojima čeznem), ali šta da se radi... trpim...
Xiaomi ima na akciji ovlazivace vazduha. Koja je razlika izmedju uredjaja ‘2’ i ‘2 lite’? Turio bi ga u spavacu, zale se ukucanke da im je suv vazduh a i mala non stop kaslje. Ne bi uzimao najnapucaniji model, nemam toliku kvadraturu pa smatram da nema potrebe za tim. Na sajtu su malo sture specifikacije, ima li direktnih iskustva s foruma?